sanyas15
Tier0
- Реєстрування
- 14 Кві 2021
- Дописи
- 1.403
- Бали
- 83
- Сонячні панелі
- Jinko Solar 575W
- Інвертор
- Axioma-BFP 8000
Ви інвертор точно виключили? Бо я на своїх обох перевірив - споживання 0.0А від акумулятора.В виключеному стані заміряв струм
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви інвертор точно виключили? Бо я на своїх обох перевірив - споживання 0.0А від акумулятора.В виключеному стані заміряв струм
Дякую, спільното. Відключав, звісно. Дійсно кліщі починають показувати невеликий струм навіть коли просто підношу до щитка (там працює стабілізатор і перетворювач 24-12в постійно). Тож я погарячкував.Ви інвертор точно виключили? Бо я на своїх обох перевірив - споживання 0.0А від акумулятора.
Мабуть так, але в мене, як ви знаєте, гібридний і тулити ще один його компонент не комільфо.А з окремим мппт відомого виробника було б взагалі круто - вистачило би і на власне споживання інвертора і якогось легкого навантаження тіпа тв+роутер.
Зробіть меніРоблю такі адаптери під замовлення, без корпусу по 450 грн
Пишіть на вайбер або телеграм 0509884490Зробіть мені
Вітаю, а які налаштування робили і який провід робили? А то я вже купу варіантів перепробував а він не конектитьсяУ мене так і не вийшло їх з'єднати між собою маст 3224 про та смарт бмс kj,купив інверторну і все чудово працює
Можливо комусь буде цікаво. Загалом зміг методом підбору підключити.Вітаю. Можливо хтось зможе допомогти подружити Must 3224 PRO та JK-PB1A16S-15P інверторна (прошивка 19.30)
В інверторі 41 пункт пробував і 0, і 8 не дало результату, також виставив упраіління по відсотка.
Перепробував купу варіантів, тут все перечитав, та можливо щось не вловив.
Буду дуже вдячний за допомогу.
Також приклав розпіновку з мануала та останній зібрану схуму, яка теж не підключилась. Вже думав, може треба оновити прошивку?
Завтра спробую бо також вже пів року граюсь )а коли підключили кабель перезапускали інвертор???Можливо комусь буде цікаво. Загалом зміг методом підбору підключити.
Вийшла схема inv => bms - 3>7; 4>4; 5>5, і
inv пункт 41 - працювло і 8, і 17 (залишив), на BMS - 002 PYLON.
Так і не зрозумів, де помилка в інструкції інвертора (схиляюсь до цього чи в bms (навряд) але факт залишається.
Всі дані підтягнулись: Відсоток, температура, вольтаж, ампери.