FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

Я думаю що стануть, тому що основне завдання паралельного режиму - вирівняти навантаження.
Оскільки обидва інвертори мають вихідної потужності - 5квт, то ніяких проблем в роботі паралельного режиму бути не повинно.
Окрім маленької детальки - версії ПО

Доброго здоров"я, Колеги!
Планується монтаж Гібридних Deye 10 кВт на трифазну систему, 6 інверторів, себто 3 по 2. Для резерву і подальшого підключення до цього усього 160 кВт мережевої станції для власного споживання.
Хотілося б з Колегами обговорити нюанси влаштування і синхронізації усього цього діла. Думаю усім це буде цікаво і повчально.
Дякую за конструктивні пропозиції і відповіді.

Планується монтаж Гібридних Deye 10 кВт на трифазну систему, 6 інверторів, себто 3 по 2. Для резерву і подальшого підключення до цього усього 160 кВт мережевої станції для власного споживання.
Хотілося б з Колегами обговорити нюанси влаштування і синхронізації усього цього діла. Думаю усім це буде цікаво і повчально.
Вам буде весело, от все що можна сказати. І тут вам ніхто не скаже наскільки весело. Бо в Україні ще ніхто так не стартував.

А спілкуватися треба з виробником.
Теоретично може вийти, але бахнути воно має великий шанс

• Like
Реакції: Ost
Я знаю, тому і хочу на цю тему провести полеміку
срач вийде а не полеміка, тому що крім теорії, нічого більше вам ніхто не запропонує.

А платити за практику ви не будете. Тому..... нажаль

Я таки сподіваюсь на мудрість присутніх, і ми разом знайдемо цікаве рішення

Я таки сподіваюсь на мудрість присутніх, і ми разом знайдемо цікаве рішення
аби ще було кому понести відповідальність за те рішення, а то знають всі, а як гарантію дати, дак нікому)))

Доброго дня, синхронізація 6 інверторів не складе труднощів. За якою схемою збираєтесь підключити мережеву станцію?

ви вже робили? э працюючий приклад?
Збираюсь це зробити наступного місяця. Але робочі приклади за кордоном є, схему виробник дає, не думаю, що з цим мають бути проблеми. Головне все правильно підключити.

Збираюсь це зробити наступного місяця. Але робочі приклади за кордоном є, схему виробник дає, не думаю, що з цим мають бути проблеми. Головне все правильно підключити.
а, ну відпишетеся. Бо знаєте, чудєса бувають)))

Доброго дня. Напругу можна зміни в ручну в межах 220-240 в. Просто поставивши курсор. Кнопками вверх в низ.

Чому така значна різниця в потужності

Вкладення

• C3CBFA23-F678-4FB5-998A-07D291BE0DD8.jpeg
    C3CBFA23-F678-4FB5-998A-07D291BE0DD8.jpeg
    362,9 Кб · Перегляди: 122
  • F925A4C6-1F9B-4043-8828-352AABC45508.jpeg
    F925A4C6-1F9B-4043-8828-352AABC45508.jpeg
    399,1 Кб · Перегляди: 121

Вкладення

• 2023-01-31_09-18-04.png
    2023-01-31_09-18-04.png
    59,8 Кб · Перегляди: 56
Останнє редагування:
нагрів + охолодження = ККД

Вітаю ! Прошу допомоги . Зареестрував станцію на сайті . Додав логер , а він оф лайн . Що не так ?

Вкладення

• 2.jpg
    2.jpg
    174,1 Кб · Перегляди: 54
  • 3.jpg
    3.jpg
    220,3 Кб · Перегляди: 53
  • 4.jpg
    4.jpg
    164,6 Кб · Перегляди: 52
Відкрийте меню налаштування логера якраз ip адресу і перевірте налаштування домашньої мережі. Або скиньте налаштування логера до заводських і виконайте налаштування з нуля.

Відкрийте меню налаштування логера якраз ip адресу і перевірте налаштування домашньої мережі. Або скиньте налаштування логера до заводських і виконайте налаштування з нуля.
Якщо можливо опишіть будь ласка покроково , в інструкції не найшов

Назад
Угорі