є якісь нюанси? ну зарядити одинаково перший раз. в мене 10 квт акум з одним силовим портом, а на 15 квт 2 силових порти. ланцюгом 10->15->інвертор? а то мене лякали, що буде перезаряд/перерозряд/спалить бмс...Звичайно! А чому ні?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
є якісь нюанси? ну зарядити одинаково перший раз. в мене 10 квт акум з одним силовим портом, а на 15 квт 2 силових порти. ланцюгом 10->15->інвертор? а то мене лякали, що буде перезаряд/перерозряд/спалить бмс...Звичайно! А чому ні?!
Можна підключити обидва до інвертора, можна підключити 10-ку до 15-ки.є якісь нюанси?
То просто лякають.... Нічого не буде при правильному налаштуванні.а то мене лякали
2AWG 1 м, розглядає підключення 10 до 15, а 15 на інвертор. 10 більш стара, не можу законектити з інвертором через інтерфейс, та і силовий вихід 1 пара. 10 підключаю до вільного силового порту 15, другий силовий порт 15 підключаю до інвертора. так?Можна підключити обидва до інвертора, можна підключити 10-ку до 15-ки.
Які кабелі в комплекті? Потрібно мінімум 35мм.кв.
То просто лякають.... Нічого не буде при правильному налаштуванні.
акум 10 квтг - KMW 48V 200Ah, акум 15 квтг - HES15WT, інвертор - GOOTU JSY-H4882E1602AWG 1 м, розглядає підключення 10 до 15, а 15 на інвертор. 10 більш стара, не можу законектити з інвертором через інтерфейс, та і силовий вихід 1 пара. 10 підключаю до вільного силового порту 15, другий силовий порт 15 підключаю до інвертора. так?
Так15 підключаю до інвертора. так?
є якісь нюанси? ну зарядити одинаково перший раз. в мене 10 квт акум з одним силовим портом, а на 15 квт 2 силових порти. ланцюгом 10->15->інвертор? а то мене лякали, що буде перезаряд/перерозряд/спалить бмс...
Звісно, що можна, але мусите виконати одну не складну умову. Кожен акум приєднується до спільної об'єднувальної мідної шини, від якої уже піде струм до інвертора. У цьому випадку діагональне приєднання Вам не підійде. Тільки робота через спільну шину.доброго дня! допоможіть з таким питанням - є два акумулятора 10 квтг та 15 квтг, чи можна їх підключити паралельно до інвертору? у інвертора 1 силовий вхід.
да якби що, то закон Ома знаю, але не знаю архітектуру та принцип роботи бмс. якщо це просто функціональний перемикач струму, то ок, але якщо є якась логіка перемикання та обмеження по струмам балансування, то треба знати як воно працює. продаван казав що не можна, оскільки менший акум буде постійно під підвищенним навантаженням та вийде швидче із ладу. я розумію, що продавану необхідно продати своє та як можна більше.Струм заряду буде розподілятися згідно закону Ома.
Ставити струм не більше ніж витримує слаба ланка
а що, спарений силовий порт не є такою спільною точкою? ну будуть втрати на кабелі 2авг від 10 акума до силового порту на 15 акумі, на шині також будуть втрати (менші).Звісно, що можна, але мусите виконати одну не складну умову. Кожен акум приєднується до спільної об'єднувальної мідної шини, від якої уже піде струм до інвертора. У цьому випадку діагональне приєднання Вам не підійде. Тільки робота через спільну шину.
На маст павер 1.5квт в регистрах есть ячейки которые должны отображать параметры аккумулятора но нет возможности подключить бмс, в про версии должна быть такая возможность, во всяком случае программно предусмотрено.Переглянути вкладення 3286
Хочете почути точну відповідь - задавайте точні запитання. Інвертор модель треба писати повністю.
І ваш інвертор називається MUST - великими літерами просто на корпусі.
Переглянути вкладення 3287