FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

Доброго дня. Напругу можна зміни в ручну в межах 220-240 в. Просто поставивши курсор. Кнопками вверх в низ.
Добрий день. А можете більш детально описати де саме змінювати. У мене при гарному сонці напруга в будинковій мережі підвищується до 250В, що є не добре. В інвертора відсутня функція стабілізатору напруги, то чи дасть ефект зміна параметрів напруги в налаштуваннях чи краще встановити стаціонарний стабілізатор напруги (у мене є в наявності)? Дякую.

Добрий день. А можете більш детально описати де саме змінювати. У мене при гарному сонці напруга в будинковій мережі підвищується до 250В, що є не добре. В інвертора відсутня функція стабілізатору напруги, то чи дасть ефект зміна параметрів напруги в налаштуваннях чи краще встановити стаціонарний стабілізатор напруги (у мене є в наявності)? Дякую.
в мене перед деє стоїть стабілізатор на 11квт марка вольт. Способу стабілізувати через деє мені знайти не вдалось, не знаю чи це можливо.

В інвертора відсутня функція стабілізатору напруги
це не є функціонально можливим виконати в даному варіанті схемотехніки. Стабілізацією має займатися стабілізатор, або онлай недавайс.

Теоретично можливо такий виріб виконати, але хто ж його купить.......

Хтось оновляв прошивку на деє?
мені китайці скинули 2 файли, кажуть ставити обидва:
1680184042883.png
Але мені щось це дивно, з мережевими девайсами працюю давно і там усюди єдиний файл прошивки для користувачів.

Ну і друге питання - в інверторі пише діапазон напруг 40-60в, але в мене щось менше 44в не опускається ніяк, починає купувати.
З БМС інвертору приходить діапазон 40-50в (ось така в мене http://www.cleverbms.com/picture/73.html), інвертор бачить БМС інфо.
Китайці сказали на це оновити прошивку, а ви що думаєте?

доброго дня, запустився сьогодні вперше Deye 6K підєднанно два блоки батарей LG Chem на 16S з Далі БМС
Знаю недозаряд присутній 60 макс (а можна 66) ну бог з ним.
декілька питань
1) Чи реально БМС з Дейе подружити(бачив у новозеландців хлопець через Распберрі брав пакети, трансформував у пакети типа це Пілонтеч)

2) Батарейку поставив типу АГМу налаштуваннях (маю 3 характеристики float absorbtion equalize) стоять всі на 60V
Батарейку бодро заряджав десь до 58.5вольт, а далі тошнить по 200-300ватт -год , ось заряджае вже 100ватт бачу (напруга 58.7), далі мабуть ще нижче буде.
Як його змусити нормально навалити в аккум, там у мене резерву вагон.

Пробував ставити Lithium battery, погано не бачить температурний сенсор, та і нічого не змінилось, переклацав усі Lithium mode 18 штук - та взагалі ніякої різниці

доброго дня, запустився сьогодні вперше Deye 6K підєднанно два блоки батарей LG Chem на 16S з Далі БМС
декілька питань
1) Чи реально БМС з Дейе подружити(бачив у новозеландців хлопець через Распберрі брав пакети, трансформував у пакети типа це Пілонтеч)

2) Батарейку поставив типу АГМу налаштуваннях (маю 3 характеристики float absorbtion equalize) стоять всі на 60V
Батарейку бодро заряджав десь до 58.5вольт, а далі тошнить по 200-300ватт -год , ось заряджае вже 100ватт бачу (напруга 58.7), далі мабуть ще нижче буде.

Пробував ставити Lithium battery, погано не бачить температурний сенсор, та і нічого не змінилось, переклацав усі Lithium mode 18 штук - та взагалі ніякої різниці
1 - конвертер пакетів - цікава ідея. Всі сорці є на гітхабі. Наприклад тут для STM32 Я в своєму проекті використовую деякі алгоритми звідти. Звісно що треба опис форматів пакетів Далі. Формат пакетів Пілон у вільному доступі є. Я думаю - схема працюватиме. Зробити можна -але поки не цікаво.

1 - конвертер пакетів - цікава ідея. Всі сорці є на гітхабі. Наприклад тут для STM32 Я в своєму проекті використовую деякі алгоритми звідти. Звісно що треба опис форматів пакетів Далі. Формат пакетів Пілон у вільному доступі є. Я думаю - схема працюватиме. Зробити можна -але поки не цікаво.
А якщо за гроші? JK bms - Pylon

декілька питань

То 12S, то 16S. Чому не зробити 14, і не мати проблем??

По Делі, тут мені попалася, дак там цілий довгий список протоколів на вибір. Але чи воно працює.....

Побачив у Далі э омь такий interface board, який підміняє багато чого і налаштовуєтся

Вкладення

• 0EC80ED2-7B37-4747-9EF8-4AC0DE06A8F4.png
    0EC80ED2-7B37-4747-9EF8-4AC0DE06A8F4.png
    3,2 Mб · Перегляди: 55
Побачив у Далі э омь такий interface board, який підміняє багато чого і налаштовуєтся
може, треба брати та збирати. Аби ще той Далі був нормальним балансиром а не збирачем данних по суті

То 12S, то 16S. Чому не зробити 14, і не мати проблем??

По Делі, тут мені попалася, дак там цілий довгий список протоколів на вибір. Але чи воно працює.....
Питання було у тому щоб не пиляти батарейку, але я вже розпилив, а бмс 16с то вийшло 16с. Але це несподівано що ніч простояв на зарядці і максимальна напруга акб 58.7
Навіщо тоді налаштування в 60?

тепер думаю може 15с зробити. Щоб у батарейки все ж недозаряд, довговічність і все таке

чи можна 16с далі бмс підключити як 15с

Питання було у тому щоб не пиляти батарейку, але я вже розпилив, а бмс 16с то вийшло 16с. Але це несподівано що ніч простояв на зарядці і максимальна напруга акб 58.7
Навіщо тоді налаштування в 60?

тепер думаю може 15с зробити. Щоб у батарейки все ж недозаряд, довговічність і все таке

чи можна 16с далі бмс підключити як 15с
хіба тут хтось згнає що і як ви налаштовували?
В Дейе є нюанси в налаштуванні, і часто густо вони спрацьовують, і люди кажуть - поганий інвертор, не правильно працює

Тому надати відповідь чому так можна лиш коли знаєш як і що налаштовано

хіба тут хтось згнає що і як ви налаштовували?
В Дейе є нюанси в налаштуванні, і часто густо вони спрацьовують, і люди кажуть - поганий інвертор, не правильно працює

Тому надати відповідь чому так можна лиш коли знаєш як і що налаштовано
Та ніхто не каже поганий
Ось налаштування батарейки в дейе мої
Спробуйте підсказати як його заставити заряджати до 60 вольт так як в його хар-ках буду мега вдячний!

По меню більше жодного налаштування як на мою думку немає що б впливало
Налаштувань дейе не так вже й багато яких людині статистично потрібно я б сказав

Вкладення

• B8E9B81F-F7A2-4C4B-AD6B-7F8C0C3BABD7.png
    B8E9B81F-F7A2-4C4B-AD6B-7F8C0C3BABD7.png
    5,6 Mб · Перегляди: 82
  • 57608725-C39E-4097-B868-31106828B0C7.png
    57608725-C39E-4097-B868-31106828B0C7.png
    5,2 Mб · Перегляди: 81
  • 5F567986-7F7B-4583-ABA0-EA4D25BFF2BF.png
    5F567986-7F7B-4583-ABA0-EA4D25BFF2BF.png
    5,1 Mб · Перегляди: 80
Та ніхто не каже поганий
Ось налаштування батарейки в дейе мої
Спробуйте підсказати як його заставити заряджати до 60 вольт так як в його хар-ках буду мега вдячний!

По меню більше жодного налаштування як на мою думку немає що б впливало
Налаштувань дейе не так вже й багато яких людині статистично потрібно я б сказав
там ще є погодинні налаштування, активуйте і поставте 60В повсюди, ото може і почне доганяти

Назад
Угорі