Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

Прийшли батареї Hithium 314ah 16 штук. Гарна якість. Геометрія нормальна. Опір 0,21+-0,2мОм.
Замовляв тут: https://apowergroup.en.made-in-china.com менеджер: Sophia. Спілкування англійською, дуже добра підтримка, гарні ціни.
На сайті є не все - що потрібно питайте менеджера.
Батарея відбалансувалася 6 мВ. RQ-коди не зміг розшифрувати, по ним можна почитати тут: https://diysolarforum.com/search/3125274/?q=Hithium+314ah&o=relevance . Їхало службою: meestcn.cn 103 дні, якщо будуте замовляти вибирайте якусь другу службу доставки.
І яка ціна вкругову вийшла?

Доставка 480??? Не розумію нащо туди було лізти...

Доставка 480??? Не розумію нащо туди було лізти...
В цю суму враховано митний сбір. Я замовляв до прийняття закону. А розуміть мені чи ні я вирішую сам. 16кВт/г за 1200 доларів на 24.07.2024р. знайдіть дешевше.

Останнє редагування:
По загальній сумі питань немає. Але по ціні комірок доставка дуже дорога.
І не смущає ціна комірки 40$ ? Таких цін ніде немає

В цю суму враховано митний сбір. Я замовляв до прийняття закону. А розуміть мені чи ні я вирішую сам. 16кВт/г за 1200 доларів на 24.07.2024р. знайдіть дешевше.
про доставку жодних питань. Але навіть зараз Хітіум 280 по 40 в Китаї. І то кажуть такий собі. Станом на літо це була фантастика. Ви вже їх тестували?

Фактично завершив тестування 314 комірок, які придбав на Алібабі.
Все ок, ЕВЕ, Грейд А, як і обіцяли.

Ви вже їх тестували?
На емність не тестував - немає чим. Тести є тут: https://diysolarforum.com/threads/hithium-314ah-review-capacity-test-333ah.91822/
Зараз вимикають світло - батарея в роботі. Розбалансування 6 мВ. За дві години втрачає 5-7 відсотків ємності - користуємось світлом не економлячі.
Я надав багато матеріалу по цім батареям: https://diysolarforum.com/search/3125274/?q=Hithium+314ah&o=relevance
Купуючи їх я ознайомився з цим форумом. Там також є ціни.

На емність не тестував - немає чим. Тести є тут: https://diysolarforum.com/threads/hithium-314ah-review-capacity-test-333ah.91822/
Зараз вимикають світло - батарея в роботі. Розбалансування 6 мВ. За дві години втрачає 5-7 відсотків ємності - користуємось світлом не економлячі.
Я надав багато матеріалу по цім батареям: https://diysolarforum.com/search/3125274/?q=Hithium+314ah&o=relevance
Купуючи їх я ознайомився з цим форумом. Там також є ціни.
я не маю нічого проти Хітіума загалом. Я відтестував комірки із Херо ЕЕ2, (як раз 314 Хітіум) там все чудово. В мене питання саме по вашим коміркам, які ви змогли придбати тоді за такі гроші.

І не смущає ціна комірки 40$ ? Таких цін ніде немає
При купівлі на заводі, де виробляють ці батареї, ціна 26 доларів, але мінімальна партія 1000штук (1МВат) і вони з голими терміналами (без шпильок). Вас не бентежить така ціна? Мова про 314 комірки.

З приводуу доставки - ціна за 1кг була в середньому була 5,5 доларів. 4 ящика по 4 батареї загалом важать 96 кг. Далі рахуйте самі. (Це морем) Або 11 доларів за 1 кг - це авіа. Було багато пропозицій - деякі з них під спойлером:
Screenshot_20241119-084306.png
Screenshot_20241119-084406.pngScreenshot_20241119-084623.png

Вкладення

• HiTHIUM_Data-Sheet_BESS-Cell314Ah_V2-0_US_EN_231011.pdf
    248,2 Кб · Перегляди: 1
я не маю нічого проти Хітіума загалом. Я відтестував комірки із Херо ЕЕ2, (як раз 314 Хітіум) там все чудово. В мене питання саме по вашим коміркам, які ви змогли придбати тоді за такі гроші.
В мене немає чим протестувати емність. Опір відповідає мануалу (пост 551). Батареї приїхали добре запаковані. Геометрія дуже гарна. Зовнішній вигляд дуже добрий - без вздуття, клею та чогось іншого. Батарея зарядилась та відбалансувалась нормально - зараз в роботі, далі подивимось. Я зв'язався з менеджером - вона надала ціну 40 доларів за 314 комірки.
Screenshot_20241119-090938.png

В мене немає чим протестувати емність. Опір відповідає мануалу (пост 551). Батареї приїхали добре запаковані. Геометрія дуже гарна. Зовнішній вигляд дуже добрий - без вздуття, клею та чогось іншого. Батарея зарядилась та відбалансувалась нормально - зараз в роботі, далі подивимось. Я зв'язався з менеджером - вона надала ціну 40 доларів за 314 комірки.
За 4 місяці вартість могла б і впасти. У всіх решта впала, суттєво.
Постачальник не тягне в моїх очах на 1 Мвт
"Apower group is a professional battery supplier with 15 years of experience,which has constructed 6s dust-free working workshop, automatic production lines and modernized equipment."
Domain Registered On 2020-07-03

Total employees5 - 10 People
Year established2020

порівняйте приблизно профайли із тими, що у відео. але чомусь ціна 40 лише десь починає з'являтись.

Постачальник не тягне в моїх очах на 1 Мвт
"Apower group is a professional battery supplier with 15 years of experience,which has constructed 6s dust-free working workshop, automatic production lines and modernized equipment."
Domain Registered On 2020-07-03
За 1МВат я писав не за Apower group, а за виробника Hithium.
Apower group не виробляє комірки Hithium - вони приварюють шпильку на термінал, а далі продають комірки споживачу.
За 4 місяці вартість могла б і впасти. У всіх решта впала, суттєво.
За вартість я не знаю, я навів те, що мені відповіла менеджер.
І вибачте я нікого ні до чого не спонукаю. Я поділився даними по темі форуму.

Останнє редагування:
А вообще, сегодня 13 число... Час назад оплатил на нконе ячейки - пейпал прислал квитанцию, что средства для магазина получил, а магазин теперь этот заказ не видит. Сам себе накаркал :)

тоже покупал на nkon через paypal, еще летом.
просто нужно было их куда-то потратить с баланса.
потом обратил внимание, что цена в paypal - вышла мне ДОРОЖЕ.

так, nkon мне написал что MB31 отправил сегодняю, и о ячейкак дутых написал.

We prepared your parcel for shipping with Nova Postha.Recently a lot of goods arrived at us late,and due to the stress we also made a couple of packing errors, and we had a batch of cells from EVE which were not flat, you might have seen it online. Fortunately these MB31 arrived ahead of time, hope you like it and tell other people we also ship in time regular ;)

а, еще вчера мне LF280 растамаживали, с nkon, звонил в НП,
что-бы прислали в отделение. сказали что ОК. в статусе теперь отделение.
ну курьера ждать мне очень неудобно.
обычно ОК, но прошлый раз 3 дня ждал.
то в машину не влезло то еще что-то, х.з.

Дочекався відправки своїх 280К з Нкон, отримавши повідомлення: Mytne oformlennya posylky potrebue dodatkovih dokumentiv.
Хто вже на досвіді, порадьте як краще: сидіти і чекати далі, чи займатись оформленням доків??
А якщо оформлювати, то може вже десь описано алгоритм??? :rolleyes:

Дочекався відправки своїх 280К з Нкон, отримавши повідомлення: Mytne oformlennya posylky potrebue dodatkovih dokumentiv.
Хто вже на досвіді, порадьте як краще: сидіти і чекати далі, чи займатись оформленням доків??
А якщо оформлювати, то може вже десь описано алгоритм??? :rolleyes:
В мене була доставка НП, з НП прийшов лист з інструкціями і з запросом на документи для розмитнення або самостійне розмитнення, я хотів зекономить тому розмитнив сам(гемор ще той) і мито сплатив сам, хоча інший формучанин надав доки брокеру НП і вони оформили весь цей гемор за 200грн. оплата мита окремо. У вас 280 і вони під мито не попадають сплатите тіки оформлення а не так як я ще 4тис грн

Останнє редагування:
В мене була доставка НП, з НП прийшов лист з інструкціями і з запросом на документи для розмитнення або самостійне розмитнення, я хотів зекономить тому розмитнив сам(гемор ще той) і мито сплатив сам, хоча інший формучанин надав доки брокеру НП і вони оформили весь цей гемор за 200грн. оплата мита окремо.
Дякую. Там реально самому онлайн все зробити? Чи доведеться їздити на митницю?

Дякую. Там реально самому онлайн все зробити? Чи доведеться їздити на митницю?
все онлайн, в листі були посилання куди заходить, і якщо оформлюєш сам потрібно увідомить свого перевізника щоб уникнути подвійного розмитнення, в листі все було розписано з посиланнями на електронки і сайти.

Вкладення

• nova-global-customsclearance-k.pdf
    200,6 Кб · Перегляди: 1
Назад
Угорі