Доброго дня, може хто стикався, є інвертор з аккум., панели, додали в схему генератор, який вмикається якщо немає мережі та акк. менше 30%, він доводить акк. до 60% та вимикається, алє є незручність, наприклад, генератор налаштовано віддавати 25кв, якщо споживання 35кв, і вистачає сонячної генерації, то 10кв. буде додано з панелей, алє якщо сонця немає, то з аккумов. інвертор не додає ці 10кв., і повністю переходить на споживання з аккумов., поки споживання не впаде до можливості генератора. Інсталятори розводять руками, кажуть що дейа не вміє підмішувати до генератора з батарей (

Доброго дня,
хочу знову підняти свою проблему, але з іншого боку.
Інвертор : Deye Sun-12k-sg04lp3-eu - прошивка остання
Акумулятори: Deye SE-G5.1 Pro-B (3 шт) - прошивка 200с
Логер: LSE-3 - прошивка остання

На екрані інвертора меню акумулятори бачу лише два екрани:
вкладення BMSscreen1, BMSscreen2
(не звертайте увагу на версію BMS, прошивка вже 200с)

екран що на вкладенні LiBMS - ВІДСУТНІЙ (взято з мануала),
але якщо я відключу кабель з роз'єму BMS, то цей екран з'являється але з нульовими показниками.
Я так розумію, що це правильно. Немає інформації по BMS від акумуляторів - нулі на екрані.
Коли я включаю кабель в BMS - цей екран зникає і лишаються лише 2 екрани BMSscreen1, BMSscreen2 без можливості переходу на екран вкладення: LiBMS

Я так розумію, якщо інвертор не бачить всі акумулятори, то марно цю опцію шукати в софті Solarman, DeyeCloud.

Підкажіть, будь-ласка, на аналогічній або схожій конфігурації хтось бачить екран як на вкладенні LiBMS? Або не бачить

Дякую

Вкладення

• BMS screen1.jpg
    BMS screen1.jpg
    75,9 Кб · Перегляди: 3
  • BMS screen2.jpg
    BMS screen2.jpg
    86,5 Кб · Перегляди: 3
  • LiBMS.jpg
    LiBMS.jpg
    70,4 Кб · Перегляди: 3
Доброго дня,
хочу знову підняти свою проблему, але з іншого боку.
Інвертор : Deye Sun-12k-sg04lp3-eu - прошивка остання
Акумулятори: Deye SE-G5.1 Pro-B (3 шт) - прошивка 200с
Логер: LSE-3 - прошивка остання

На екрані інвертора меню акумулятори бачу лише два екрани:
вкладення BMSscreen1, BMSscreen2
(не звертайте увагу на версію BMS, прошивка вже 200с)

екран що на вкладенні LiBMS - ВІДСУТНІЙ (взято з мануала),
але якщо я відключу кабель з роз'єму BMS, то цей екран з'являється але з нульовими показниками.
Я так розумію, що це правильно. Немає інформації по BMS від акумуляторів - нулі на екрані.
Коли я включаю кабель в BMS - цей екран зникає і лишаються лише 2 екрани BMSscreen1, BMSscreen2 без можливості переходу на екран вкладення: LiBMS

Я так розумію, якщо інвертор не бачить всі акумулятори, то марно цю опцію шукати в софті Solarman, DeyeCloud.

Підкажіть, будь-ласка, на аналогічній або схожій конфігурації хтось бачить екран як на вкладенні LiBMS? Або не бачить

Дякую
Deye SUN-5K-SG03LP1 - MAIN: 3386-1515 / HMI: 0000-C36F
Deye SE-G5.1 Pro-B - 4 шт. - Hardware Version: AA56 / Software Version: 200C
Logger: LSW3_32U_5406_1.0B
"Третього" екрана нема.
Заради цікавості дозволив своєму логеру доступ до інету.
Глянув в deyecloud.com:
bat.jpg

Подзвонив товаришу. У нього 2 х SUN-5K-SG03LP1 в паралель і 6 х SE-G5.1 Pro-B.
bat1.jpg
В deyecloud.com у нього все є - "Третього" екрана нема.

На половину розібрався, китайці пишуть про ці екрани
When using 485 communication, the battery details page will be displayed. When using CAN communication, only the BMS page will be displayed.
То добре, до інвертора вже питань немає.
Може це логер?
На "гарячу" можна логер міняти, чи потрібно все виключити?
В мене підключений LSE-3 (LAN), а вкоробці лежить LSW-3 (WiFi)

На половину розібрався, китайці пишуть про ці екрани
When using 485 communication, the battery details page will be displayed. When using CAN communication, only the BMS page will be displayed.
так это же пару страниц назад вам и ответили
я думал у вас вовсе не читает данные с БМС

я менял логер на ходу, ничего не сгорело

Подскажите, можно ли как-то выставить лимит по току для конкретного MPPT?
Суть в том, что у меня PV1 13A+13A, но включен туда один стринг.
Как результат на холодные панели он умудряется пиково взять под 18А, что за собой тянет ряд проблем.

Попутно второй вопрос.
в конфигурации когда один из MPPT сдовоенный на 26А, в случае подключения двух стрингов с разной освещенностью но с одинаковым количеством одинаковых панелей как оно себя будет вести? Например в какое-то время дня там может быть на одном стринге 12А, а на втором 5А. Слабый стринг будет валить сильный?

Назад
Угорі