DesignerMM
Tier0
- Реєстрування
- 8 Гру 2025
- Дописи
- 871
- Бали
- 63
- Сонячні панелі
- rsm108-10-425
- Інвертор
- HF2430S60-100
Так то так, но JK не идеал. И протокол pylon вроде и такой же, но не такой - с виктроном неадекватно работает (например).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ідеалу не існує в природі) Завжди буде ТЗ де щось навіть найдорожче буде "неадекватним". Ну і я зразу сказав - "народна конфігурація".Так то так, но JK не идеал. И протокол pylon вроде и такой же, но не такой - с виктроном неадекватно работает (например).
Ой, не так страшен волк, как пишутДе народ а де Victron)))
ТакНа них можна вішати 3 фазні навантаження? тобто без нейтралі, тупо на три фази?
У разі розбалансу по входу фазних напруг більше ніж 30 В відключає мережу і переходить на батареюЩо робить дейе при перекосі фаз? типу вольтажі до нейтралі 252 / 241 / 182,
на виході буде так само чи воно вирівняє ?
воно буде заряджатися при перекосі чи ні ?
перейде на батареюЩо станеться коли одна із фаз пропадає?
Ну так і я про це, в чому проблемма?Конечно сборка параллельная. Про это я сразу и написал.
Ну так я про шо? У трох паралельних опір буде менше, що вам не подобаеться?Ну то порахуйте самостійно. А краще поміряйте.
У трьох правильно паралельно з'єднаних 5 сумарний опір буде точно НЕ гірше ніж у однієї 16.
А порадьте, будь ласка, переріз кабелів для збірки на 4 модуля ? Дефолтні йдуть на 25 мм2.Ну то порахуйте самостійно. А краще поміряйте.
У трьох правильно паралельно з'єднаних 5 сумарний опір буде точно НЕ гірше ніж у однієї 16.
Підключати треба правильно. У мене розбаланс струмів окремих батарей в межах 20%. Окремі батареї штатними кабелями підключені до шини Victron 250A (так, дорого, можу собі дозволити), а з неї дві пари коротких 50 кв.мм перемичок на інвертор.

На картинці тільки одна річ правильна - "Combiner box", а сама схема крива. Дефолтні 25 мм2 підійдуть якщо у Ви знайдете 4 пари одинакових і протягнете їх окремо від кожної батареї до "Combiner box". Для рівноморного навантаження батарей дуже бажано щоб проводи були одинакові (перетин і довжина).А порадьте, будь ласка, переріз кабелів для збірки на 4 модуля ? Дефолтні йдуть на 25 мм2.
А почему диагонально не вариант ? Просто как то "грустно" это будет выглядеть, как вы советуете4 пари одинакових і протягнете їх окремо від кожної батареї
Моя думка що коли кабель від батки стає товстішим за 70мм2 - то пора в лігу високовольтних систем.Вот еще интересно - в мануале к 12к сечение кабеля акб 120мм2 указали - они на приколе(?)
Так і я про це. Перепрошую, здалося ви протилежної думки.У трох паралельних опір буде менше, що вам не подобаеться?
25 цілком достатньо.порадьте, будь ласка, переріз кабелів для збірки на 4 модуля ? Дефолтні йдуть на 25 мм2.