FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

Не знаю откуда такая информация вот этого человека на Ютубе но она меня немного ввела в ступор.
Ну то есть то что инвертор deye нежелательно использовать без сети
Влітку мені мережа потрібна тільки коли не вистачає сонця зарядити батарею.

А які він аргументи наводить? Просто цікаво ))

Подскажите пожалуйста, можно ли гибридный инвертор Deye использовать в off-grid режиме, с выключенной сетью, только солнце и АКБ?
А то один человек на Ютуб утверждал, что установщики не рекомендовали ему отключать сеть от инвертора даже если солнца с головой хватает.
Будто бы работа инвертора без городской сети ему чем то вредит
Какой только бред не придумают ютуберы. Без сети инвертору будет проще и легче, так как не нужно тратить лишний ресурс и энергию на постоянное поддержание синхронизации по частоте и напряжению с сетью. Плюс отсутствие риска, что по сети может прилететь бросок напряжения выше нормы.

Какой только бред не придумают ютуберы. Без сети инвертору будет проще и легче, так как не нужно тратить лишний ресурс и энергию на постоянное поддержание синхронизации по частоте и напряжению с сетью. Плюс отсутствие риска, что по сети может прилететь бросок напряжения выше нормы.
Спасибо вам за ответ

Предлагаете не использовать акум, а все время держать его 100% в тайм оф юз?

Ні, оце точно не варіант. Маринувати АКБ не варто. Він старіє та втрачає ємність даже якщо не має циклів, просто з часом.
Якщо є сонце, то у день на сонці, вночі на АКБ. Якщо немає сонця, а є двозонний лічильник, то вночі на мережі, а вдень на АКБ.
Але враховувати, що у другому варіанті щастя під назвою "а у мене цілодобово нічний тариф" буде не повним. Тому шо на заряд АКБ вночі буде витрачатися помітно більше енергії ніж АКБ віддає вдень.

Так и использую. Ночь акум, день солнце, зарядка и продажа. Потребляю только необходимость

У вас наверно нет. У других прекрасно работает)
Можливо й так )) Але реально в режимі компенсації до СТ більше 6,5 не було. Не звертав уваги, чи заряджена батарея на той момент була, мабуть справа у цьому.

У вас наверно нет. У других прекрасно работает)
Переглянути вкладення 7107
Яким чином настроєна зарядка? А саме, АКБ починає заряджатись зразу та коли багато саонця ще заряджає АКБ і дає в мережу 5.6? Чи спочатку віддає все що можна в мережу, а якщо генерація ще більше то починає заряджати акб?

Я хочу щоб АКБ заряджався саме надлишками, коли вже 6 кВт в мережу дає. А так не виходить :(

Назад
Угорі