FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

В мене така ж ситауція - періодично показує навантаження на Лоад, хоча нічого там не підключено. Тільки вхід мережі, вихід мережі і акумулятор. Ніяких датчиків струму немає.

В мене така ж ситауція - періодично показує навантаження на Лоад, хоча нічого там не підключено. Тільки вхід мережі, вихід мережі і акумулятор. Ніяких датчиків струму немає.
поміняйте на zero export to LOAD.

На цей вихід підключаються споживачі, які не працюють при відсутності мережі.
Його некоректно називати вихідом бо це більше вхід, а вихідом від буває лише при деяких умовах. Та на інверторі він маркується GRID
LOAD (назва за за додатком), це частина споживачів, які підключені в мережу між деєю та датчиком СТ. І Дея, як гібрид, може генерувати потужність в цю мережу, причому як обмежуючи себе тільки споживачами (використовуючи СТ), так і продавати енегію в мережу за датчик СТ.
А вот фігня з UPS та LOAD в мене теж є. Списую на криві руки програмістів.

Останнє редагування:
Ups це і є Load. Подивіться інструкцію. Там є схеми як з навантаженням в режимі UPS, так і з навантаженням в мережу до інвертора з використанням датчика. І розписано як з експортом так і без

Останнє редагування:
Та насправді тут плутанина назв. можна сперичатися скільки завгодно, але на платі "LOAD", в додатку "UPS", в мануалі "BACKUP"...
Ні, розмова про символи на дисплеї. Про значення показів біля них. ПЗ однофазних інверторів відрізняється від ПЗ трифазних. І меню функцій, і відображення на дисплеї. Але хто ж ті інструкції читає!

Може я не правильно назвав входи/виходи, але що це за значок "навантаження", на якому періодично з'являються циферки споживання, а при цьому там нічого не підключено?

Вкладення

• зображення_viber_2024-12-13_19-25-56-549.jpg
    зображення_viber_2024-12-13_19-25-56-549.jpg
    110,4 Кб · Перегляди: 17
так чи інакше, проблема з рахуванням споживання є.
На фото з додатку (пост 1899) є 2 гілки навантаження, "Ups-Load" та "Load" ("Навантаження", піктограма будинка).
Так от якого біса на другому фото "Load" -290 ват, коли Grid інвертора використовується лише як живлення, та між СТ та інвертором тільки дріт, або нема СТ зовсім і використовується внутрішній датчик струму?
Я так розумію, що в данному випадку "Load" додатка - це мережа GRID до датчика СТ, а "Ups Load" це навантаження на вихід інвертора LOAD.

Може я не правильно назвав входи/виходи, але що це за значок "навантаження", на якому періодично з'являються циферки споживання, а при цьому там нічого не підключено?

Але в мене не встановлено цей датчик! Звідки тоді там споживання?

Але це ж не дисплей інвертора, це хмарний додаток. І що він там малює - на совісті розробника цього додатку. На дисплеї все зрозуміло.
Рекомендую встановити Solar Assistant. Такої дурні там не відображається.

Назад
Угорі