Dalet
Tier0
- Реєстрування
- 13 Січ 2019
- Дописи
- 2.127
- Бали
- 113
дайте скрин дисплея где параметры BMSДа, подключил, на фото ж видно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
дайте скрин дисплея где параметры BMSДа, подключил, на фото ж видно.
Извините, это фото не прикрепил, работаетДа, подключил, на фото ж видно.
дайте скрин дисплея где параметры BMSИзвините, это фото не прикрепил, работае
Извините, это фото не прикрепил, работает
Має, але не працюєнорм. має працювати.
можу глянути в налаштуваннях, але для цього мені треба доби дві-три і мене прописати в доступ до інвертораМає, але не працює
нащо?Перезавантажити?
Привык, что настройки вступают сразу, а не нужно отслеживать их по два-три дня)
Ну як знаэте. Перезавантажуйте хоч сотню разів. Діло хозяйське. Хоча простіше було б налашиувати.Привык, что настройки вступают сразу, а не нужно отслеживать их по два-три дня)
Так налаштував же, шо там не так, там нее так много опцийНу як знаэте. Перезавантажуйте хоч сотню разів. Діло хозяйське. Хоча простіше було б налашиувати.
А дві доби - дак щоб перевірити що все працює.
Но. Ніт. То ніт.
вище я запропонував що робити, термін вказав. Вартість 1500грн у разі якщо запрацює по Вашому запиту.Так налаштував же, шо там не так, там нее так много опций
"Розумні китайці" які зробили "найкращий інвертор" з "найкращим софтом" не змогли реалізувати перехід через опівночі. Спробуйте розбити свою "зарадяку" на два діапазони: 23-00 і 00-07Добрый день, застрял на одной настройке и никак не могу ее реализовать. Хочу заставить инвертор заряжать батарею от сети в ночной режим до 50%, проценты не принципиальны, задача принудительно от сети заряжать батарею в выбранное время. Не выходит, батарея на утро 30%. Где я косякую?
у pylontech струм заряду 53.2 , це батарея так запросила чи Ви так налаштували?Так налаштував же, шо там не так, там нее так много опций
не струм а напругау pylontech струм заряду 53.2 , це батарея так запросила чи Ви так налаштували?
так то воно так, але чому 56v? даже гугель говорить про 53.2 і саме ці цифри зʼявляються після синхронізації через кабельне струм а напруга
Пілон там тільки протокол.
15S and 16Sтак то воно так, але чому 56v? даже гугель говорить про 53.2
Это сезонная настройка, которая будет неактуальна с включением электроотопления, пока вышел из ситуации таким образом, но как принудительно от сети заряжать аккумулятор в нужное время до нужного процента вопрос открыт.вище я запропонував що робити, термін вказав. Вартість 1500грн у разі якщо запрацює по Вашому запиту.