Питання по інвертору Anern FGI-S5000

Вкладення

• Знімок екрана (1279).png
    Знімок екрана (1279).png
    275,8 Кб · Перегляди: 2
інженер почав розглядати це питання в понеділок, треба дати йому трохи часу

Схоже на проблему, з якої я почав всю цю гілку - гляньте мої повідомлення і відео на 1й сторінці. Писав в WhatsApp на типу "тех.підтримку Anern" - вони спочатку відповідають загальними шаблонними фразами, а потім пропадають.

Спробуйте погратись з Floating Charge Voltage, в цьому інверторі чомусь струм заряду залежить від цього показника. Принаймні, в режимах вибора батареї User-Defined та FEL.
Якщо я виставляю макс. Uзаряду 29В, то інвертор це виконує.
Але я писав у зверненні про інше. Коли я встановив зарядку струмом 40 чи 50А , більше мені без потреби, то вся зарядка проходить без продувок.
А коли зарядить до 29В, то починається процес "плавання" струмом 0,7-2А і тоді починається нагрівання в інверторі і коли температура досягає 60-62С , тоді вмикається "турбо продувака".
А далі за 1 хв охолоджується продувкою до 40С і процес floating продовжується (струм 0,7-2 А) і знову поступове нагрівання і через 10хв знову турбопродувка. Через додаток і wi fi адаптер чітко все видно.
Тобто, при зарядці струмом 40-50А упродовж 2 годин до 100% нагріву немає, продувок немає.
При роботі (обслуговуванні навантаження) квартири-будинку лише від акумулятора120Аг упродовж 7 годин до (Uакум=23В) жодних нагрівів та продувок не було, навіть коли двічі короткочасно вмикав одночасно електрочайник 2 кВт + мікрохвильова 1,2 кВт).
А при floating починається нагрів і відповідно продувки

Якщо я виставляю макс. Uзаряду 29В, то інвертор це виконує.
Але я писав у зверненні про інше. Коли я встановив зарядку струмом 40 чи 50А , більше мені без потреби, то вся зарядка проходить без продувок.
А коли зарядить до 29В, то починається процес "плавання" струмом 0,7-2А і тоді починається нагрівання в інверторі і коли температура досягає 60-62С , тоді вмикається "турбо продувака".
А далі за 1 хв охолоджується продувкою до 40С і процес floating продовжується (струм 0,7-2 А) і знову поступове нагрівання і через 10хв знову турбопродувка. Через додаток і wi fi адаптер чітко все видно.
Тобто, при зарядці струмом 40-50А упродовж 2 годин до 100% нагріву немає, продувок немає.
При роботі (обслуговуванні навантаження) квартири-будинку лише від акумулятора120Аг упродовж 7 годин до (Uакум=23В) жодних нагрівів та продувок не було, навіть коли двічі короткочасно вмикав одночасно електрочайник 2 кВт + мікрохвильова 1,2 кВт).
А при floating починається нагрів і відповідно продувки
@tsmarko1 я писав це не Вам, а @yurets12 по його проблемі із струмом заряду.

Назад
Угорі