Як з"єднати MUST PV18-3224VPM II i JK BMS по САN шині?

Різні кліщі по різному вимірюють. Може забув зкинути на 0 біля кабелю то вони і показують якісь магнітні поля...

Ви інвертор точно виключили? Бо я на своїх обох перевірив - споживання 0.0А від акумулятора.
Дякую, спільното. Відключав, звісно. Дійсно кліщі починають показувати невеликий струм навіть коли просто підношу до щитка (там працює стабілізатор і перетворювач 24-12в постійно). Тож я погарячкував.;)

Поки маю тільки одну панель на 240ва і вона не здатна підтримати, навіть вдень, позитивний баланс при навантаженні якихось 50ва. Поки відключень немає вирішив відключити інвертор
взагалі, а панель (30в) підключити напряму до АКБ, через BMS, звісно.
Ось вже тиждень система працює таким чином. Резюме: за ніч АКБ
розряджається на 6%, а вже к 12-й має 100% і так до заходу сонця.
Нагадую, з застосуванням MPPT інвертора такого результату не бувало. Навіть як що врахувати ККД інвертора, все одно панель мала б забезпечити позитивний баланс.
Ось тут, я певен, і вилізла проблема алгоритму пошуку тієї самої точки максимальної потужності, яку, як стверджує пан Єрьоменко, вирішив тільки він.

А з окремим мппт відомого виробника було б взагалі круто - вистачило би і на власне споживання інвертора і якогось легкого навантаження тіпа тв+роутер.

А з окремим мппт відомого виробника було б взагалі круто - вистачило би і на власне споживання інвертора і якогось легкого навантаження тіпа тв+роутер.
Мабуть так, але в мене, як ви знаєте, гібридний і тулити ще один його компонент не комільфо.

Назад
Угорі