FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

Не тільки. Ще треба дозволити заряджати акум від генератора в Time Of Use, виставити максимальний зарядний струм від генератора в налаштуваннях батареї (2-га сторінка) та обмежити максимальну потужність, яку інвертор зможе потягнути від генератора.
Дякую. А де можна знайти інформацію що до підключення генератора до інвертора, щоб інвертор сам заводив. Мене цікавить які вимоги до генератора, щоб інвертор його міх завести. Чи які вимоги до автоматики, яка заводить генератор? Хочу зрозуміти куда копати.

Дякую. А де можна знайти інформацію що до підключення генератора до інвертора, щоб інвертор сам заводив. Мене цікавить які вимоги до генератора, щоб інвертор його міх завести. Чи які вимоги до автоматики, яка заводить генератор? Хочу зрозуміти куда копати.
Автоматизація запуску генератора досить проста: генератор повинен підтримувати автозапуск (АВР), а на інверторі є виходи на АВР. Але без без акумуляторів ця схема напевно не запрацює, все одно потрібна невелика акумуляторна батарея для підтримки роботи інвертора при відключенні мережі.

Акамулятор є .Я зрозумів що потрібен авр, для генератора. Але питання вимоги до цього авера, вони всі стандартні , тобто підтримують однаковий протокол запуску чи як? Я уже тут вище писав що у мене наприклад мій саморобний авр для запуску генератора потребує замкнення двох проводів від стартера, а для глушіння теж двох проводів. Це я про частину контролю запуску.
у деї я так розумію використовується два проводу, коли вони замкнені то подається сигнал на старт генератора. Ну і навпаки коли розмикає заводить генератор. Питання який авр обрати щоб він підійшов для інвертора. Я так розумію на стороні генератора уже переробити як треба для конекту авр з генератором уже простіше. Також цікавить довжина сигнальної лінії від генератора до інвертора чи є якісь обмеження. Наприклад чи можна кинути дріт довжиною 100 метрів від сигнального порту інвертора , до генератора. Дякую

Акамулятор є .Я зрозумів що потрібен авр, для генератора. Але питання вимоги до цього авера, вони всі стандартні , тобто підтримують однаковий протокол запуску чи як? Я уже тут вище писав що у мене наприклад мій саморобний авр для запуску генератора потребує замкнення двох проводів від стартера, а для глушіння теж двох проводів. Це я про частину контролю запуску.
у деї я так розумію використовується два проводу, коли вони замкнені то подається сигнал на старт генератора. Ну і навпаки коли розмикає заводить генератор. Питання який авр обрати щоб він підійшов для інвертора. Я так розумію на стороні генератора уже переробити як треба для конекту авр з генератором уже простіше. Також цікавить довжина сигнальної лінії від генератора до інвертора чи є якісь обмеження. Наприклад чи можна кинути дріт довжиною 100 метрів від сигнального порту інвертора , до генератора. Дякую
Если руки прямые и с нужного места, то 4 реле, контактор, реле времени, ну и сервопривод для управления заслонкой. В замке зажигания 4 пары контактов. Релюхами имитируете 3 положения замка: выключено, зажигание, стартер. Со стороны инвертора ещё одно реле или контактор включающее зажигание и реле времени, которое "крутит" стартёр. И наверно ещё сервокран на кран топливного бака.

Моя особиста автоматика працює простіше, ардуїно дає команду заводити чи глушити генератор. Є два контактора включені перехресно,', також встановлена блокування між ними фізичне., від одночасного увімкнення. Для deye , є потреба підключити генератор. Тому хочу зрозуміти яку автоматика придбати для генератора, яка підійде для керування її з інвертора. Може є якісь виробники автоматика яку слід обрати для інвертора deye

На інверторі під керування генератором стоїть нормально відкрите сухе реле з двома контактами. Цікаво те, що і інструкції написано що "Коли сигнал "GEN" активний, розімкнутий контакт (GS) увімкнеться (без вихідної напруги)", тобто АВР повинен підтримувати запуск із реле з сухим контактом, інакше треба буде якусь додаткову роз'вязку на АВР робити. . Щодо довжини кабеля точно підказати не можу, але припукаю, що для кабелів більше 10-20 м треба вже рахувати втрати, товщину кабеля і т п . Це стосується силового кабеля. Щодо кабеля на АВР - там теж буде залежити від сили току яка буде в ланцюгу, бо на великих відстанях будуть втрати.

Моя особиста автоматика працює простіше, ардуїно дає команду заводити чи глушити генератор.
Якщо у вас вже є автоматика, то підлаштуйте її під Deye. Інвертор тримає контакти замкнутими, доки потрібна зарядка від генератора. До речі, забув нагадати, що треба у налаштуваннях меню генератора підняти верхню межу частоти до 60 Гц. Генератори часто дають підвищену частоту.

Чи є якісь перелік рекомендованої автоматики для інвертора deye?

Здравствуйте, скажите на инвертор дея 8кв на поле можно подать 26 а , если два поля на 1 мппт то обязательно в одну сторону света ? Или можно одно на юг а другое на запад

Здравствуйте, скажите на инвертор дея 8кв на поле можно подать 26 а , если два поля на 1 мппт то обязательно в одну сторону света ? Или можно одно на юг а другое на запад
Працюватиме при будь-якому розміщенні стрінгів, але але найбільший виробіток буде при розміщенні в одній площині.

А чи пробував хтось підключати 1-фазний генератор до GEN порту 3-фазного інвертора?
Одну фазу генертаора на одну фазу GEN порту або на всі 3 фази.... В якомусь варіанті буде працювати?
Щоб зарядити батарею.

Не пробував. Але чим кардинально відрізняється, якщо з 220 dc зробити? Достатньо обмежити потужність "сонця", щоб мппт не перегружав генератор. Це доречі загалом незручно, переналаштовувати потужність то на гену, то на панелі.

Маю незрозумілу проблему при паралельному з'єднанні. Мастер інвертор рахує куплену в мережі енергію, а слейв інвертор її використовує, виміряє, але не рахує сумарно і передає нулі. Скидування на заводські не помогло. Налаштування обох одинакові крім мастер і слейв. Працюють теж коректно як і повинні. Тільки облік спожитої електроенергії веде тільки головний і виходить приблизно половина від реальної.
Хто має думки як побороти проблему скажіть
Відповім сам собі))) можливо комусь потім згодиться.
Писав як радили в підтримку, переписувалися 4 дні, перепрошивали, міняли місцями інвертори, відключали, підключали))) В результаті в підтримці сказали, що їм таке питання не відоме і вирішення не мають.

Методом проб і помилок встановив, що головний інвертор пробує сам все обрахувати і обнуляє лічильник підлеглого. Дійшов до думки, що варто спробувати поставити датчик СТ на вході мережі і підключити до головного. І чудеса - все рахується правильно. Написав китайцям, щоб писали це в інструкції, щоб інші покупці не ламали голову)))

Назад
Угорі