Подати вихід 1ф інвертора на всі 3 фази ген порту 3ф інвертора - не буде працювати.
Якщо вже дуже кортить "підкачувати" 3ф з 1ф інвертора, то тут або через зовнішню зарядку заряджати акум 3ф інвертора (кращий варіант), або через випрямляч подавати напругу на мппт вхід (гірший варіант, так можна робити якщо ви дійсно розумієте що і як ви робите).
А дути в мппт порт це ідея, треба подумати. Бо з'єднання по dc в принципі не погане, але є массив свинцових акб в хорошому стані які також хочеться використовувати..

Підкажіть будь ласка, Є трифазна система в якій на кожній фазі однофазний інвертор 10кВт з батареєю 5 кВт. Трифазного навантаження немає, тобто реально ці три інвертора працюють автономно. Але в программі DEYE їх об`єднали воєдино...я так думаю що це не правильно, так як по моніторингу що окремо що разом прога відображає повну нісенітницю.....як іх розєднати в цій програмі щоби це були три окремі інвертори, або як я розумію інший варіант це з`єднати іх CAN, призначити головний так як в інструкці вказано і тоді моніторинг запрацює....Я правий?

Вкладення

• IMG_3067.jpeg
    IMG_3067.jpeg
    176,4 Кб · Перегляди: 3
И логгер у каждого свой?

Назад
Угорі