Дуже дякую за розлогу відповідь. Теж замовив таку Бмс. Вирішив погратися зі збіркою акумів, хоч раніше і не робив цього. Але на перший погляд не бачу там чогось дуже складного.То я питав коли тільки починав займатися... Це питання без альтернативи. Немає в ньому "або". Якщо інвертор вміє спілкуватися з БМС, то обов'язково потрібно брати саме інверторну БМС від JK. Працювати як звичайна (без зв'язку) вона завжди зможе... Але коли є зв'язок, це значно підвищить безпеку системи. Вже сама можливість бачити температуру АКБ через інвертор та його ПО дистанційного моніторингу це значна перевага. А окрім температури там ще багато всього з БМС показує...
Тому від JK серія БМС "Invertor". Собі я брав JK-PB2A16S20P на 200А, з запасом, тому що ампери там "китайські". Вже оновлював прошивку БМС декілька разів. Нормальна на зараз v15.35. Є більш нові (15.38), але требі зачекати пару місяців, що про неї напишуть...
Також враховуйте, що зібравши собі АКБ я так задовбався і стільки це вимагало додаткових витрат і мороки... Що думка "а може краще було узяти фірмові АКБ від Deye" мені казалась дуже актуальною
Але АКБ працює.
Головне, щоб Деє все сподобалось)