Бажаю міцного!
Підкажіть будь ласка, Smart Load в налаштуваннях відображає частоту 52Герца. Навіщо підвищення частоти?
Deye 6квт.

Підкажіть будь ласка, чи можна якимось чином налаштувати інвертор Deye 6кв(5gen), щоб вона видавала звукові сигнали при пропаданні напруги або генерації з сонячних батарей?

Підкажіть будь ласка, чи можна якимось чином налаштувати інвертор Deye 6кв(5gen), щоб вона видавала звукові сигнали при пропаданні напруги або генерації з сонячних батарей?
а у меня питання як убрати звуки розряженної батареї (в Деї звуки), вона як почне пищати, а світла нема і так постоянно.

Останнє редагування:
Добрий день.
У мене все виправилось. Вчора і сьогодні норм показує. Мабуть то щось з їх сторони було.
а в мене ні. заряд аккумулятора не показує взагалі, але при цьому розрядку його показує.
І Квт вхідні не співпадають в Квт вихідними. 30 на 3 Квт наприклад.

Дейеклауд не считает зарядку от сети. Это у всех так? Сам инвертор считает, а в клауде потреблённых кВт на зарядку нет

Сторонними способами можно и сообщения в телегу присылать.

А що за "сторонні способи" ?
Сповіщення з Deye Cloud мені надходять, але хотілось щоб сам інвертор якось акустично реагував на зміни джерел енергії.
У мене раніше був китайський інвертор, так навіть у ньго була світова і звукова сигналізація режимів роботи.

А що за "сторонні способи" ?
Сповіщення з Deye Cloud мені надходять, але хотілось щоб сам інвертор якось акустично реагував на зміни джерел енергії.
У мене раніше був китайський інвертор, так навіть у ньго була світова і звукова сигналізація режимів роботи.
Например http://doro.poltava.ua/dsolar

Дейеклауд не считает зарядку от сети. Это у всех так? Сам инвертор считает, а в клауде потреблённых кВт на зарядку нет

Було таке декілька днів тому. Я про це писав і скрін там є з нулями. Само виправилось. Сьогодні все рахує начебто.

Думаю проблема на серверах була з їх сторони. Почекайте і стане знову рахувати.

Я вже питав про це раніше, але відповідь не отримав...

Ніхто не знає, як на мобілі з андроїдом заставити прогу Solarman Smart оповіщення робити? Щоб коли зникло живлення / з'явилося / АКБ розрядився та ін. прога якесь сповіщення робила. Типу як вайбер або телега пишуть у шторку.

Як знаю, спамити у шторку - це практично базовий функціонал всіх прог на андроїд. В Solarman це 99.9% є. Питання в тому, як це увімкнути.

Чкщо хтось знає - розкажіть плс.

Було таке декілька днів тому. Я про це писав і скрін там є з нулями. Само виправилось. Сьогодні все рахує начебто.

Та вот даже неделю назад глянул. По графику видно пару часов зарядки ночью, а покупка записано 0 с копейкой. Но по факту то эту энергию я "купил"

Вкладення

• IMG_20251109_213026.jpg
    IMG_20251109_213026.jpg
    534,5 Кб · Перегляди: 5

сьогодні теж все виправилось. тиждень показувало єрунду.

Доброго всім дня,
порадьте add-on для інтеграції інвертора Deye to Home Assistant

А как подружить Deye c Home assistant..............перепробовал пару интеграций...... все время в облаке отпадают аккумуляторы
Про интервал обновления читал, в описываемых настройках стоит 60

Назад
Угорі