FAQ Як підключати батареї до інверторів

Не співпадають значення виставлених напруг в інверторі та БМС
А как узнать какие нужны для БМС? все что есть, это стикер на АКБ и аналогичные данные в инструкции :( Китайцы пошли выяснять информацию.

Вкладення

• IMG_2305.JPG
    IMG_2305.JPG
    568,6 Кб · Перегляди: 26
Доброго вечора, хтось пробував з’єднати must pv18-3224 VPM з Акб
ANERN AN-LPB-N-24100 LiFePO4 ANERN
По CAN? Чи можливо це взагалі та які можуть бути мінуси. Питання перед покупкою саме Акб. Є бюджет та хочу гарантію від продавця. Ця ANERN на сьогодні є в наявності

Доброго здоров'я шановні. Вже добу шукаю, не можу знайти.
Допоможіть будь ласка підключити Growatt spf 6000 es plus до JK BMS PB2A16S20P.
На bms у налаштуваннях протоколи обрав Growatt, але 4пін не чіпав, на інверторі якщо обрати Li, відкривається 36 пункт меню "L00".
Чи треба 4пін переключити якось, та що у 36 пункті треба виставити?

Добрый день,
подскажите как решить проблему. написал в поддержку PowMR, они эскалировали куда-то дальше и пока молчат.
У меня инвертер PowMr POW-HVM6.2M-48V-N их же АКБ на 200Ah POW-LIO48200-16s.

Соединил их через RS485. Видят они друг друга при выборе на АКБ PACE и на инверторе LIB. Как в ролике от PowMR через PYLON оно не работает.

Но, проблемы такие:
1. если соединяю их по шине, инвертор вываливается с ошибкой 3 (Напряжение батареи слишком высокое).
2. когда работал от АКБ, то через 3 часа примерно, инвертор начал перезагружаться по ошибке перегрева, при этом нагрузка была 500 Вт, но он был абсолютно холодным и стоит в коридоре где температура порядка 15 градусов. Вентиляторы он включает. После выкл/вкл снова начал работать.
3. когда появилось внешнее питание, АКБ зарядилась и появилась ошибка 3, инвертор отключился.

При этом, если выставить PYLON и LIL, то на инверторе данных по АКБ никаких нет, но все работает и не отключается.

Единственное что после заряда, когда АКБ уже пишет что ФУЛ, то инвертор дальше пишет что заряжает (хотя тока нет) и вентиляторы работают все время. Хотя после попадания внешнего питания, они включаются периодически.

Где тут искать проблему?

И второй вопрос, какие данные корректно прописать в меню 26 (Bulk chg voltage), 27 (Floating) и 29 (Low cut off.)?
Сейчас так: 26 - 55.2, 27 - 53.4, 29 - 48В.
Такой же инвертор и батарейка BEMORY на 100 ампер. По LIL и PYLON соединяется, вся инфа передается на инвертор, но при зарядке до достижения 99% инвертор валит в батарейку все 30 ампер (что выставлены на инверторе), и только на 99% начинает понемногу снижать ампераж, но за это время 2 ячейки успевают улететь на 0,2 вперед относительно остальных (выше 3,65 выствленных в бмс по оверчарджинг протекшн) и на батарейке возникает cell overcharging protection, соответственно на инверторе возникает сначала 05 ошибка (хз почему она), а следом за ней 03 и инвертор отключается. При подключении батарейки через USE и без rs485 примерно на 95% ампераж отдаваемый в батарейку начинает снижаться и зарядка завершается нормально, инвертор не вырубается. Сам пока не могу придумать как миновать 03 ошибку

як підключити батарею 280LK*8ШТ=24V BMS B2A8S20P до інвертора MUST ENERGY MP1900 (MP19-3024 VM) чи можливо це зробити щоб інвертор керував акб. ???

Единственное что после заряда, когда АКБ уже пишет что ФУЛ, то инвертор дальше пишет что заряжает (хотя тока нет) и вентиляторы работают все время. Хотя после попадания внешнего питания, они включаются периодически.

Где тут искать проблему?

И второй вопрос, какие данные корректно прописать в меню 26 (Bulk chg voltage), 27 (Floating) и 29 (Low cut off.)?
Сейчас так: 26 - 55.2, 27 - 53.4, 29 - 48В.
Вам удалось решить проблему с работающими вентиляторами при заряженной батарее? У меня та-же проблема с тем же инвертором. При полностью заряженной батарее и нулевой нагрузке на инвертор, сильно шумят вентиляторы. Bulk 55.3, float 54.8. Lifepo4 52V100A, BMS PACEex. Соденинения по RJ45 нет, панелей тоже.

Доброго дня. Є інвертор Solinved REVO VM II 3500-24 і збірка lifepo4 з jk bms. Хочу їх подружити, але в мануалі на інвертор написано, що є can шина, але протокол не вказаний. Якось можно його визначити???

Вкладення

• signal-2024-11-29-132524_002.jpeg
    signal-2024-11-29-132524_002.jpeg
    61,1 Кб · Перегляди: 14
  • signal-2024-11-29-132524_003.jpeg
    signal-2024-11-29-132524_003.jpeg
    56,5 Кб · Перегляди: 14
  • signal-2024-11-29-132524_004.jpeg
    signal-2024-11-29-132524_004.jpeg
    59,7 Кб · Перегляди: 14
Вам удалось решить проблему с работающими вентиляторами при заряженной батарее? У меня та-же проблема с тем же инвертором. При полностью заряженной батарее и нулевой нагрузке на инвертор, сильно шумят вентиляторы. Bulk 55.3, float 54.8. Lifepo4 52V100A, BMS PACEex. Соденинения по RJ45 нет, панелей тоже.
У вас deye?

Привіт, Довгенько пробував подружити JK BMS та Anern Інвертор, щось вийгло, єдине що заряд/розряд - все в одній показуєть та й то, міліапмери показує як ампери і обрізає передні числа...
Ну і періодично помилки 02,03,04(при 59% заряду) перезавантажують/вимикають інвертер, ще поки розбираюсь

Відео

Може комусь стане в нагоді

b2a8s20p точну модель не знаю, бо лейба схована, розбирати не зручно. По настройкам є протоколи на скріншотах.
В цій бмс немає підтримки взаємодії з інвертором. Я зміг з'єднати її з інвертором через саморобний конвертор протоколу і максимум що отримав - це відображення на інверторі стану батареї та помилок батареї. В ній взагалі немає менеджменту заряду/ розряду, котрий потрібен для керування інвертором. Іншими словами - в ній не передбачено керування зарядним пристроєм чи інвертором

Останнє редагування:
Доброго дня. Є інвертор Solinved REVO VM II 3500-24 і збірка lifepo4 з jk bms. Хочу їх подружити, але в мануалі на інвертор написано, що є can шина, але протокол не вказаний. Якось можно його визначити???
І ще не факт, що в цьому інверторі є менеджмент заряду/розряду який потрібен для керування інвертором в залежності від стану батареї. В ecgsolax 3kW sp3200 немає менеджменту тобто бмс не може збільшити чи зменшити струм заряду

Останнє редагування:
Цієї частини протоколу Pylontech немає в ecgsolax 3kW
1000029237.jpg

Назад
Угорі