Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
хтось вже.....Привіт шановне панство.
Хтось вже підключав JK-PBXXYYZZ до deye через CAN ?
на приклад цю JK-PB1A16S-10P
Шановний Dalet, ваша відповідь, як зазвичай, дуже змістовна і дуже корисна.хтось вже.....
а що?
Та я просто уточнюю, що саме ви хочете взнати?Шановний Dalet, ваша відповідь, як зазвичай, дуже корисна.
Хтось ще має досвід використання нових jk bms з інверторами Deye ?
Там імітація Pylon тому так, працюэ. Чи э проблеми. Ну навіть якщо кажуть що не є, це може означати лиш то що їх ще не знайшли. Кабель - так ввдкрийте мануал, гляньте розпіновку. Там же лиш всьшо 2 жили на всьо про всьоПитання мабуть не повне але зрозуміле.
Чи працює ця BSM разом з Deye ? Чи є проблеми або усе норм ?Треба якийсь особливий кабель або вистачає комплектного від Deye?
Бо BMS сама по собі нова плюс до того що з лінком as Pylon.
Можеш пошукати в ютуб Andy Off Grid Garage Australia. Сьогодні він виклав відео. Нова JK-bms якщо її виключити на кілька днів - скидається на дефолтні параметри для LI-Ion - відповідно якщо не переналаштувати при увімкненні - піде команда на інвертор заряджати, і швидше за все впреться на рівні 58вольт зарядного в deye. Це вже на верхній межі для LiFePo4, і прискорює деградацію комірок. А якщо ще і для Li-Ion в BMS балансир вмикається при вищій напрузі - то взагалі біда. Бо по кривій зарядки LiFePo4 після згину вгору розбіг буде ще більший. Як я зрозумів для Lithium інвертор вольтаж не показує на домашньому екрані а відсоток заряду - є шанс не помітити що там злетіло все.Питання мабуть не повне але зрозуміле.
Чи працює ця BSM разом з Deye ? Чи є проблеми або усе норм ?Треба якийсь особливий кабель або вистачає комплектного від Deye?
Бо BMS сама по собі нова плюс до того що з лінком as Pylon.
Увімкни Low Noise Mode бо без нього в хаті будуть співати усі прилади з імпульсними БЖ.+1 випадок.
DEYE SUN-8K-SG01LP1-EU - Low Noise Mode не вмикав. Інвертор дуже явно пищить на частоті 15kHz - перевіряв апкою спектрометром на телефоні - видно явні піки шуму на 7.5 та 15kHz
А вентиляторы к чему подключать, блок питания ваять, или с deye можео напряжение снять?Увімкни Low Noise Mode бо без нього в хаті будуть співати усі прилади з імпульсними БЖ.
Сам інвертер буде піщати.
Я інвертер сховав у шафу з примусовою вентиляцією (2 90-ки noctua в середені і одна на вихлоп назовні) та шумопоглинаючим покриттям у середені. 38-40 градусів інвертер по моніторингу показує.
Допомогло.
Модель: https://www.thingiverse.com/thing:5224913 модель, там є фото, зрозуміло що до чого.
А вентиляторы к чему подключать, блок питания ваять, или с deye можео напряжение снять?
Noctua-шикарные вентиляторы, зачет.
І мій DEYE SUN-6K пищить, але не постійно є високочастотний писк, 50 на 50.Доречі - зафіксоівано ще один випадок скарги на високочастоний шум від інвертора.
проблема ще в тому, що прилади для вимірювання є далеко не у всіхІ мій DEYE SUN-6K пищить, але не постійно є високочастотний писк, 50 на 50.
І писк зовсім ніяк не пов'язаний з режимом роботи інвертора, буває і вдень, і вночі.
Але в будинку "співів" імпульсних ДБЖ взагалі немає.
Тут все залежать від віку того хто слухає імпульсніки.І мій DEYE SUN-6K пищить, але не постійно є високочастотний писк, 50 на 50.
І писк зовсім ніяк не пов'язаний з режимом роботи інвертора, буває і вдень, і вночі.
Але в будинку "співів" імпульсних ДБЖ взагалі немає.
Обмотали транси "звукопоглинаючим скотчем" та й пройшли. 100% знали що проблема є.проблема ще в тому, що прилади для вимірювання є далеко не у всіх
а високочастотний писк на слух можуть почути далеко не всі.
В основному діти, або люди з музикальним слухом))).
Тут питання - як з такими випадками взагалі вони пройшли сертифікацію.)
Подивився свій інвертор, у мене також SG03LP1-EUІ в тебе SG01LP1-EU а в мене SG03LP1-EU може в цьому різниця.
А хіба сертифікується шум пристрою?Обмотали транси "звукопоглинаючим скотчем" та й пройшли. 100% знали що проблема є.
схоже полагодилиМожеш пошукати в ютуб Andy Off Grid Garage Australia. Сьогодні він виклав відео. Нова JK-bms якщо її виключити на кілька днів - скидається на дефолтні параметри для LI-Ion - відповідно якщо не переналаштувати при увімкненні - піде команда на інвертор заряджати, і швидше за все впреться на рівні 58вольт зарядного в deye. Це вже на верхній межі для LiFePo4, і прискорює деградацію комірок. А якщо ще і для Li-Ion в BMS балансир вмикається при вищій напрузі - то взагалі біда. Бо по кривій зарядки LiFePo4 після згину вгору розбіг буде ще більший. Як я зрозумів для Lithium інвертор вольтаж не показує на домашньому екрані а відсоток заряду - є шанс не помітити що там злетіло все.
Але враховуючи такі глюки з безпекою і незрозуміло чи це проблема заліза чи софта - краще то поки не юзати. Незрозуміло які ще там глюки з нею вилізуть...