Доброго дня. Включив теплу підлогу два квт. Power зменшив до 1500 Вт. Залишок він добирав із мережі.Є у мене підозра у мене, що це параметр "Power" у розділі "Time of Use", але я не впевнений, як саме інвертор відпрацює при перевищенні Power.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго дня. Включив теплу підлогу два квт. Power зменшив до 1500 Вт. Залишок він добирав із мережі.Є у мене підозра у мене, що це параметр "Power" у розділі "Time of Use", але я не впевнений, як саме інвертор відпрацює при перевищенні Power.
Так, це саме цей параметр. Обмеження потужності, що береться з батареї. Решту добиратиме з мережі.Є у мене підозра у мене, що це параметр "Power" у розділі "Time of Use", але я не впевнений, як саме інвертор відпрацює при перевищенні Power.
Очень сложно)Всех приветствую, есть пару вопросов:
Как правильно хранить акум? Свет не выключают 5м~, но появился акум и инвертер, планирую их отключить что бы не простаивали пока (про тариф день/ночь не пишите, не мой вариант не интересует).
Вот я для себя написал как я понял что нужно делать, с учетом тех пару слов из user manual что писал на счет этого производитель. Прошу дополнить или утвердить что все верно понял как это делать лучше всего? Я от электрики долек, просто хочу понять как это делается по канону так сказать
Использую: Deye SUN-6K-SG05LP1-EU-AM2-P и Deye SE-G5.1 Pro-B
Начинаем процесс хранения:
1. Разряжаем/Заряжаем аккумулятор до 55% SOC.
2. В настройках инвертора устанавливаем:
- Настройки → Батарея → Max A Discharge = 20 А, Max A Charge = 20 А.
- Настройки → Батарея → Shutdown SOC = 0%.
- Настройки → Work Mode → Time of Use убираем все галочки Grid Charge и ставим 0%.
3. Отключаем систему (порядок отключения): дописать. Оставляем аккумулятор в помещении 17.5~°C.
4. Через 5–6 месяцев запускаем систему для проверки (порядок включения): дописать.
5. Смотрим на значение Батарея → Battery Voltage:
- Если Battery Voltage больше 51,2 В можно отключать систему и проверять снова через месяц.
- Если Battery Voltage меньше 51,2 В выполняем обслуживание:
1. подаём стабильную нагрузку ~1000–1200 Вт и разряжаем аккумулятор до срабатывания защиты BMS? (cutoff voltage).
2. после разряда Настройки → Work Mode → Time of Use ставим все галочки Grid Charge и ставим 100%.
3. заряжаем 3ч.
4. по окончанию при необходимости разряжаем/заряжаем аккумулятор до 55% SOC. (коррекция % Time of Use)
5. Настройки → Work Mode → Time of Use убираем все галочки Grid Charge и ставим 0%.
6. Отключаем систему на дальнейшее хранение (далее см. п. 4).
Не ускладнюйте. Розрядіть до 50% і вимкніть. Все.Как правильно хранить акум?
Доброго дня. Включив теплу підлогу два квт. Power зменшив до 1500 Вт. Залишок він добирав із мережі.
Дякую за відповіді!Так, це саме цей параметр. Обмеження потужності, що береться з батареї. Решту добиратиме з мережі.
Вимкнится. Требо буде меняти налаштуваня в инверторі, або перекидати провода на вході в инертор. Вмене таке було вже тіжлень тому.Доброго всім дня.
Якщо РЕС змінить порядок фаз - як на це відреагує інвертор Deye 12k?
У мене таке було кілька тижнів тому. ОСР проводив якісь там роботи, доставляв ще один стовб для живлення споживача по сусідству. Після закінчення робіт, два трифазні інвертори (12 кВт і 20 кВт) впали у помилку (W, не пам'ятаю, який саме номер помилки) через зміну чергування фаз. Все обладнання продовжувало працювати від акумуляторів, а інвертори постійно пищали. Ремонтники сказали, що може й переплутали фази і типу : "А що тут такого?". В результаті, на 20-ті переставив місцями проводи двох фаз на вході (у мене там трифазний двигун). А на 12-ці, де немає трифазних споживачів, але навантаження рівномірно розділено по фазах, просто переставив позначку у меню з 0-120-240 на 0-240-120.Доброго всім дня.
Якщо РЕС змінить порядок фаз - як на це відреагує інвертор Deye 12k?
Вимкне живлення навантажень на виході і видасть помилку чергування фаз.Якщо РЕС змінить порядок фаз - як на це відреагує інвертор Deye 12k?