yurriy
Tier1
- Реєстрування
- 15 Чер 2024
- Дописи
- 217
- Бали
- 28
- Інвертор
- Deye
Зняв, хоча в мене і не глючивТак а плёнку защитную никто кроме меня так и не пробовал снять?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зняв, хоча в мене і не глючивТак а плёнку защитную никто кроме меня так и не пробовал снять?
Так а плёнку защитную никто кроме меня так и не пробовал снять?
Снял в первый же день. А в чем проблема ?Так а плёнку защитную никто кроме меня так и не пробовал снять?
Так вопрос был про фантомную и неадекватную работу тачскрина. Вот и полезно бы иметь статистику и понять причину.Снял в первый же день. А в чем проблема ?
Поділіться, які?Нажаль у цієї клятої каструлі є куди суттєвіші недоліки, ніж неідеальний екран чи якась плівка.
в мене не так. Grid charge галочка стоїть?Вітаю!
Зібрав таку систему: інвертор Deye SUN-8K-SG01LP1-EU + 2 акумулятори Deye SE-G5.1Pro-B
Користуюсь вже 3 дні, все супер, але є запитання і я впевнений, що тут точно знають відповідь
Помітив, що відбувається розряд акумулятора (20-50-70 Вт) навіть коли SOC нижче порогу вказаного в Time Of Use.
Почитав доступну інформацію з різних джерел і зробив висновок, що цей розряд повʼязаний з живленням самого інвертора,
тобто він використовує постійний струм для забезпечення своєї роботи, беручи його з акумулятора,
і це приблизно 1% від його потужності (8 кВт - 80 Вт). Чи це дійсно так?
ні, Grid charge стоїть галочка на проміжок часу з 1:00 до 5:00,Grid charge галочка стоїть?
можливо і для інвертора тоді бере. Але я використовую інакше, заряджаю до 100% за нічним тарифом з 23 до 07, а потім протягом дня до 30% розряджаю з 07 до 23.ні, Grid charge стоїть галочка на проміжок часу з 1:00 до 5:00,
на скріншоті праворуч видно (це аналог Time Of Use тільки з веб-інтерфейсу solarman)
Вітаю! Який у Вас ліфт і на скільки поверхів?6 штук Deye SE-G5.1 Pro-B. Тобто разом 30 кВт*год. Вистачає на добу роботи ліфту в реальних умовах.
зʼясував деякі деталі: виявилось, що 65-70 Вт бере з акума, коли активовано Grid Peak shavingможливо і для інвертора тоді бере
певно через ті смарт бемеески.зʼясував деякі деталі: виявилось, що 65-70 Вт бере з акума, коли активовано Grid Peak shaving
коли знімаю галочку - то за декілька секунд падає споживання батареї до 15-17 Вт
але, як я розумію, коли підключений акумулятор і ніхто з нього нічого не бере і не йде зарядка,
то ці 15-17 Вт - це буде такий собі мінімум, який в будь-якому випадку буде витрачатись.
Так. Поставте галочки Grid Charge у Time Of Use і тоді батарея не буде розряджатись. Буде підтримуватись заряд, вказаний у таблиці.Чи це дійсно так?
OTIS, 600 кг, 1 м/с, двигун 10 кВт з інверторним драйвером, 20 поверхів.Вітаю! Який у Вас ліфт і на скільки поверхів?
Давайте начнём с начала. Аккумулятор должен заряжаться до 100% иначе узнать правильный SOC он не может ибо SOC величина которая высчитывается.Вітаю!
Зібрав таку систему: інвертор Deye SUN-8K-SG01LP1-EU + 2 акумулятори Deye SE-G5.1Pro-B
Користуюсь вже 3 дні, все супер, але є запитання і я впевнений, що тут точно знають відповідь
Помітив, що відбувається розряд акумулятора (20-50-70 Вт) навіть коли SOC нижче порогу вказаного в Time Of Use.
Почитав доступну інформацію з різних джерел і зробив висновок, що цей розряд повʼязаний з живленням самого інвертора,
тобто він використовує постійний струм для забезпечення своєї роботи, беручи його з акумулятора,
і це приблизно 1% від його потужності (8 кВт - 80 Вт). Чи це дійсно так?
чи вірно я розумію, що ви пропонуєте у Time of Use там де в мене поставлена галочка Grid Charge (з 01:00 - до 05:00) змінити рівень заряду акумулятору з 80% до 100%?Аккумулятор должен заряжаться до 100%
Я би не рекомендував заряджати постійно до 100%. Після 3,34В на елемент напруги на елементах різко розповзаються і до 100% може бути значна різниця. Я навіть бачив від 3.4 до 3.57. Це вже на межі процесу швидкої деградації. Балансування при швидкому заряджанні не встигає. Рекомендую дивитися по напругах на елементах. Нормальне використання від 3В до 3.36В. А це в мене від 12% до 96%. У вас можуть бути інші проценти, дивіться по BMS.чи вірно я розумію, що ви пропонуєте у Time of Use там де в мене поставлена галочка Grid Charge (з 01:00 - до 05:00) змінити рівень заряду акумулятору з 80% до 100%?