є якісь нюанси? ну зарядити одинаково перший раз. в мене 10 квт акум з одним силовим портом, а на 15 квт 2 силових порти. ланцюгом 10->15->інвертор? а то мене лякали, що буде перезаряд/перерозряд/спалить бмс...Звичайно! А чому ні?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
є якісь нюанси? ну зарядити одинаково перший раз. в мене 10 квт акум з одним силовим портом, а на 15 квт 2 силових порти. ланцюгом 10->15->інвертор? а то мене лякали, що буде перезаряд/перерозряд/спалить бмс...Звичайно! А чому ні?!
Можна підключити обидва до інвертора, можна підключити 10-ку до 15-ки.є якісь нюанси?
То просто лякають.... Нічого не буде при правильному налаштуванні.а то мене лякали
2AWG 1 м, розглядає підключення 10 до 15, а 15 на інвертор. 10 більш стара, не можу законектити з інвертором через інтерфейс, та і силовий вихід 1 пара. 10 підключаю до вільного силового порту 15, другий силовий порт 15 підключаю до інвертора. так?Можна підключити обидва до інвертора, можна підключити 10-ку до 15-ки.
Які кабелі в комплекті? Потрібно мінімум 35мм.кв.
То просто лякають.... Нічого не буде при правильному налаштуванні.
акум 10 квтг - KMW 48V 200Ah, акум 15 квтг - HES15WT, інвертор - GOOTU JSY-H4882E1602AWG 1 м, розглядає підключення 10 до 15, а 15 на інвертор. 10 більш стара, не можу законектити з інвертором через інтерфейс, та і силовий вихід 1 пара. 10 підключаю до вільного силового порту 15, другий силовий порт 15 підключаю до інвертора. так?
Так15 підключаю до інвертора. так?