Dmitry
Tier0
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 741
- Бали
- 63
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A, VMII plus 5,5kVt
Кожна доросла людина сама відповідає за свої діїГірше буде, як ті хто слабо розбирається, понакачують хто знає що з лівих сайтів.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кожна доросла людина сама відповідає за свої діїГірше буде, як ті хто слабо розбирається, понакачують хто знає що з лівих сайтів.
безумовноКожна доросла людина сама відповідає за свої дії
Підходить кабель прямого обжиму тобто 1-1,2-2, 3-3....8-8, навіть звичайний пачкорд від роутера, в бмс і інверторі ставте однаковий протокол люксповер або пілоновський і все запрацює. при зміні протокола в інверторі він перезавантажиться і кажись скинуться налаштування зарядки акб, доведеться налаштовувати заново.всім гарного дня,
маю інвертор Luxpower SNA6000 та зібрану батарею на 48в з JK inverter bms ver. V15.32
не можу батарею подружити з інвертором, використовую власний кабель для з'єднання, на бмс перший з ліва порт пін 1,2,3 на інверторі теж відповідно 1,2,3 піни. на бмс налаштування протоколу 05 (pylon)
вдень зможу поробити фото та додати.
допоможіть хто стикався з таким залізом
ну ще додам - не змінюйте тип батарейки, коли інвертор під навантаженням.Підходить кабель прямого обжиму тобто 1-1,2-2, 3-3....8-8, навіть звичайний пачкорд від роутера, в бмс і інверторі ставте однаковий протокол люксповер або пілоновський і все запрацює. при зміні протокола в інверторі він перезавантажиться і кажись скинуться налаштування зарядки акб, доведеться налаштовувати заново.
Thank you for your support and recognition of JIKONG. Our only official website is www.jk-bms.com.
я б ще прошивку оновиввсім гарного дня,
маю інвертор Luxpower SNA6000 та зібрану батарею на 48в з JK inverter bms ver. V15.32
не можу батарею подружити з інвертором, використовую власний кабель для з'єднання, на бмс перший з ліва порт пін 1,2,3 на інверторі теж відповідно 1,2,3 піни. на бмс налаштування протоколу 05 (pylon)
вдень зможу поробити фото та додати.
допоможіть хто стикався з таким залізом
Дякую за підказку.Підходить кабель прямого обжиму тобто 1-1,2-2, 3-3....8-8, навіть звичайний пачкорд від роутера, в бмс і інверторі ставте однаковий протокол люксповер або пілоновський і все запрацює. при зміні протокола в інверторі він перезавантажиться і кажись скинуться налаштування зарядки акб, доведеться налаштовувати заново.
так, прошивку буду оновлювати, вже замовив на алі USB to RS485 (FT232L)я б ще прошивку оновив
це - перевірене джерело від відомого у вузьких колахJK-BMS - Google Drive
drive.google.com
andy from offgrid garage ))
я купив на промі перехідник за 60грн і прикрутив до нього старий кабель якому вже років 10, 5 з яких він висів на дворі, і через нього прошив до 15,35, була 15,29 і були проблеми з зарядкою. день вбив поки знайшов що нада зробити. і де взяти прошивку і як прошить.так, прошивку буду оновлювати, вже замовив на алі USB to RS485 (FT232L)
Канал Енді знаю, дивлюсь час від часу, молодець мужик і відео його всі на позитиві.
В мене працює і так і з Пілонтеч який звичайний на БМС.bms 011- Luxpower, а на інверторі відповідно згідно інструкції опція 6 - і все запрацювало - УРА