Спробуйте виставити у налаштуваннях Time of use галку Grid Charge і поставте параметр Bat більше 10%.
Наприклад 80-90%.
Я давно до себе не лазив у налаштування, але як пам'ятаю, Bat - це межа до якої ви дозволяєте інвертору розряджати АКБ при роботі від сонця. А якщо сонця немає, інвертор просто розряджає на споживачів АКБ до рівня Ват і тримає на ньому. Що у вас з сонцем не знаю, але схоже сонця немає або мало, Ват = 10, вот ви і маєте стан АКБ постійно біля 10%.
Далі... не знаю чого у вас не стоїть Grid charge, це заряд від мережі 220В. Може у вас її немає... але якщо є, поставте галку Grid charge. Все що недобере з сонця, АКБ буде добирати з мережі.
Підсумую. Поставте Ват = 90% і галку Grid charge і поспостерігайте, чи буде заряд АКБ більше 10-11%.
А якщо буде, то потім не забувайте раз на тиждень тримати АКБ пару годин при Ват = 100% щоб компенсувати дрейф SOC на БМС.
Ще додам. Знайдіть у налаштуваннях Grid charge ampere і пропишіть там не великий струм для вашого АКБ, 20-30% від номіналу. У вас АКБ невідомо скільки при 10% стояв, що з балансом комірок не зрозуміло... не бажано його одразу довбати 1С.