yurriy
Tier1
- Реєстрування
- 15 Чер 2024
- Дописи
- 217
- Бали
- 28
- Інвертор
- Deye
Струм у амперах вимірюють, не у ампер*годинах.I=P/U = 2100/52 = 40Ah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Струм у амперах вимірюють, не у ампер*годинах.I=P/U = 2100/52 = 40Ah
ясно шо так. Треба назад мені в школу фізику повторюватиСтрум у амперах вимірюють, не у ампер*годинах.
В мене така ж ситауція - періодично показує навантаження на Лоад, хоча нічого там не підключено. Тільки вхід мережі, вихід мережі і акумулятор. Ніяких датчиків струму немає.то що таке Load?
поміняйте на zero export to LOAD.В мене така ж ситауція - періодично показує навантаження на Лоад, хоча нічого там не підключено. Тільки вхід мережі, вихід мережі і акумулятор. Ніяких датчиків струму немає.
Саме так включено з самого початку.поміняйте на zero export to LOAD.
тоді не знаю, в мене взагалі того UPS нема, а є тільки LOADСаме так включено з самого початку.
Тобто, у Вас не працює навантаження від акумулятора? Чи у Вас інвертор не Дея?взагалі того UPS нема, а є тільки LOAD
На цей вихід підключаються споживачі, які не працюють при відсутності мережі.
в мене всі споживачі завжди від деї працюють, а мережа лише для підзарядки акумуляторів.Тобто, у Вас не працює навантаження від акумулятора? Чи у Вас інвертор не Дея?
Його некоректно називати вихідом бо це більше вхід, а вихідом від буває лише при деяких умовах. Та на інверторі він маркується GRIDНа цей вихід підключаються споживачі, які не працюють при відсутності мережі.
Ви як користувач Deye зараз заявляєте? Чи просто здогадки?Тобто, у Вас не працює навантаження від акумулятора? Чи у Вас інвертор не Дея?
Аналогічно.в мене взагалі того UPS нема, а є тільки LOAD
Та хто ж її дивится? То для слабаків!Подивіться інструкцію.
Та насправді тут плутанина назв. можна сперичатися скільки завгодно, але на платі "LOAD", в додатку "UPS", в мануалі "BACKUP"...Аналогічно.
Ні, розмова про символи на дисплеї. Про значення показів біля них. ПЗ однофазних інверторів відрізняється від ПЗ трифазних. І меню функцій, і відображення на дисплеї. Але хто ж ті інструкції читає!Та насправді тут плутанина назв. можна сперичатися скільки завгодно, але на платі "LOAD", в додатку "UPS", в мануалі "BACKUP"...
Але в мене не встановлено цей датчик! Звідки тоді там споживання?це мережа GRID до датчика СТ
Може я не правильно назвав входи/виходи, але що це за значок "навантаження", на якому періодично з'являються циферки споживання, а при цьому там нічого не підключено?
Але в мене не встановлено цей датчик! Звідки тоді там споживання?