Jikong BMS JK BMS - налаштування, прошивка, обговорення

Ви впевнені, що ваш безперебійник не споживає якісь міліампери з батареї?
Так, впевнений.
Батарея не розряджалася - стоїть в буфері
Напруга на батареї стала. BMS показує нолі на заряд-розряд. Токові кліщі - теж ноль.
Безперебійник живить інтернет та систаму відіоспостереження, та ввімкнутий до інвертора, який живить весь будинок. Якщо інвертор вимикається будинок автоматично переходить на мережу, але такого не було протягом останного часу.

Останнє редагування:
Привіт! Переглянув відео від Енді і інфу тут і маю питання щодо оновлення прошивки на BMS JK-B1A8S-20HC
На відео присутня плата з роз'ємами і DIP світчами. В мене цієї платки немає :(
Її треба окремо докупити, чи просто мені не доклали в коробку :) Оскільки без неї я так розумію оновитись не вийде? :)

Привіт! Переглянув відео від Енді і інфу тут і маю питання щодо оновлення прошивки на BMS JK-B1A8S-20HC
На відео присутня плата з роз'ємами і DIP світчами. В мене цієї платки немає :(
Її треба окремо докупити, чи просто мені не доклали в коробку :) Оскільки без неї я так розумію оновитись не вийде? :)
а який сенс її обновляти і де ви взяли на неї прошивку? , їх у відкритому доступі немає даже в Енді

Сьогодні BMS показує вже 76%, а напруга не змінилась.

Залишилася таж проблема (дивись допис №198 https://greenpowertalk.tech/threads...vannja-proshivka-obgovorennja.1690/post-41838)
Сьогодні BMS показує вже 76%, а напруга не змінилась.

На першому циклі бмс показує SOC по напругам приблизно. Після повного циклу розряд 0% /заряд 100% починає показувати вже з урахуванням кулонів (coulomb meter, Ah) більш коректно.

І взагалі, чому напруга 3,4 на комірку?
Що це за безперебійник?
Чи тупо вгачено lifepo4 замість свинця? :)

Це тримає батарею в напруженому стані ,
вона постійно заряджається / розряджається невеликими струмами і в бмс це виходить з під контролю

Останнє редагування:
Назад
Угорі