FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

Для розуміння ще прошу підказати яким січення кабелю заводити живлення з панелей, якщо панелі будуть на даху 15го поверху, а інвертор в підвалі, це десь 70м +-, і чи взагалі це можливо і доцільно?
12AWG цілком достатньо. Якщо будуть просто висіти, то можливо краще міцніші 10AWG. Для струму 13 ампер досить і перших

Товариші, прошу підказати як вірно зберігати батареї при стабільному графіку зі світлом?
Є Deye 6k та 3шт паралельно Deye 5.1pro.
Если сберегать, то разрядить до 60-70% и выключить.
Если они в работе, то зарядка до 100%. Во первых SOC будет расчитываться не корректно, т.к. это расчитываемый BMS параметр. Во вторых балансировка ячеек происходит под самым верхом заряда.

Якщо будуть просто висіти, то можливо краще міцніші 10AWG
та ні, просто висіти 50м дроту то щось точно не моє, мені це спокою не дасть))) звісно закріплю їх на кожному поверсі)

та ні, просто висіти 50м дроту то щось точно не моє, мені це спокою не дасть))) звісно закріплю їх на кожному поверсі)
Тоді можна не переплачувати і ставити 12awg, але я би ставив двв стрінга панелей і тягнув 4 дроти зразу

Тоді можна не переплачувати і ставити 12awg, але я би ставив двв стрінга панелей і тягнув 4 дроти зразу
два стрінги, це щоб було два канали на два комплекти панелей, котрі налаштовані на різні напрямки?
перепрошую за може примітивні питання, сонячна енергетика - це щось зовсім нове для мене (так як і гібридні інвертори, в т ч Deye)

Можна і на різні. В мене стоять схід і захід по 5 квт. Але можна і два одинакових. В один стрінг поставите стільки панелей, скільки дозволяється по документації інвертора. Дивіться по потужності чи по вольтах. Тому якщо хочете отримати максимум що дозволить інвертор, то зробите два оскільки МППТ трекерів два

Тоді можна не переплачувати і ставити 12awg
А якщо не переплачувати, та поставити звичайний сонячний кабель 6мм.кв?
В мене так підключено по 40м також два стрінга, все працює!

А якщо не переплачувати, та поставити звичайний сонячний кабель 6мм.кв?
В мене так підключено по 40м також два стрінга, все працює!
Так 6мм2 це він і є. Та і звичайно кабель має бути для сонячних панелей з потрібними слоями ізоляції і захисту від погодних умов

Просто зазвичай асоціація з 12awg - м'який кабель в силіконовій ізоляції.
А сонячний кабель - це спеціалізований саме для сонячних панелей.
Є така асоціація. Я просто написав як в інструкції до інвертора його зазначено. Звичайно кабель треба до сонячних панелей , щоб не потріскав від сонця і морозів

Не повинно бути проблем. В налаштуваннях в мене вибрано протокол CAN - Deye та під'єднано звичайним патчкордом з компового магазину.
Може саме кабель треба поміняти?
Які протоколи у Вас вибрані в інверторі та в BMS? Яка прошивка в BMS?

В Інвертирі - Літій - 00
В BMS CAN протоко 1 це Deye.
Прошивка в BMS зараз 15.33. Але це не важливо. Працювало нормально на попередніх ще до 15.30 та на 15.30

В Інвертирі - Літій - 00
В BMS CAN протоко 1 це Deye.
Прошивка в BMS зараз 15.33. Але це не важливо. Працювало нормально на попередніх ще до 15.30 та на 15.30
В BMS, по памяти, ставят протокол пилон для работы с Deye.

Вкладення

• IMG_4850.PNG
    IMG_4850.PNG
    343 Кб · Перегляди: 18
  • IMG_4851.PNG
    IMG_4851.PNG
    308,9 Кб · Перегляди: 18
  • IMG_4857.PNG
    IMG_4857.PNG
    320 Кб · Перегляди: 19
  • IMG_4858.jpg
    IMG_4858.jpg
    1,4 Mб · Перегляди: 19
  • IMG_4859.jpg
    IMG_4859.jpg
    1,2 Mб · Перегляди: 18
Товариші, 2.02кв на зарядку 3х паралельних батарей по 5.1кВт, (52в) - це скільки ампер в годину?

Прошу підказати таку річ: в Deye Cloud я маю дещо інше відображення, аніж на екрані, є Ups та Load, якщо що таке Ups я розумію (туди в мене під'єднані всі споживачі, котрі живляться від батареї під час блекаутів), то що таке Load? в мене туди нічого не під'єднано, при чому той load час від часу забирає на себе частину навантаження з Ups і відображає в себе. Прошу прояснити.

Вкладення

• 11.JPG
    11.JPG
    33,5 Кб · Перегляди: 17
  • 22.JPG
    22.JPG
    29,7 Кб · Перегляди: 17
Прошу підказати таку річ: в Deye Cloud я маю дещо інше відображення, аніж на екрані, є Ups та Load, якщо що таке Ups я розумію (туди в мене під'єднані всі споживачі, котрі живляться від батареї під час блекаутів), то що таке Load? в мене туди нічого не під'єднано, при чому той load час від часу забирає на себе частину навантаження з Ups і відображає в себе. Прошу прояснити.
в вас яке підключення. Там з тим реле і клемником перед лічильником? який режим роботи zero export to CT?
CT під'єднано???

Назад
Угорі