А зачем Дее поднимать напряжение через повышение входного сопротивления? Алгоритм заточен на НЕ ПРЕВЫШЕНИЕ входной мощности. И еще есть "плавающий" алгоритм изменения входного сопротивления для поиска максимальной мощности, НО В ПРЕДЕЛАХ ДОПУСТИМОЙ! Вы сами-то прочитали свое сообщение???? "Как Дея поймет, что входной ток уменьшился"???? Да очень просто - токовый датчик скажет!
телега впереди лошади.... если вами указанньій dc-ac-dc является источником стабилизированного напряжения 311в, то как ток может упасть? кто вообще задает/регулирует ток в цепи? Источник или потребитель? Кто в цепи есть источник и кто потребитель? Если источник дает стабильтное напряжение, то дея снижать ток не будет, нет факторов, вьі их указать не в состоянии, и признать єто не хотите, т.е. потребление будет на максимально допустимой мощности. Однако на входе DC-AC мощности єтой недостаточно и система подохнет. Больше коммментировать не вижу смьісла. Просто не советуйте такую чушь другим людям не проверив на своем реальном опьіте.

Останнє редагування:
Тогда формулами. По условию дея ограничена 199 ватт. Т.е. при 220×1.41=311 (округлим) вольтах она будет сосать 199/311=0,63987138 ампера (т.е. вх сопротивление 486.04 ома). Только что произойдет в такой ситуации, когда панель начнет отдавать не 200, не 199, а 198 ватт? Как, на основании какого фактора, дея сможет понять, что нужно изменить вх сопротивление на 311/(198/311)=488.49 ом? Ну или снизить ток до 198/311=0,63665595 ампер?
P = U*I
Де тут опір взявся

P = U*I
Де тут опір взявся
Якщо формулами то I=U/R тобто P=U*U/R або P=I*I*R
Але опір я вставив тому що мій опонент вирішив поумнічати починаючи з https://greenpowertalk.tech/threads/ogljad-invertoriv-deye-zagalna-tema.553/post-35298
Тобто я спробував довести моє питання його мовою. Ннвдалося... То чи чатжпт підсказав йому, чи фіг його зна де підслухав :). В розрізі діскусії достатньо оперувати ваттами.

Останнє редагування:
Колеги, мені здається чи Deye Cloud зберігає алерти лише тиждень?
Десь 2-3 тижні тому був алерт по оверлоаду, зараз його не бачу....

Привіт! Сьогодні запустив Deye 12кВт 1ф плюс 32кВт акумуляторів.. налаштував так щоби мінімально можливо споживати з мережі. Маю таку ситуацію: при виборі zero export to CT, якщо дивитись на дисплей інвертора то все ок, а якщо тестером міряю ток перед катушкою СТ маю 7А… Хоча навантаження 1.75кВт і акб його повністю забезпечує судячи з дисплею інвертора та показників самої BMS( акб 2шт на скріні тільки перша bms). На виході інвертора встановив лічильник для себе, на ньому є ток 8А, що теж говорить що навантаження 1,7кВт є правильним…
Чому тестер показує ці 7А на вході перед СТ в цій ситуації.. може я щось не так роблю…

Вкладення

• IMG_2723.jpeg
    IMG_2723.jpeg
    620,3 Кб · Перегляди: 6
  • IMG_2724.jpeg
    IMG_2724.jpeg
    1,8 Mб · Перегляди: 6
  • IMG_2725.jpeg
    IMG_2725.jpeg
    534,8 Кб · Перегляди: 7
  • IMG_2726.png
    IMG_2726.png
    358,4 Кб · Перегляди: 6
  • IMG_2727.jpeg
    IMG_2727.jpeg
    623,6 Кб · Перегляди: 7
Привіт! Сьогодні запустив Deye 12кВт 1ф плюс 32кВт акумуляторів.. налаштував так щоби мінімально можливо споживати з мережі. Маю таку ситуацію: при виборі zero export to CT, якщо дивитись на дисплей інвертора то все ок, а якщо тестером міряю ток перед катушкою СТ маю 7А… Хоча навантаження 1.75кВт і акб його повністю забезпечує судячи з дисплею інвертора та показників самої BMS( акб 2шт на скріні тільки перша bms). На виході інвертора встановив лічильник для себе, на ньому є ток 8А, що теж говорить що навантаження 1,7кВт є правильним…
Чому тестер показує ці 7А на вході перед СТ в цій ситуації.. може я щось не так роблю…
Це, наймовірніше, - реактивна. Даний тестер малоінформативний. Краща інформація через аналізатор мережі (Meter).

краще дивитись на сам лічильник і шо там показує по потужності споживання.

Це, наймовірніше, - реактивна. Даний тестер малоінформативний. Краща інформація через аналізатор мережі (Meter).
Дякую!!! Просто переживаю щоби не накрутити самому собі на лічильнику споживання якщо інвертор віддаватиме в мережу…
А ще якесь дивне відображення моніторингу в застосунку…акб взагалі не відображає.., а показники навантаження і мережі далеко не завжди відповідають дійсності… навантаження навіть відʼємним буває…хоча на самому інверторі все ок…

Вкладення

• IMG_2728.jpeg
    IMG_2728.jpeg
    732,8 Кб · Перегляди: 0
Назад
Угорі