- Реєстрування
- 13 Бер 2018
- Дописи
- 2.738
- Бали
- 113
- Сонячні панелі
- Ja Solar
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A
буде - опублікуюТо вже текст є? Чи я щось десь пропустив...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
буде - опублікуюТо вже текст є? Чи я щось десь пропустив...
Почитайте, як називається тема! То ж коли придбаєте - і нам поділіться інформацією.Які думки
а по чому брали ви?Цена. Тут огромный плюс, цена
2200 ева по чому брали ви?
Так, бачу 10 кВт за +-1500. + доставка. Запитав по коміркам що на складах і хто виробник. Як дадуть відповідь - відпишусь. Бачу все розмели і тут.2200 ев
Эта возможность была еще два месяца назад, я заказал EVE280 в начале июня с отсрочкой 50 дней, а сейчас они на таможне проходят оформление. Уже пару дней лежат, видимо таможня ждет разъяснений по новому закону.На нкон з'явилися передзамовлення на призматики.
не було 2 тижні нічого. Зараз сайт постіно падає від навантаження. Я встиг чергову партію замовити зранку, поки ще була тишаЭта возможность была еще два месяца назад, я заказал EVE280 в начале июня с отсрочкой 50 дней, а сейчас они на таможне проходят оформление. Уже пару дней лежат, видимо таможня ждет разъяснений по новому закону.
Это просто закончились АКБ, поэтому и не было предпродажи, пока были в наличии купить можно было, я предзаказал себе 16 штук EVE280 A-grade. Там на некоторые товары можно подписаться на уведомление о появление в продаже.не було 2 тижні нічого.
а скажіть, скільки коштує доставка таких ячеек? Я так розумію, шо треба розбивати по 4 штуки? Мені на 4 ячейки пише 43 євро, а міст німеччина рахує на калькуляторі 64 євро... От і не знаю..Чи взагалі 43+64???Это просто закончились АКБ, поэтому и не было предпродажи, пока были в наличии купить можно было, я предзаказал себе 16 штук EVE280 A-grade. Там на некоторые товары можно подписаться на уведомление о появление в продаже.
тільки вартість яку пишуть вони. Там є доставка Містом в комплекті. Тобто +43 Євро.а скажіть, скільки коштує доставка таких ячеек? Я так розумію, шо треба розбивати по 4 штуки? Мені на 4 ячейки пише 43 євро, а міст німеччина рахує на калькуляторі 64 євро... От і не знаю..Чи взагалі 43+64???
ООО,дякую)! Я вже в і міст дзвонив, звісно, там сказали про 64 євро, а про Nkol нічого не знають)тільки вартість яку пишуть вони. Там є доставка Містом в комплекті. Тобто +43 Євро.
Я купив у них Envision 305Ah grade-B, приїхали рівні, красиві ), правда без QR-кода. Упаковано дуже надійно. Працюють нормально, я задоволений. Вартість доставки зразу рахується на сайті nkon, в моєму випадку це було +11 Євро на кожну комірку. Міст-експресс доставляє кур'єром до дверей. На фото скріни з програми BMS після першого включення збірки, і на сьогоднішній день.Залишилось тільки зрозуміти, grade a чи grade b, envision чи eve.... Або які вже будуть, враховуючи що сайт постійно вісить((
вони загалом заблочили наразі для певних іп адрес ((або взагалі регіону) можливість зайти на сайт, бо навала була така, що сайт ліг. але зараз з-під впн заходить без проблемЗараз сайт постіно падає від навантаження.
Так, треба через VPN ходитивони загалом заблочили наразі для певних іп адрес ((або взагалі регіону) можливість зайти на сайт, бо навала була така, що сайт ліг. але зараз з-під впн заходить без проблем
от і я сообразив через впн. Envision, що хотів, вже нема. Тільки eve.вони загалом заблочили наразі для певних іп адрес ((або взагалі регіону) можливість зайти на сайт, бо навала була така, що сайт ліг. але зараз з-під впн заходить без проблем