Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Різниця в цифрах в межах точності вимірювання. Тому думки своєї не змінивТрохи впливає.
це не я вимірюю, а графіки соларман. І дельта рівно у 20 ват присутня.Різниця в цифрах в межах точності вимірювання. Тому думки своєї не змінив
Звісно не ви. Вимірюють датчики струму всередині інвертора, у яких діапазон вимірювань від 0 до подвоєної максимальної потужності девайса. Тому 20 Вт для такого датчика - на рівні шуму. Сьогодні буде 20 Вт, завтра 10, або 27.це не я вимірюю, а графіки соларман. І дельта рівно у 20 ват присутня.
куди в такому разі 20 Вт зайвих йдуть?Звісно не ви. Вимірюють датчики струму всередині інвертора, у яких діапазон вимірювань від 0 до подвоєної максимальної потужності девайса. Тому 20 Вт для такого датчика - на рівні шуму. Сьогодні буде 20 Вт, завтра 10, або 27.
Обновился соларман. Добавили укр.мову. в целом приложение стало приятней
Хлопці то я підіймав питання про споживання DEYE "на себе"... Тех-підтримка DEYE мені відверто написала, що моніторинг інвертора показує "погоду на марсі", а на справді інвертор споживає "на себе" десь 1% від поточного споживання.Звісно не ви. Вимірюють датчики струму всередині інвертора, у яких діапазон вимірювань від 0 до подвоєної максимальної потужності девайса. Тому 20 Вт для такого датчика - на рівні шуму. Сьогодні буде 20 Вт, завтра 10, або 27.
Ого... то у вас SOLARMAN Smart на мобілі такий інтерфейс має? Він дуже змінився.У меня версия 2.0.
В ней, кроме корявого перевода все нормально
У вас такая?
Я про это и говорю. Был как у вас, а стал такой как сейчас. Обнова в плеймаркете лежит от 16.12.Ого... то у вас SOLARMAN Smart на мобілі такий інтерфейс має? Він дуже змінився.
Як я писав, у мене SOLARMAN автоматично оновився на телефоні десь 2 тижні тому і став версії 1.7.22.
Де і як ви версію 2.0 отримали?
Нда... дива...Я про это и говорю. Был как у вас, а стал такой как сейчас. Обнова в плеймаркете лежит от 16.12.
В программе бетатестеров не чувствую
Повинен працювати, бо подальший розвиток вольтерів, який переродився у окреме виробництво - це Quant. Кванти точно працюють з зеленим тарифом, що перевірено практично вже великою кількістю людей. Кванти, до речі, трохи дешевші та мають ширший робочий діапазон напруг.Глянув інструкцію на той Volter пттм, нічого про "зелений тариф" не побачив...
Бачив я Кванти, не знав що це продовження Вольтера. Але мабуть все одно Вольтер би узяв.Повинен працювати, бо подальший розвиток вольтерів, який переродився у окреме виробництво - це Quant. Кванти точно працюють з зеленим тарифом, що перевірено практично вже великою кількістю людей. Кванти, до речі, трохи дешевші та мають ширший робочий діапазон напруг.
Вам поддержка написала, что инвертор потребляет 1% от своего номинала (arround 1% of rate power), а вы продолжаете херню писать.Хлопці то я підіймав питання про споживання DEYE "на себе"... Тех-підтримка DEYE мені відверто написала, що моніторинг інвертора показує "погоду на марсі", а на справді інвертор споживає "на себе" десь 1% від поточного споживання.