Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Можна.Доброго дня . Допоможіть налаштувати інвертор Deye SUN 6K. Треба щоб в пріоритеті був дім,потім акумулятор,і надлишок продавати у мережу. Я вже другий день налаштовую по інструкції(перекладеної на українську)і у мене енергія іде з панелей і мережі на акумулятор,той заряджається до 16% і віддає все в мережу до 15%.І так по колу.Дякую!
Дякую.тут дивилися?
ну і взагалі - повторюю - весь канал варто подивитися.
Добрий день. Гібридні інвертори Deye, 8 кВт, можливо встановлювати на вулиці? Чи тільки у приміщенні?я не шукаю, я той в кого шукають)))
дивіться, якщо ви самі собі намагаєтеся розібратися, то відкриваєте мануал, дивитеся параметри, там вказано клас захисту і температурний діапазон.Добрий день. Гібридні інвертори Deye, 8 кВт, можливо встановлювати на вулиці? Чи тільки у приміщенні?
і ще одна рекомендація - оберіть постачальника обладнання і в письмовому вигляді спілкуйтеся з ним, от ви питаєте - а можна на вулиці, він вам відповіда - так, можна - і все, у вас вже є підкріплення гарантії на інвертор його відповіддю. І у разі чого, він вам скаже - йо, друже, там вода в інверторі - а ви - ніт, він же IP65, як вода, то значить не відповідність обіцяномуДобрий день.
а далі таке:Backup Delay: When the grid cuts off, the inverter will give output power after the setting time.
For example, backup delay: 3ms. the inverter will give output power after 3ms when the grid cuts off.
наскільки має бути нова прошивка? І чи працює це в нових прошивках взагалі. В мене Deye SUN-12KSG04LP3-EU.Note: for some old FW version, the function is not available.
Підкажіть по налаштуванням, при перемиканні на бекап, побачив що інвертор дає затримку 2 секунди, від цього звичайно спрацьовують реле напруги що стоять після інвертора. Почав шукати налаштування, знайшов "backup delay", він в мене встановлений в "0S", саме S, а не MS як в документації. Хоча встановлено 0, а перемикання десь 2 секунди. В деяких документаціях пише Reserved і все. В документації пише:
а далі таке:
наскільки має бути нова прошивка? І чи працює це в нових прошивках взагалі. В мене Deye SUN-12KSG04LP3-EU.
Переглянути вкладення 3460
Сама остання на 12К
я би порадив звернутися до продавця. Так точно бути не повинно. Виробник (дилер) мають змогу автоматичного оновлення і налаштування через хмару. І лише ваш продавець знає всі нюанси цього обладнання.Переглянути вкладення 3460
Сама остання на 12К
не важливо, інколи вони косо стають. Тому оновити варто в любому випадкунаскільки має бути нова прошивка?
Попросив оновити до актуальної версії. Зараз такаХм, судячи по цифрам в мене новіша (але я не робив оновлень), або я не розумію як ту версію читати, ось моя:
Переглянути вкладення 3461
А в деяких випадках краще відкатити. Є на деякі моделі що нова некоретно працює.не важливо, інколи вони косо стають. Тому оновити варто в любому випадку
Так зможете.А після оновлення зможу заходити в Solarman, чи вони з оновленням і переносять на DeyeCloud примусово?