FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

Так вот, чи вірно я розумію, що будь яка людина яка знає SN мого інвертора, зможе поставити собі софт для керування і зробити з інвертором що завгодно!
Невірно. Ви підключаетесь через логер та через серійний номер логеру з паролем, який працює безпосередньо на вашему інверторі у вашій локальній мережі. Зовні до інвертору минуючі логер не вийде ні як.

• Like
Реакції: rl72
мене стояв одночасно і SOLARMAN і DEYE cloud
Они берут данные с одной и той же бд куда наливает логер. Тоже пользуюси тем и тем, но, в последнее время, остановился на соларман, както меньше глюков. Часто бывало что через клауд не получается считать или записать настройки, тупо ошибка, облако не доступно. Илешь в соларман иттам всё работает. Бывало и на оборот, но редко.

Да, я також на Солармані. Вони в останніх версіях налаштування шрифту зробили. Дуже зручно. А то по дефолту такі малі надписи є...

Невірно. Ви підключаетесь через логер та через серійний номер логеру з паролем

Гм... Може вже забув... Але як на мене, SN логеру та пароль (на коробці з логером стікер з цими даними є) я вводив коли підключав логер до домашньої WIFI мережі з інетом. А вот у ПЗ на мобилу я начебто лише SN інвертора вказував...

Добре, якщо я помиляюся і дані логеру потрібні...

не знаю як там у Deye
але для DesMonitor потрібен серійний номер логера, Я щойно спробував створити новий аккаунт і підключити туди свій логер, але облом
воно написало що логгер вже під'єднано на інший аккаунт, Важко сказати щоб було якщо б він не був під'єднаний взагалі, мабуть під'єднало би. так що SN логера, краще не світити

Дякую за відповіді всім. Мабуть дійсно я просто забув. Пів року пройшло...

Форумчане, а подскажите автомат защиты для панелей к Дейе какой ставили ? По входу Мппт позволяет 18 ампер. Максимум 27 ампер . Панели пока планируются не более 15 ампер.
Так автомат какой номиналом лучше? 16 ампер чтоб панель защищать? Он все равно пропустит больше кратковременно ? Спасибо

Форумчане, а подскажите автомат защиты для панелей к Дейе какой ставили ?
Жодного. Плавкий запобіжник, за ним ПЗІП на заземлення. Цього достатньо, але чим ближче захисний щиток до панелей - тим краще.

Як що панель не видає струм більше своїх можливостей навіть при короткому замиканні, що ми там будем захищати запобіжником?

мены здаєтеся що навпаки чим ближче до інвертора то краще, бо ПЗІП захищає саме інвертор
Так струм на будь якому участку ланцюга однаковий, завжди міркував, що немає різниці де ставити автомати захисту, спрацьовують то вони по струму...

що немає різниці де ставити автомати захисту, спрацьовують то вони по струму...
1 мова тут не про автомат, а про запобіжник
2 будь який запобіжник або автомат захищає те що розташовано за ним а не перед,
4 захищати панелі від перевищення струму безглуздо бо вони не дадуть струму більше ніж струм короткого замикання
5 тут мова про запобіжник + ПЗІП - це захист від перенапруги

мены здаєтеся що навпаки чим ближче до інвертора то краще, бо ПЗІП захищає саме інвертор
Це вічний привід для дискусій )). Як на мене (я собі так зробив) ПЗІП непогано мати і біля стрінгу, і біля інвертора. Але у мене дуже довгий кабель, 60м між панелями і інвертором. Тому другий ПЗІП біля інвертора, на мою думку, необхідний, а не бажаний.

Назад
Угорі