АКБ 105 замовляв?незнаю, якби через брокера НП по ще більше вийшло б, більше 5тис
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
АКБ 105 замовляв?незнаю, якби через брокера НП по ще більше вийшло б, більше 5тис
да EVE105, що мито відмінили тіки для 200+аг взнав коли уже замовив, нада було розбивати по 4шт на 4 посилки і на різних людей щоб в 150 эвро влізти, такі граблі я запамятаю надовго.АКБ 105 замовляв?
Ячейки сейчас 26.95, плюс доставка 35-40 евро за такого размера посылку. Со 150 евро беспошлинного ввоза - перелимита 320 евро. Вот и получается, что 95-100 евро в подарок государству.За що ці "добрі люди" стільки грошей зідрали?
Того і замовив 280.... но щось стрьомно, А- кажуть не треба замовляти,не можу зрозуміти чого....Ячейки сейчас 26.95, плюс доставка 35-40 евро за такого размера посылку. Со 150 евро беспошлинного ввоза - перелимита 320 евро. Вот и получается, что 95-100 евро в подарок государству.
Мелкие ячейки стоит бить на 4 посылки.
Реально, выходит налог исключительно для бедных.
На 280 доедут без проблем, просто придется давать документы для формальной "растаможки" и звонить на НП по каждому этапу (документы отправлены, заберите с растаможки, везите домой - я жду, я дома). Иначе они особо шевелиться не будут, это вы ждете, а у них посылок дофига и больше, причем многие посылки с полной растаможкой, а брокеры тоже кушать хотят.Того і замовив 280.... но щось стрьомно, А- кажуть не треба замовляти,не можу зрозуміти чого....
Буду надеяться, что только вгабаритах будут проблемі)))На 280 доедут без проблем, просто придется давать документы для формальной "растаможки" и звонить на НП по каждому этапу (документы отправлены, заберите с растаможки, везите домой - я жду, я дома). Иначе они особо шевелиться не будут, это вы ждете, а у них посылок дофига и больше, причем многие посылки с полной растаможкой, а брокеры тоже кушать хотят.
А по поводу "А-", так у них вроде как раньше и не было этой градации, и сейчас они убрали в детальном описании лотов - определение градаций. Спрос высокий, поэтому выгребают абсолютно все. Имхо, "А-" это переборки партий "А", т.е. по параметрам они близки к основной категории, а есть визуальные, или технические, на грани допустимого дефекты.
Сторінка із 304Аг на Нконі стала взагалі недоступна.
Ну там є продавці що вже по 10 років торгують, і на тому ж умовному diysolar є купа постів про них ( звичайно є негативні, але вони реагують і навіть міняли товар) і ніхто нікуди не зникаєА умовний "Xing Jo Qia QWERTY Ltd." закриється і перевідкриється під новою назвою
Це означає що митниця отримала попередню інформацію і не буде приймати ніякого рішення поки не отримає основну.Що означає " Попередня інформація не потребує рішення митниці" в полі напроти моєї посилки на веб порталі митниці, мені що можна було не платить мито?
ох йо, то це ще вони не скоро прийдуть.може до 3 тижнів проти.
то что вы прислали имеет малые токи балансировки.. вам лучше взять минимум 1 ампер .. при балансе вы не получите 1ампер на банку максимум - 0,5 с одной банки на +0,5 на другую банку.. при общем токе 0,6 ампер это будет по 0,3ампера.. маловато будет.. пока банки новые и не имеют "разбега" можно и так.. но все-же на мое мнение - лучше что бы был запас.. отсюда минимум 1ампер на баланс..Больше 5 квт не нужно. Выходит, что лучше подойдёт для моей сборки BD6A20S10P (1 фото). Верно?
BD6A20S10P (1,997.21) - 1 фото
BD6A24S10P (2,066.94) - 2 фото
BD6A20S12P (2,172.20) - 3 фото
BD6A24S12P (2,242.36) - 4 фото
в моем случае были согласны на возврат.. но причина.. " я так решил.." поэтому транспортные за мой счет.. если бы заказал в германию - там доставка бесплатна.. можно было вернуть и не заморачиваться.. а так.. имеем что имеем..Я і про одне і про інше чув такі історії, намахувати - у китайців в крові.
Знову ж таки, у жителів ЄС більше шансів щось порішати з ними через суд + легше повернути назад. Так що якщо замовляти на європейський склад нової пошти в ЄС - це стримуючий фактор для NKONу) Китайці можуть тупо впасти на мороз і нічого ви їм не зробите=)
зазвичай бистріше ніж 3 тижні, може і один день бути, як пощаститьох йо, то це ще вони не скоро прийдуть.
я як тіки отримав листа вчора від НП що потрібно зробить розмитнення, відзаразу ж сам через сайт і оформив з мабуть 30 спроби, крив творців того сайту всим що знав. постійно помилки било якісь системні. аж поки в пів дванадцятої ночі в мене вийщло отримати рахунок. радує шо як мінімум 1тис я зекономив чим якби це зробила замість мене НП. Походу творці спеціально так зробили щоб людина плюнула і віддала документи брокеру для оформлення.зазвичай бистріше ніж 3 тижні, може і один день бути, як пощастить
все що більше 200 аг. підпадає під нульове розмитнення, тож відповідь - ніlf280k -.....Чи потрібно буде платити за розтаможку чи можливо ще за щось?
якщо йти через Ру версію - то 404.
З огляду на останні події, можливо треба nkon вже сюди переміщувати?Вартість так само переможна.
якщо йти через Ру версію - то 404