Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

менше площа контакту - краще контактний тиск, і при М6 невідомо що краще, на мій погляд вищий контактний тиск краще,
В автоматах яка площа контакту? і що не працюють?
Менша площа контакту - високий нагрів термінал через густину струму, а нагрів терміналів - це один із головних факторів деградації комірок. Дослідження
В автоматах все-таки не кристалічна гратка іонів літію, а навіть дуже стабільні метали.

Є гарний спосіб порівняти старі і V3 термінали - тепловізор. Старі суттєво нагріваються в порівнянні з новими під два болта.

Останнє редагування:
До грудня невідомо яка ціна буде в Європі.
Ціна буде змін на 105ті. Великі гравці не продаватимуть дешевше, ніж ціна в Європі чи Китаї + ПДВ. Принаймі поки є мито до 200Аг

Але пан питав про наяність в Україні

Менша площа контакту - високий нагрів термінал через густину струму, а нагрів терміналів - це один із головних факторів деградації комірок.
як що взяти стандартні шини які мають переріз 32 мм2
і діаметр контакту коли термінал з 1 шпилькою, то виявитися що там де контакт переріз навіть більше ніж переріз шини, відповідно густина струму менша ніж в шині, то шина більше гріється, а тепловізор буде показувати меньше на терміналах з двома М6 бо там болванка здорова котру складніше нагріти
Ось на іншому форумі ( https://www.stroimdom.com.ua/topic/...-do-invertoru/?do=findComment&comment=5451261 ) людина проводила заміри опору, і виявилося що звичайний наконечник прикручений на М6 має менший опір ніж перемичка з 2 отворами, чому? - площа контакту менша.

Менша площа контакту - високий нагрів термінал через густину струму, а нагрів терміналів - це один із головних факторів деградації комірок. Дослідження
В автоматах все-таки не кристалічна гратка іонів літію, а навіть дуже стабільні метали.

Є гарний спосіб порівняти старі і V3 термінали - тепловізор. Старі суттєво нагріваються в порівнянні з новими під два болта.
Маю. Як раз вчора порівнював, на старих. В мене все чудово. Але є одне але. Про які струми мова? В прикладах науковця там більше про струми 1С і більше.

Один шановний пан на теренах ютубу розповідає, що він добуває елементи десь на внутрішніх сайтах піднебесної. Серед них taobao та 1688. Може хтось має досвід такої роботи? Може можна як-небудь скоперуватися?
Я на таобао замовляв, не перевіряв на ємність бо толком немаю чим.

1 АКБ велика, вона вся від цього не нагріется
2 як що нормально притиснуто перехідний опір малий то і грітися не буде - перевірено, але коли велика площа то М6 нормально не притиснеш, ось і міркуйте
Акб гріється не тіки від перемичок, вона сама собой гріється від хімічних реакцій, особливо при великих струмах зар/розр , єва105 при 1С за 20хв розігрівається до 45 легко на відкритому стерді не в боксі!!! ,Закон фізики чим більша площа контакту двох пластин тим менчий між ними опір і тим більші струми при менчих втратах вони пропустять за рахунок площі а не опрору чи притискання, коли поперечний переріз перемички менчий пятна контакту з акб то перемичка буде в ролі горла бутилки і буде грітися при перевищенні її номіналу по струму, і навпаки якщо площа контакту менча площі перерізу перемички відповідно не перемичка буде грітися а точка переходу акб-перемичка. а далі тепло піде і на акб і на перемичку в обох випадка. М6 якраз за рахунок місності різьби можна зажати краще на відміну від ніжної М4 якій голову можна скрутити запроста якщо матеріал різьби алюміній а не сталь. От і міркуйте бо як сильно два провода 2ммкв не стискай а два провода на 4ммкв всеодно пропустять більшй струм а не навпаки. А окисляний алюміній як не стискай непоможе а от площа трохи компенсує.

Хороша новина сьодня отримав дві ттн від НП про відправку акб, нкон походу почав відправляти наші акб.

Закон фізики чим більша площа контакту двох пластин тим менчий між ними опір і тим більші струми при менчих втратах вони пропустять за рахунок площі
Да, Але закон треба ще правілно розуміти, подумайте що таке площа контакту? І яка вона буде як що пластини просто покласти одна на одну
А окисляний алюміній як не стискай непоможе а от площа трохи компенсує.
Ще як поможе, бо при стисканні окисли руйнуються, я давав вище ссилку там людина стискала та міряла опір - чім більше тиск тем меньше опір

І яка вона буде як що пластини просто покласти одна на одну
а ви що перемички на акб не прикрутуюте чи що? просто кладете?
"чім більше тиск тем меньше опір"- якщо немає достатньої прощі будуть втрати скіки не тисни , тут важливі обидва параметри і щоб і опір був по менче і площа провідника на всій його довжині відповідала номіналу струму. Опір гуляє на скіки між шпильками М6 і М4 без шпильок, на десяті ато і соті ома напевно , а площа контакту в рази!!! так який параметр впливає більше саме при великих струмах у цьому випадку?- площа , а різницею опору в соті ома на стику можна знехтувати, а різницею по площі в рази уже ніяк не знехтуєш, Правило кращий контакт і мала площа діє тіки при малих струмах , провідник розрахований на 10А неможе пропустить через себе 15А без втрат, хай там на стику хоч нуль ом буде.

П.С тут можна спорить до всирачки :) ,але поки не побачу реальний тест а не в теорії, у зворотнє не повіру, я всетаки прибічник практики. теорія без практики мертва наука.

Останнє редагування:
Опір гуляє на скіки між шпильками М6 і М4 без шпильок, на десяті ато і соті ома напевно , а площа контакту в рази!!! так який параметр впливає більше саме при великих струмах у цьому випадку?
На нагрів Впливає тільки опір, площа ніяк не впливае на нагрів
Q= I²Rt
Ось формула нагріву покжить де тут площа?
але поки не побачу реальний тест а не в теорії,
Я наводив ссилку там людина виміряла залежність опіру від тиску, практично

Останнє редагування:
Q= I²Rt

А як на ваш розсуд, якщо перед тим як шину накинути, нанести на поверхню шар контактної струмопровідної пасти?
по ідеї мікрочастинки в пасті заповнять всі нерівномірності і покращать контакт.

Як варіант розглянемо саме алюмінієві пасти, оскільки термінали чарунок алюміній, і мідні пасти туди не варто мазати.
1729754748379.png
приклад
Теплопровідна паста КПТ-8 Детальніше: https://harkiv-torg.com.ua/ua/p825619025-pasta-teploprovodnaya-alyuminievaya.html

Q= I²Rt

Тільки опір? Ще є формула втрати потужності в провіднику PI=(2*p*L/S)I² , тут і площа і довжина
яким чином міліоми можу вплинути на втрати і відповідно на нагрів? ніяк.

А як на ваш розсуд, якщо перед тим як шину накинути, нанести на поверхню шар контактної струмопровідної пасти?
по ідеї мікрочастинки в пасті заповнять всі нерівномірності і покращать контакт.

Як варіант розглянемо саме алюмінієві пасти, оскільки термінали чарунок алюміній, і мідні пасти туди не варто мазати.
Переглянути вкладення 4724
приклад
Теплопровідна паста КПТ-8 Детальніше: https://harkiv-torg.com.ua/ua/p825619025-pasta-teploprovodnaya-alyuminievaya.html
один зборщик дуже грамотний, канал у нього Alternative energy , так він не розкрив якими пастами користується, сказав жо викинув на них штуку баксів поки знайшов реально дієву, казав що всі що пробував або нічого не дають або взагалі ще гірше роблять, і показував акб з алюмінієвими перемичками опір якої не збільшивсь за 3 роки експлуатації з використанням антиоксидантної пасти.

Останнє редагування:
PI=(2*p*L/S)I² , тут і площа і довжина
тут через переріз та довжину опір вирахуваний
ця формула похідна від
Q= I²Rt (Закон Джоуля — Ле́нца)
мабуть так

дуже грамотний, канал у нього альтернативне живлення
канал не є показником грамотності, при реєстрації на Ютубі навіть диплому не вимагають не кажучи вже про перевірку грамотності

канал не є показником грамотності, при реєстрації на Ютубі навіть диплому не вимагають не кажучи вже про перевірку грамотності
Він дуже багато чого розповідає і розжовує в плані як зібрати а не просто паказує процес, він аргументує чого саме так а не по іншому, як не наробить помилок, про БМС інвертора і так далі, я саме з його каналу взнав дуже багато нюансів , і дякуючи йому зібрав акб 16S для електровелосипеда без помилок які б я допустив якби не подивився його канал.

Він дуже багато чого розповідає
звісно, це ж канал :), було б дивно як би він нічого не розповідав
зібрав акб 16S для електровелосипеда без помилок
впевнені? як перевіряли що без помилок? чи там не може бути помилок бо по відео збирали?
а що відео без помилок хто перевіряв?

звісно, це ж канал :), було б дивно як би він нічого не розповідав

впевнені? як перевіряли що без помилок? чи там не може бути помилок бо по відео збирали?
а що відео без помилок хто перевіряв?
практика провірила, велік пройшов за 4 місяці 350км, проблем нуль
ось його канал , погляньте прокоментуйте .
а це якраз про опір батареї

Останнє редагування:
ось його канал , погляньте прокоментуйте .
Ну людина, торгує збірками, рекламує себе, багато води, ну робить свою справу підіймає продажі,
такий собі "само перевірений продавець Lifepo4", за ціну та якість нічого не можу сказати - не купував

Ну людина, торгує збірками, рекламує себе, багато води, ну робить свою справу підіймає продажі,
такий собі "само перевірений продавець Lifepo4", за ціну та якість нічого не можу сказати - не купував
там якраз він заміряв опір акб 48в одна на EVE 105 M4 алюміній інша EVE105 М6 сталь не шпилька , опір однаковий!!! хоча М6 можна затягти в рази сильніше, а окислення це така зараза що скіки не зажимай непоможе, тут дійсно нада якісь дієві струмопровідні пасти або антиокислювачі. Але які він використовує він не каже, тіпа секрет фірми. І ще він казав що алюмінієві перемички краще чим мідні лудяні за рахунок пластичності, вони щільніше прилягають бо мякші, і алюмінію і міді краще не зустрічатися.

Останнє редагування:
Назад
Угорі