FAQ Як підключати батареї до інверторів

А що мішає використовувати батарею без комунікаційного кабелю? Налаштувавши по рівням напруг. Крім того треба зрозуміти чи підримує інвертор батареї такої ємності.
Добре вам казати, а де я знайду в Замбію спеціаліста, який би задав параметри коректно? Підскажіть, як зрозуміти, яку ємкість підтримує інвертор? Мій інвертор на 10.2 Kwa

Вкладення

• IMG_2490.png
    IMG_2490.png
    569,5 Кб · Перегляди: 8
хтось мав справу з інвертором Anern? чи реально підключити Dyness DL5.0C по rs485?

Добре вам казати, а де я знайду в Замбію спеціаліста, який би задав параметри коректно? Підскажіть, як зрозуміти, яку ємкість підтримує інвертор? Мій інвертор на 10.2 Kwa
Зазвичай рекомендованийструм зарядки батерей 0,5С відповідно для 300А батареї це 150А. Можно використовувати менший але швидкість зарядки акума буде довшою. У вас він 160А але від мережі лише 140. Наче не критично,але чи довго пропрацює ця китайська коробочка не відомо. По напругам треба дивитись вже по аккумулятору що там буде 15 чи 16 комірок і відповідно виставити напруги під нього. Взагалі то змалювати їх з такого ж інвертора і вам їх внести до меню для користувача такого ж інвертора не складно навіть в режимі форума. В мене жінка в телефонному режимі налаштовувала mast і впоралась.

рекомендованийструм зарядки батерей 0,5С відповідно для 300А батареї це 150А
Я не думаю, що в Замбії є такі відключення світла, як у нас...
А струмом 50-60А можна зарядити дві таких батарейки по 300А/г за 10-12 годин.

Я не думаю, що в Замбії є такі відключення світла, як у нас...
А струмом 50-60А можна зарядити дві таких батарейки по 300А/г за 10-12 годин.
Може людина взагалі не має підключеної мережі, працює в джунглях?

Вкладення

• Screenshot_20241122-174833_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20241122-174833_Samsung Internet.jpg
    561,9 Кб · Перегляди: 3
Та вже дивилася, на жаль в інструкції не вказаний номер протоколу .
Знайшов ось таку інструкцію на ваш інвертор в "чотирьох томах" в другому файлі в самому кінці четвертого розділу (ст. 10 чи 11 не запам'ятав) описано підключення до батареї й згадується протокол Pylon по RS-485 і ще якийсь PACE, також є розпіновка, але не дуже детальна бо вказали які піни задіяні і не вказали який саме за що відповідає ну хоч щось. Мій інгліш іс нот ґуд, тому подивіться уважніше. Надіюсь це якось допоможе у виборі батареї.
P.S.
Інструкцію скачав від одного з інтернет-магазинів країни вашого перебування.

Вкладення

• SUN-S-2582-2500-Hybrid-Inverer-User-Manual-Part-1.pdf
    6,6 Mб · Перегляди: 0
  • SUN-S-2582-2500-Hybrid-Inverer-User-Manual-Part-2.pdf
    5 Mб · Перегляди: 0
  • SUN-S-2582-2500-Hybrid-Inverer-User-Manual-Part-3.pdf
    2,6 Mб · Перегляди: 1
  • SUN-S-2582-2500-Hybrid-Inverer-User-Manual-Part-4.pdf
    4,2 Mб · Перегляди: 3
Та вже дивилася, на жаль в інструкції не вказаний номер протоколу
Пятий пункт меню в інверторі відповідає за протокол по якому інвертор зв'язується з BMS батареї, тож подивіться що у вас там зараз і з таким протоколом шукайте батарею, також рекомендую у продавця батареї перед покупкою запросити детальну інструкцію.

Вкладення

• Screenshot_20241122-195507_Drive.jpg
    Screenshot_20241122-195507_Drive.jpg
    533,1 Кб · Перегляди: 1
Назад
Угорі