Тут я з вами не погоджусь, я поставив обмеження три дні тому і не міняв їх, а сьогодні ось перевірив. Якщо інвертору потрібно перезавантажитись після внесення змін - то хай перезавантажується, або виводить повідомлення, що зміни вступлять після "підпису генерально секретаря комуністично партії" а не невідомо коли, невідомо при яких умовах. Моя суб'єктивна думка - софт "сирий", вони намагаються зробити iPhone, виходить не дуже. Краще би зробили середній Android ніж поганий iPhone.
Або, це я пхаю не оригінальний акум в iPhone, з оригінальним все працює ідеально.
ще є нюанс ментальності, те що для нас саме собою зрозуміле часто в китайців є дивним, і навпаки.
культури надто різні.
А так то звісно софт сирий, нормальне тестування та вилизування коштують грошей, а інвертори мало хто буде купувати вдвічі дорожче, що робить продажу сирого софту економічно кращою стратегією, допоги усі стандартні фічі в стандартному режимі працюють.
Ще питання по інвертору,
Max A Charge: 25A
Max A Discharge: 100A
Float V: 55.2V
Absorption V: 56.8V
Eqгalisation V: 56.8V
на BMS обмежив струм заряду до 26А.
Акум розряжений, світить сонечно, інвертор заливає в акум 53.1V та 43A - BMS вирубає заряд, так як сила струму перевищена, я здивований. Звідки взялось 53.1V та 43A?
прошивку оновити, в мене після оновлення стало краще рахувати вольтаж та ампераж, але все ще не ідеально, похибка мінімальна коли вольтаж в межах 48-58 та ампери коло 100.
Якщо бажаєш обмежити - давай запас у 20а, тобто коли ставиш заряджати 50а воно може заряжати 60-70 від сонця, сонце особливо коли хмарно стрибає часто, походу воно не встигає обмежувати заряд, або не коректно рахує ампери від стрибків, хз.
Раджу просто "псіханути" та поставити акум який легко приймає хоч 200а та бмс на 200а, тоді можна ніц не обмежувати взагалі по силі струму, а от вольтаж брати 58.8 та обмежити 57-58в (залежно від бмс).
В мене 58.8 макс та добрий бмс, стоїть на деє 58в, по факту то обмежує на 57.6, то заливає до 58.2, "точність"