Інвертор забирає на власне споживання , перетворюючи напругу з постійної на змінну витрачається енергія на тепло.Чому така значна різниця в потужності
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Інвертор забирає на власне споживання , перетворюючи напругу з постійної на змінну витрачається енергія на тепло.Чому така значна різниця в потужності
Логер новий з упаковки ще ніде не стояв
Дякую за допомогу !
Добрий день. А можете більш детально описати де саме змінювати. У мене при гарному сонці напруга в будинковій мережі підвищується до 250В, що є не добре. В інвертора відсутня функція стабілізатору напруги, то чи дасть ефект зміна параметрів напруги в налаштуваннях чи краще встановити стаціонарний стабілізатор напруги (у мене є в наявності)? Дякую.Доброго дня. Напругу можна зміни в ручну в межах 220-240 в. Просто поставивши курсор. Кнопками вверх в низ.
в мене перед деє стоїть стабілізатор на 11квт марка вольт. Способу стабілізувати через деє мені знайти не вдалось, не знаю чи це можливо.Добрий день. А можете більш детально описати де саме змінювати. У мене при гарному сонці напруга в будинковій мережі підвищується до 250В, що є не добре. В інвертора відсутня функція стабілізатору напруги, то чи дасть ефект зміна параметрів напруги в налаштуваннях чи краще встановити стаціонарний стабілізатор напруги (у мене є в наявності)? Дякую.
не можливов мене перед деє стоїть стабілізатор на 11квт марка вольт. Способу стабілізувати через деє мені знайти не вдалось, не знаю чи це можливо.
це не є функціонально можливим виконати в даному варіанті схемотехніки. Стабілізацією має займатися стабілізатор, або онлай недавайс.В інвертора відсутня функція стабілізатору напруги
ну то прошивайтеа ви що думаєте?
1 - конвертер пакетів - цікава ідея. Всі сорці є на гітхабі. Наприклад тут для STM32 Я в своєму проекті використовую деякі алгоритми звідти. Звісно що треба опис форматів пакетів Далі. Формат пакетів Пілон у вільному доступі є. Я думаю - схема працюватиме. Зробити можна -але поки не цікаво.доброго дня, запустився сьогодні вперше Deye 6K підєднанно два блоки батарей LG Chem на 16S з Далі БМС
Знаю недозаряд присутній 60 макс (а можна 66) ну бог з ним.
декілька питань
1) Чи реально БМС з Дейе подружити(бачив у новозеландців хлопець через Распберрі брав пакети, трансформував у пакети типа це Пілонтеч)
2) Батарейку поставив типу АГМу налаштуваннях (маю 3 характеристики float absorbtion equalize) стоять всі на 60V
Батарейку бодро заряджав десь до 58.5вольт, а далі тошнить по 200-300ватт -год , ось заряджае вже 100ватт бачу (напруга 58.7), далі мабуть ще нижче буде.
Як його змусити нормально навалити в аккум, там у мене резерву вагон.
Пробував ставити Lithium battery, погано не бачить температурний сенсор, та і нічого не змінилось, переклацав усі Lithium mode 18 штук - та взагалі ніякої різниці
А якщо за гроші? JK bms - Pylon1 - конвертер пакетів - цікава ідея. Всі сорці є на гітхабі. Наприклад тут для STM32 Я в своєму проекті використовую деякі алгоритми звідти. Звісно що треба опис форматів пакетів Далі. Формат пакетів Пілон у вільному доступі є. Я думаю - схема працюватиме. Зробити можна -але поки не цікаво.
То 12S, то 16S. Чому не зробити 14, і не мати проблем??доброго дня, запустився сьогодні вперше Deye 6K підєднанно два блоки батарей LG Chem на 16S з Далі БМС
Знаю недозаряд присутній 60 макс (а можна 66) ну бог з ним.
декілька питань
1) Чи реально БМС з Дейе подружити(бачив у новозеландців хлопець через Распберрі брав пакети, трансформував у пакети типа це Пілонтеч)
2) Батарейку поставив типу АГМу налаштуваннях (маю 3 характеристики float absorbtion equalize) стоять всі на 60V
Батарейку бодро заряджав десь до 58.5вольт, а далі тошнить по 200-300ватт -год , ось заряджае вже 100ватт бачу (напруга 58.7), далі мабуть ще нижче буде.
Як його змусити нормально навалити в аккум, там у мене резерву вагон.
Пробував ставити Lithium battery, погано не бачить температурний сенсор, та і нічого не змінилось, переклацав усі Lithium mode 18 штук - та взагалі ніякої різниці
Побачив у Далі э омь такий interface board, який підміняє багато чого і налаштовуєтся1 - конвертер пакетів - цікава ідея. Всі сорці є на гітхабі. Наприклад тут для STM32 Я в своєму проекті використовую деякі алгоритми звідти. Звісно що треба опис форматів пакетів Далі. Формат пакетів Пілон у вільному доступі є. Я думаю - схема працюватиме. Зробити можна -але поки не цікаво.
може, треба брати та збирати. Аби ще той Далі був нормальним балансиром а не збирачем данних по сутіПобачив у Далі э омь такий interface board, який підміняє багато чого і налаштовуєтся
Питання було у тому щоб не пиляти батарейку, але я вже розпилив, а бмс 16с то вийшло 16с. Але це несподівано що ніч простояв на зарядці і максимальна напруга акб 58.7То 12S, то 16S. Чому не зробити 14, і не мати проблем??
По Делі, тут мені попалася, дак там цілий довгий список протоколів на вибір. Але чи воно працює.....
хіба тут хтось згнає що і як ви налаштовували?Питання було у тому щоб не пиляти батарейку, але я вже розпилив, а бмс 16с то вийшло 16с. Але це несподівано що ніч простояв на зарядці і максимальна напруга акб 58.7
Навіщо тоді налаштування в 60?
тепер думаю може 15с зробити. Щоб у батарейки все ж недозаряд, довговічність і все таке
чи можна 16с далі бмс підключити як 15с
кидайте в PM інфу по вашому BMS а також ТЗ - ну що ви хочете отримати. Гляну.А якщо за гроші? JK bms - Pylon
Та ніхто не каже поганийхіба тут хтось згнає що і як ви налаштовували?
В Дейе є нюанси в налаштуванні, і часто густо вони спрацьовують, і люди кажуть - поганий інвертор, не правильно працює
Тому надати відповідь чому так можна лиш коли знаєш як і що налаштовано
там ще є погодинні налаштування, активуйте і поставте 60В повсюди, ото може і почне доганятиТа ніхто не каже поганий
Ось налаштування батарейки в дейе мої
Спробуйте підсказати як його заставити заряджати до 60 вольт так як в його хар-ках буду мега вдячний!
По меню більше жодного налаштування як на мою думку немає що б впливало
Налаштувань дейе не так вже й багато яких людині статистично потрібно я б сказав