Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Повний заряд і повний розряд батареї. Далі знову повний заряд. Так має відаалібруватиХТо підкаже, як тепер відкалібрувати SOC?
Я вже відключив bms від інвертора. Два цикли заряд-розряд зробив, але поки без змін. Думаю треба якось повний ресет зробити, пішуть що треба відєднати bms від акумулятора і почекати десь пів години.Повний заряд і повний розряд батареї. Далі знову повний заряд. Так має відаалібрувати
Пару секунд пошуку: - У випадку з JK BMS код помилки ERR9 (або просто “9”) означає приблизно “відсутнє або погане підключення осередку/ланцюга” — тобто, “cell connection missing or poor quality”JK BMS і на дисплеї бачу помилку - ERR9
Чи точно так - відомо тільки Вам.все як належить
Заміряти напругу на аккумуляторі через БМС при нульовому струму заряду, та вписати це значення в параметр SOC - 100%. Далі трохи розрядити на кілька процентів та зарядити знову. Буде 100%.Доброго дня. Встановив собі інерторну jk bms, "погрався" з налаштуваннями. Скинув до заодських налаштувань. Що маю на даний час, при повністю зарядженому аумуляторі, bms показує 72%. ХТо підкаже, як тепер відкалібрувати SOC?
все перевірив, все нормальноНапруга в нормі на клемах?. Могла одна з банок просісти по напрузі.
Яка модель, яка версія HW/FW ?Доброго вечора є проблема, прога бачить bms. Звуковий сигнал подає коли пробую під'єднатися, далі вибиває помилку.
повинна передавати, по крайній мірі в мене так, поступово струм заряду падає в кінці. Точно бмс спілкується з інвертором?Налаштована вірно по верхніх порогах?Доброго часу доби. Є jkbms підключена до інвертора growatt по can . Топить по максимуму до отсечки)) цікавить чи бмс передає якось данні що вкінці потрібно скинути потужність типу режим насичення чи ні?
ні непередає, є моменти коли сок збитий тоді після 95% починає різати струм , а так до 100 іде без обмеджень, а в режимі насичення акумулятор сам перестає брати струм, і він поступово падає до 1А.повинна передавати, по крайній мірі в мене так, поступово струм заряду падає в кінці. Точно бмс спілкується з інвертором?Налаштована вірно по верхніх порогах?