FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

Знатоки, а подскажите , пожалуйста, при работе инвертора Дейе 6 - 5 квт и напряжении панелей в облачность ниже 150 вольт , идет хоть какая-то генерация на инвертор?
Мппт стартует от 125 вольт, но есть ли хоть какая-то генерация с этого вольтажа минимальная?

Знатоки, а подскажите , пожалуйста, при работе инвертора Дейе 6 - 5 квт и напряжении панелей в облачность ниже 150 вольт , идет хоть какая-то генерация на инвертор?
Мппт стартует от 125 вольт, но есть ли хоть какая-то генерация с этого вольтажа минимальная?
Так, є. Це 6-ка однофазна. Ситуація на зараз. Туман густий у нас.

1738307328358.png
Але виробіток не від напруги на стрінгу залежить, а від струму, який він в змозі віддати. Напруга якась навіть місячної ночі наявна, але струм нульовий.

Дякую за відповіді.
Панелі ще не придбав. Інвертор вже купив. Підбираю панелі. Дивився відос одного інженера, який дуже наполегливо говорив, що Мппт на Дейе реально тільки стартує з 150 вольт і нижче генерації немає. І точка максимальної потужності мппт на 370 вольт. Звісно, що має бути вольтамперна ще характеристика.
Він дуже хвалився, що з 2,2 квт панелей в пасмурний день і під снігом біля 8 см панелі все ж таки виробляли струм. За рахунок оптимізації напруги панелей до верхньої точки мппт по вольтажу. 60 ватт по пртужності мав.
Інвертор в нього був низьковольтний. І по дві панелі на стрінг послідовно. Та другий стрінг в параллель з орієнтацією захід та схід кожен.

Здається багато хто дивився того інженера) , але розповім про власний досвід: інвертор 5 кВт, було 12 панелей Jinko 410w в двох стрінгах по 6. Докупив 10 панелей Ulica 440w двосторонні та зробив стрінг PV1 11шт Jinko стрінг PV2 10шт Ulica + 1шт Jinko. Або ще є залежність від якості панелей, або є інші нюанси які знають інженери - PV1 дає більше потужність, ніж PV2 при однаковій напрузі, чи навіть меньшій. А наявність напруги наближеної до максимально робочої 370 В не завжди дає великий струм, як хотілось би…

Вкладення

• IMG_6221.png
    IMG_6221.png
    365,3 Кб · Перегляди: 11
  • IMG_6222.png
    IMG_6222.png
    323,5 Кб · Перегляди: 11
  • IMG_6223.png
    IMG_6223.png
    369,9 Кб · Перегляди: 11
Здається багато хто дивився того інженера) , але розповім про власний досвід: інвертор 5 кВт, було 12 панелей Jinko 410w в двох стрінгах по 6. Докупив 10 панелей Ulica 440w двосторонні та зробив стрінг PV1 11шт Jinko стрінг PV2 10шт Ulica + 1шт Jinko. Або ще є залежність від якості панелей, або є інші нюанси які знають інженери - PV1 дає більше потужність, ніж PV2 при однаковій напрузі, чи навіть меньшій. А наявність напруги наближеної до максимально робочої 370 В не завжди дає великий струм, як хотілось би…
Интересно. Тем более панели Ulica двусторонние. А то я смотрю двусторонки хвалят. Если не на крыше а навесом стоят - дают реально больше мощности чем односторонки.
А направление двух стрингов одинаковое и угол наклона?

Напрямок та кут один, односторонні на даху гаражу, а для двосторонніх добудував навіс поруч

Дивився відос одного інженера
Це позорище, а не інженер. Нічого спільного з технічними знаннями він не демонструє. Але переглядів набрав добряче, скоро буде щось впарювати довірливим за грубі гроші )).

наявність напруги наближеної до максимально робочої 370 В не завжди дає великий струм, як хотілось би…
Тому, що панелі - не джерело напруги. Це джерело струму. На ХХ висока напруга, близька до оптимальної, з'являється навіть при поганому освітленні. Але при цьому внутрішній опір джерела струму великий. МРРТ намагається навантажити стрінг так, щоб витягти максимальну потужність. Тобто, ідеальний максимум отримаємо, коли опір навантаження дорівнюватиме внутрішньому опору джерела струму. Сонце зменшує внутрішній опір панелей, додаючи потужності. А напруга на стрінгу при цьому буде майже сталою.

Так я ж до чого, шо в таких випадках дає стартова напруга в 150В якщо струм при цьому такий самий як і при 350В

Вкладення

• IMG_6224.png
    IMG_6224.png
    260,6 Кб · Перегляди: 11
  • IMG_6225.png
    IMG_6225.png
    261,8 Кб · Перегляди: 11
А кто уже подключил Дейе копилот? Что-то не могу понять как цену на ээ вбить. Пробовал уже разные варики, и день и ночь, и фиксированную, но что-то дебет с кредитом не сходится :(
Что туда писать?

Прийшла нова партія 6квт, в прошивці вже є українська , але є нюанс )
Тим хто не знає меню Дейі «на дотик» не радив би перемикати з англійської

Вкладення

• IMG_6227.jpeg
    IMG_6227.jpeg
    1,8 Mб · Перегляди: 33
  • IMG_6226.jpeg
    IMG_6226.jpeg
  • IMG_6228.jpeg
    IMG_6228.jpeg
Deye споживання з мережі в залежності від налаштуваннь пункту Нульовий експорт.
Нульовий експорт до Навантаження - 100-150 ватт.
Нульовий експорт до Датчику струму або лічильника 10-15 ватт.

А если продажу включить?

У меня нечего продавать.

Добрий день.
Народ підкажіть, якого змісту писали повідомлення у тех-підтримку DEYE щоб у логері "Data upoading period" змінили на 1 хв.?

І ще питання. Хтось має достовірну інформацію, наскільки безпечно світити у мережі серійній номер інвертора? Це можна робити? Або бажано зі всіх скрінів його прибирати?
Як я розумію, SN - це єдине що потрібно китайцям щоб отримати повний доступ до інвертора через інет, оновити прошивку та зробити будь які налаштування. Також по SN до чіпляються програми моніторингу (SOLARMAN, DEYE Cloud та ін.). І серійний номер не поміняти, як пароль до акаунту...

Хтось має достовірну інформацію, наскільки безпечно світити у мережі серійній номер інвертора?
Настільки ж, як і саме підключення до інтернету любого пристрою.

Як я розумію, SN - це єдине що потрібно китайцям щоб отримати повний доступ до інвертора через інет
У китайців без усяких публікацій є серійні номера та доступ до любого інвертора і без ваших повідомлень.

У китайців без усяких публікацій є серійні номера та доступ до любого інвертора і без ваших повідомлень.
Что в принципе совсем не есть гуд. В случае конфликтов, положат наши устройства как израильтяне у арабов пейджеры и другие батарейные устройства.

Настільки ж, як і саме підключення до інтернету любого пристрою.

Ви мене не зовсім зрозуміли. Я питав дещо про інше.

Я собі ставив SOLARMAN, а до нього пробував DEYE Cloud... Єдине, що мені знадобилось щоб ці програми зачепились за мій інвертор - це його SN.
Більш того, був момент, коли на мобілі в мене стояв одночасно і SOLARMAN і DEYE cloud! Я обирав, яка прога мені більш подобається...

Так вот, чи вірно я розумію, що будь яка людина яка знає SN мого інвертора, зможе поставити собі софт для керування і зробити з інвертором що завгодно! Від вбити АКБ невірними налаштуваннями, до теоретичного пошкодження навантаження..

Китайці мене турбують в останню чергу. Вони може і бачать всі інвертори, але вони не розуміють, кому саме ті належать. Тому цілеспрямована шкода від них малоймовірна. Хоча зі John25 згоден, теоретично можуть в межах всієї країни нашкодити, по IP вони країну розуміють.

Назад
Угорі