Dalet
Tier0
- Реєстрування
- 13 Січ 2019
- Дописи
- 2.127
- Бали
- 113
г
А перевірити ви можете у Дейе, запитайте їх
Ні, не так.
Ну як мінімум з 2020 року,з якого я займаюсь з Дейе, підтримка є і зворотній звязок присутній , пичому накращим чином ніж у інших. Але все з часом може змінитися, Китай він такий, колись наступить момент і китайцям стане не цікаво, так трапляється завжди і з усіма.
На сьогодні, як мінімум завод дасть плату на заміну, а заміну проведе ваш продавець. І от тепер ми повернемся до ціни.
Але, для наших людей я роблю супер пропозицію - 1200 без гарантії від мене, а якщо що - за гроші консультація і ремонт - без питань.
От тому і різніці в цінах
ги. дак а шо робити як ви саме це шукаэте)))) Вам дають те що ви шукаэте.Цікаво, тобто ці заяви про офіційний гарантійний талон від Ningbo Deye Inverter Technology Co., Ltd фейкові й можна писати заяву в поліцію про шахрайські дії?
А перевірити ви можете у Дейе, запитайте їх
Виробник дає 5 років. не залежно від того дек куплялося, дані не перевіряються. Далі, от наприклад я за додакову суму даю від себе поверх заводської, рік, два, на скільки грошей у вас вистачить, або бажння.Тут я трохи розгубився, діапазон цін від 42к до 53к, гарантія від 12 місяців до 60 і все від виробника, що зовсім не логічно, як від виробника може бути різна гарантія?
Я так розумію, що гарантії взагалі нема, або є від продавця поки продавець є
Ні, не так.
Ну як мінімум з 2020 року,з якого я займаюсь з Дейе, підтримка є і зворотній звязок присутній , пичому накращим чином ніж у інших. Але все з часом може змінитися, Китай він такий, колись наступить момент і китайцям стане не цікаво, так трапляється завжди і з усіма.
На сьогодні, як мінімум завод дасть плату на заміну, а заміну проведе ваш продавець. І от тепер ми повернемся до ціни.
В мене штатний майстр, і він з 2020 року займається ремонтом Дейе, до нас возять їх і ми їх робимо, без виробника, самі. Тому 5к я не продам дешевше ніж 1450дол на умові з 1 рік від мене та 5 від заводу бо сервіс коштує грошей, люди коштують грошей, те що я не міняю номер тел і назфу фірми коштує грошей.діапазон цін від 42к до 53к
Але, для наших людей я роблю супер пропозицію - 1200 без гарантії від мене, а якщо що - за гроші консультація і ремонт - без питань.
От тому і різніці в цінах
Вище ви надали скрін гарантійного талону. Ви його читали?Порекомендуйте адекватного продавця, чи не заморочуватись і купляти у когось по середній ціні (інвертори у всіх одинакові, офіційної гарантії ні в кого не має, а не офіційна сьогодні є завтра немає)