- Реєстрування
- 26 Лип 2024
- Дописи
- 271
- Бали
- 28
- Сонячні панелі
- JaSolar
- Інвертор
- Deye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
RNPP-311M рулить!Доброго всім дня, є проблема
ДТЕК замахав .....через "2 дні на третій" міняє якісь свої аварійні канали і з цим міняє послідовність фаз.
підскажіть чи є якийсь пристрій, за допомогою якого можна було б не звертати увагу на ці зміни......щоб пристрій сам робив правильну фазіровку
......ШІ щось мені бухтів про контактори та Реле напруги, перекосу та послідовності фаз RNPP-311M.......але я щось не догнав
Підкажіть будь-ласка, в звичайний міст з 4 діодів на 1500 В і 150 А підійде? Чи тільки на 6 діодів?Маючи профільну освіту я розрахував і LC фільтр, і CLC фільтр.
Дросель на 20 мГн було б непогано (є сенс від 10 до 30).
А далі я прикинув економічну доцільність (челенд же був зробити максимально просто і дешево) і відмовився від дроселя.
Дросель - майже половина вартості всіх інших компонентів.
В ідеалі звичайно Active PFС, але то зовсім інша історія....
Фінальна схема вкладена.
Через PV вхід.
MPPT переведено в режим вітряка (активовано DC for WindTurbine).
Колега маючи аналогічний генератор і вдвічі коротшу лінію зняв 4 кВт потужності при тій самій конфігурації випрямляча.
підійдеПідкажіть будь-ласка, в звичайний міст з 4 діодів на 1500 В і 150 А підійде? Чи тільки на 6 діодів?

Не потрібно. Та часто густо самодіяльність у баготоповерхівках приводе до дуже не гарних наслідків.Маю питання стосовно заземлення цієї установки,
Доброго дня. Ви пробували прошивати ці файли?Поправил. ТОЛЬКО для Deye SUN-10k-SG02LP1-EU-AM3
Працюватиме без заземлення.Усім привіт!
Потребую допомоги/поради.
З електрикою я трохи мав справу і загалом розумію що до чого але хочеться якоїсь конкретної поради.
В орендованій сталінці потрібно встановити інвертор Deye SUN-6K-SG05LP1-EU-AM2-P та акамулятор Deye SE-F5 Pro-C.
Живити буде освітлення, та пк/ноутбки.
Маю питання стосовно заземлення цієї установки, проводка ще стара і штатного заземлення немає.
Шукав якісь адекватні мануали щодо такої ситуації і не знайшов.
Як розумію є варіант взагалі не підключати, а також знаходив варіант
з'єднати акамулятор/інвертор/стійку між собою та підключити до заземлен7ня інвертора щоб вирівняти потенціали.
І також питання щодо нулів, чи варто їх об'єднувати чи краще зробити окремі нулі для споживачів.
Пікажіть будь ласка як ви обходили проблему з заземленням.
Фото щитової прикріпляю ( під час підключення наведу там лад)
Буду вдячним якщо допоможете.