toyo
Tier1
- Реєстрування
- 29 Жов 2024
- Дописи
- 115
- Бали
- 28
- Інвертор
- deye
У вас кабелі вообще ні про що на фоні перерахованних зайвих зїєднань та зайвих BMS плат з зайвими транзисторними ключами.Тепер до фізики. Кабелі
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У вас кабелі вообще ні про що на фоні перерахованних зайвих зїєднань та зайвих BMS плат з зайвими транзисторними ключами.Тепер до фізики. Кабелі
Ага. Падіння напруги на транзисторах 0,12-0,15 вольта один раз чи чотири?незалежно чи 4 бмски чи 1
це означає шо ККД системи вцілому не 88% а максимум 87,9% з усіма ключами платами кабелями.У вас кабелі вообще ні про що на фоні перерахованних зайвих зїєднань та зайвих BMS плат з зайвими транзисторними ключами.
Я вам не тільки про те, що ваша система з 4-х послібовно з'єднаних батарей має по перше більший опір, та подруге більші втрати єнергії.це означає шо ККД системи вцілому
чому в 4. Шоб 10 кіловат ємності, треба 2 шафи такі які продають. А там же скільки ж точок виходу зладу? А може і більше.Я вам не тільки про те, що ваша система з 4-х послібовно з'єднаних батарей має по перше більший опір, та подруге більші втрати єнергії.
Я ще про те, що ваше рішення має більш ниж в 4 раза нижчу відмово стійкість. А якщо рахувати зайві зїєднання, та по науковим методам, то там вийде не в 4, а в 64. Ну в биту таке. Важайте фотографами придумана лякалка.
я розумію. Тому вибрав те, шо я краще розумію, а не річ, яка буде сама все робити і я не розумітиму шо і до чого.Я вам розповів свою точку зору. Ви проти та приводите свої аргументи. Це ваш вибір та ваше право. Я вас не вмовляю.
А більш розширено можно? Яка саме модель?JK BMS
інверторна JK-PB2A16S20PА більш розширено можно? Яка саме модель?
найоптимальніше це ставити 2-тарифний лічильник і ганяти їх собі в 60% DOD. Ресурс в такому випадку 15000 циклів. Стоячі батареї деградують на стільки ж просто бо стоять.Товариші, прошу підказати як вірно зберігати батареї при стабільному графіку зі світлом?
Є Deye 6k та 3шт паралельно Deye 5.1pro.
Також прошу підказати де в налаштуваннях інвертора вибрати рівень заряду батарей до 80%?
Я б з радістю так і зробив, але тариф комерційний (осбб) та не передбачає "нічного" тарифу)найоптимальніше це ставити 2-тарифний лічильник і ганяти їх собі в 60% DOD. Ресурс в такому випадку 15000 циклів. Стоячі батареї деградують на стільки ж просто бо стоять.
15 кіловатна збірка тоді має ресурс 120000 кВт*г аж до деградації в 20%
У вас 15 кВт*г ємності, можна сміливо 10 кіловат в день туди сюди розряджати протягом 20 років і не паритись.
тоді в налаштуваннях знизити поріг заряджання до 90% і всьо.Я б з радістю так і зробив, але тариф комерційний (осбб) та не передбачає "нічного" тарифу)
то от думаю, що хоча б знизити поріг заряджання батарей, навіть можливо до рівня "зберігання" і проганяти їх раз в декілька місяців.
P.S. Батареї ввімкнені постійно, бо живлять насоси на воду, котрі подають її мешканцям за відсутності світла.
Суттєвих змін в батареї не настає від 3В до 3.36В. А це до 93% в мене. Дивіться по налаштуваннях BMS яка напруга при якому проценті на кожному елементі і визначте собі межі. Межі розряду та заряду виставте на екрані погодинного налаштування. Якщо стоїть двохзонний лічильник, то можете сміло 10кВт в день використовувати з нічної зарядки. Небагато, але 600 грн в місяць автоматично економиться без сонячних панелейТовариші, прошу підказати як вірно зберігати батареї при стабільному графіку зі світлом?
Є Deye 6k та 3шт паралельно Deye 5.1pro.
Також прошу підказати де в налаштуваннях інвертора вибрати рівень заряду батарей до 80%?
Ясно, нічний відпадає. Тоді можуть просто простоювати. Час від часу підзаряджайте до моменту балансування, якщо напруги на елементах будуть відрізнятися. Я би у випадку ОСББ задумався про встановлення на даху панелейЯ б з радістю так і зробив, але тариф комерційний (осбб) та не передбачає "нічного" тарифу)
то от думаю, що хоча б знизити поріг заряджання батарей, навіть можливо до рівня "зберігання" і проганяти їх раз в декілька місяців.
P.S. Батареї ввімкнені постійно, бо живлять насоси на воду, котрі подають її мешканцям за відсутності світла.
Планую, як наступний етап розвитку системи)Ясно, нічний відпадає. Тоді можуть просто простоювати. Час від часу підзаряджайте до моменту балансування, якщо напруги на елементах будуть відрізнятися. Я би у випадку ОСББ задумався про встановлення на даху панелей
Для розуміння ще прошу підказати яким січення кабелю заводити живлення з панелей, якщо панелі будуть на даху 15го поверху, а інвертор в підвалі, це десь 70м +-, і чи взагалі це можливо і доцільно?Ясно, нічний відпадає. Тоді можуть просто простоювати. Час від часу підзаряджайте до моменту балансування, якщо напруги на елементах будуть відрізнятися. Я би у випадку ОСББ задумався про встановлення на даху панелей