Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У більшості інверторів зашиті лише протоколи must і pilontech. Але бувають випадки коли в продукті є всі заявлені протоколи. Такий консенсус по ньому.Вітаю!
А хтось пробував з'єднати по CAN цей інвертор зі сторонніми BMS, а саме з 100Balance 150A 8S - 17S? Чи можливо є досвід з іншими BMS. Зібрав АКБ 8S з 280Аг банок, але через CAN ну ніяк воно не хоче працювати. По напрузі не дуже коректно відслідковувати стан АКБ
БМС косячить? Або ж щось обертове вмикається в цей момент.Добрий день! Через відключення Обленерго кілька днів по 5-6 годин переключаю дім на інвертор. Через деякий час з'являється помилка 64 (низький заряд батареї). При цьому і інвертор і БМС показують напругу 25,9-26В. Навантаження невелике - до 300 Вт (освітлення, інтернет та холодильники). У чому може бути справа?
яка батарея?Добрий день! Через відключення Обленерго кілька днів по 5-6 годин переключаю дім на інвертор. Через деякий час з'являється помилка 64 (низький заряд батареї). При цьому і інвертор і БМС показують напругу 25,9-26В. Навантаження невелике - до 300 Вт (освітлення, інтернет та холодильники). У чому може бути справа? Upd: Змінив параметр меню №21 з 26,4 (default), помилка зникла. Не зовсім зрозумілий цей параметр, якщо №20 вже попереджає про низьку напругу батареї
В инструкции ведь все написано:Дві в паралель Redodo 24В 100 А/г. Все ж такі, за що відповідає параметр 21?
щоб не було кацапуватимДві в паралель Redodo 24В 100 А/г. Все ж такі, за що відповідає параметр 21?
Або батарея не тримає ємність, або періодично вмикається щось з великим пусковим струмом просаджуючи на якусь мить напругу до 24В.В інструкції щось не те написано. У мене йшов розряд батареї з напруги 26,9В. Пункт 20 меню встановлює попередження про низький заряд батареї - за замовченням 23В, у мене встановлено 24 В (тому що відключення інвертора за пунктом 19 при напрузі 23,8В). Інвертор працює на батареї, мережа відсутня, напруга спадає і як доходить до 26,4, то з'являється помилка 64. Але ж ця помилка повинна з'явитися при значенні напруги за пунктом 20
повністю аргументована відповідь. Я б списав такий стан на якість батареїАбо батарея не тримає ємність, або періодично вмикається щось з великим пусковим струмом просаджуючи на якусь мить напругу до 24В.