FAQ Огляд інверторів Deye - Загальна тема

Обновился соларман. Добавили укр.мову. в целом приложение стало приятней

це не я вимірюю, а графіки соларман. І дельта рівно у 20 ват присутня.
Звісно не ви. Вимірюють датчики струму всередині інвертора, у яких діапазон вимірювань від 0 до подвоєної максимальної потужності девайса. Тому 20 Вт для такого датчика - на рівні шуму. Сьогодні буде 20 Вт, завтра 10, або 27.

Звісно не ви. Вимірюють датчики струму всередині інвертора, у яких діапазон вимірювань від 0 до подвоєної максимальної потужності девайса. Тому 20 Вт для такого датчика - на рівні шуму. Сьогодні буде 20 Вт, завтра 10, або 27.
куди в такому разі 20 Вт зайвих йдуть?

Обновился соларман. Добавили укр.мову. в целом приложение стало приятней

Solarman оновився ще пару тижнів тому. На версію 1.7.22. На мій погляд краще не стало. Лише баги додались... Наприклад зайдіть до "Device" -> "Remote control". А потім спробуйте війти з того "Remote control" засобами самого Солармана... стрілка "<" у лівому верхньому куті не працює. Такі помилки, коли елементи керування інтерфейсу перестають працювати, говорять що у програми зовсім немає ніякого тестування перед релізом. Тому що "проклацяти" всі кнопки - це як би початок будь якого тестування ПО.

Або ви отримали більш нову версію? Підкажіть тоді її номер.

Хлопці то я підіймав питання про споживання DEYE "на себе"... Тех-підтримка DEYE мені відверто написала, що моніторинг інвертора показує "погоду на марсі", а на справді інвертор споживає "на себе" десь 1% від поточного споживання.

Ще додам до цього питання. Я його підняв коли побачив, що інвертор бере на себе 60+ Вт і мені це показалося занадто...
Але на зараз у мене інвертор споживає "на себе" лише 30 Вт. См. скрин нижче. І що я для цього зробив? Да просто вимкнув інвертор кнопкою і відключив мережу автоматом (я прошивку на JK BMS оновлював). Коли увімкнув побачив, що інвертор "на себе" 45 Вт бере.

Ще раз відключив. Включив і зараз у мене різниця Grid - Load десь 30 Вт. Є підозра, що показник залежить від навантаження на "Load" при старті інвертора. Чім воно меньше, тім різниця також...

На цьому я заспокоївся і уверовав в написане китайцями - "Моніторинг інвертора дещо бреше".

Вкладення

• Deye_Power.jpg
    Deye_Power.jpg
    85,9 Кб · Перегляди: 7
У меня версия 2.0.
В ней, кроме корявого перевода все нормально
У вас такая?

Вкладення

• Screenshot_20241218-203017.jpg
    Screenshot_20241218-203017.jpg
    319,6 Кб · Перегляди: 12
Ігор_Л
Для вимірювань існують прилади, які спеціально розроблені для вимірювань. Тоб то амперметри, ватметри та подібне. Орієнтуватись на внутрешні показометри інвертора, які дуже не точні та ще й программно залежні... ту таке.
Але ж вам дуже кортить витрачати час саме на них. Може таки пора вже перейти на зовнішні точні приботри? ;)

Народ підкажіть таке питання...
Збираюся перед інвертором поставити інверторний стабілізатор Volter пттм. Телефонував, розмовляв з продавцем (Volter), так той консультант по телефону стверджував, що стабілізатор підтримує "зелений тариф" і через нього можна з інвертора зливати в мережу потужність.

Глянув інструкцію на той Volter пттм, нічого про "зелений тариф" не побачив...
То мені консультант лапшу на вуха віщає щоб я придбав? Інверторний стаб, з двоступеневим перетворенням, між входом та виходом у нього кипа електронники і зелений тариф... це реально?

У меня версия 2.0.
В ней, кроме корявого перевода все нормально
У вас такая?
Ого... то у вас SOLARMAN Smart на мобілі такий інтерфейс має? Він дуже змінився.
Як я писав, у мене SOLARMAN автоматично оновився на телефоні десь 2 тижні тому і став версії 1.7.22.
Де і як ви версію 2.0 отримали?

Ого... то у вас SOLARMAN Smart на мобілі такий інтерфейс має? Він дуже змінився.
Як я писав, у мене SOLARMAN автоматично оновився на телефоні десь 2 тижні тому і став версії 1.7.22.
Де і як ви версію 2.0 отримали?
Я про это и говорю. Был как у вас, а стал такой как сейчас. Обнова в плеймаркете лежит от 16.12.
В программе бетатестеров не чувствую

Может разница в версиях между Андроид и Яблоком?

Я про это и говорю. Был как у вас, а стал такой как сейчас. Обнова в плеймаркете лежит от 16.12.
В программе бетатестеров не чувствую
Нда... дива...
Заліз у плеймаркет. Там версія остання як у мене 1.7.22 і нічого оновлювати не пропонує. Але юмор ситуації в тому, що на версію 1.7.22 лежать скріншоти в плеймаркеті з інтерфейсом як у вас, тобто новим! А не старим, як у мене... Дурня якась :(

А підкажіть такі питання.
1. У вас точно SOLARMAN Smart? Не SOLARMAN Business або SOLARMAN Pro?
2. Яка версія андроїд у вас на мобілі? В мене 14 андроїд.

Точно соларман смарт. Версия андроида 14.

Вкладення

• Screenshot_20241218-205929.jpg
    Screenshot_20241218-205929.jpg
    259,1 Кб · Перегляди: 9
Глянув інструкцію на той Volter пттм, нічого про "зелений тариф" не побачив...
Повинен працювати, бо подальший розвиток вольтерів, який переродився у окреме виробництво - це Quant. Кванти точно працюють з зеленим тарифом, що перевірено практично вже великою кількістю людей. Кванти, до речі, трохи дешевші та мають ширший робочий діапазон напруг.

Повинен працювати, бо подальший розвиток вольтерів, який переродився у окреме виробництво - це Quant. Кванти точно працюють з зеленим тарифом, що перевірено практично вже великою кількістю людей. Кванти, до речі, трохи дешевші та мають ширший робочий діапазон напруг.
Бачив я Кванти, не знав що це продовження Вольтера. Але мабуть все одно Вольтер би узяв.
Тому що беру стаб на заміну старенькому (10 років) Вольтеру не інверторному, котрий збоїти став. Коли дають світло, даже коли навантаження всього 200-300 вт, він буває вибиває захисний автомат. Не знаю... може на платі керування кондери попухли, а може миша винна. Коли влітку знімав зі стабу кришку щоб на зиму почистити, побачив у середині мишу маленьку. Мабуть зимою залізла до теплого трансу погрітися і... попала лапами на сілові ключи. Ту мишу струмом висушило просто! Що цікаво, стаб не згорів. Працював собі далі... Але буває спрацьовує захист з незрозумілих причин.

Так вот новий Вольтер пптм по корпусу, під'єднанню, та кріпленням на стіну відповідає моему старому стабу. Це спонукає обрати на заміну Вольтер.

А на рахунок диапазону... я беру "повний фарш". Плати лаком покриють, щоб при мінусі стаб працював та конденсату не боявся, та диапазон розширять, буде якщо не плутаю, від 60 до 380 вольтів.

Хлопці то я підіймав питання про споживання DEYE "на себе"... Тех-підтримка DEYE мені відверто написала, що моніторинг інвертора показує "погоду на марсі", а на справді інвертор споживає "на себе" десь 1% від поточного споживання.
Вам поддержка написала, что инвертор потребляет 1% от своего номинала (arround 1% of rate power), а вы продолжаете херню писать.
Как можно относится серьёзно к тем показаниям на таких малых величинах, если ваша дея должна мерить 2-х кратный номинал (т.е. до 12kW).

Назад
Угорі