tsmarko1
Tier1
- Реєстрування
- 14 Вер 2024
- Дописи
- 296
- Бали
- 43
- Інвертор
- MUST PV18-3224 VPM, Anern FGI S5000
так, мені менеджер відповів, що чекає на відповідь від інженераЄ така проблема. Вам щось відповіли?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
так, мені менеджер відповів, що чекає на відповідь від інженераЄ така проблема. Вам щось відповіли?
Якщо я виставляю макс. Uзаряду 29В, то інвертор це виконує.Схоже на проблему, з якої я почав всю цю гілку - гляньте мої повідомлення і відео на 1й сторінці. Писав в WhatsApp на типу "тех.підтримку Anern" - вони спочатку відповідають загальними шаблонними фразами, а потім пропадають.
Спробуйте погратись з Floating Charge Voltage, в цьому інверторі чомусь струм заряду залежить від цього показника. Принаймні, в режимах вибора батареї User-Defined та FEL.
@tsmarko1 я писав це не Вам, а @yurets12 по його проблемі із струмом заряду.Якщо я виставляю макс. Uзаряду 29В, то інвертор це виконує.
Але я писав у зверненні про інше. Коли я встановив зарядку струмом 40 чи 50А , більше мені без потреби, то вся зарядка проходить без продувок.
А коли зарядить до 29В, то починається процес "плавання" струмом 0,7-2А і тоді починається нагрівання в інверторі і коли температура досягає 60-62С , тоді вмикається "турбо продувака".
А далі за 1 хв охолоджується продувкою до 40С і процес floating продовжується (струм 0,7-2 А) і знову поступове нагрівання і через 10хв знову турбопродувка. Через додаток і wi fi адаптер чітко все видно.
Тобто, при зарядці струмом 40-50А упродовж 2 годин до 100% нагріву немає, продувок немає.
При роботі (обслуговуванні навантаження) квартири-будинку лише від акумулятора120Аг упродовж 7 годин до (Uакум=23В) жодних нагрівів та продувок не було, навіть коли двічі короткочасно вмикав одночасно електрочайник 2 кВт + мікрохвильова 1,2 кВт).
А при floating починається нагрів і відповідно продувки
В мене наче інша проблема. Продувка на заряду в float нече немає. Коли зарядив до bulk він заряд вимкнув і напруга спустилася до float по БМС споживання по нулям, на власне споживання він бере з мережі. В мене проблема в тому що коли пускається морозильна камера то інвертор на час пуску реве як реактивний літак, хоча при цьому нічого ще не нагрілось. Просто він в моменті побачив струм в 100А і по його алгоритму роботи потрібно включити вентилятори на 100% потім струм спав і він їх виключив. От якби можна було дати затримку на вул. вентиляторів по струму в декілька секунд, то це мою проблему вирішило. Але підтримка каже що то все норм. Хоча інший інвертор так не реагує на ручки тої камери.
В мене FGI-S5000 веде себе так само. Схоже це не баг, а фіча.В мене наче інша проблема. Продувка на заряду в float нече немає. Коли зарядив до bulk він заряд вимкнув і напруга спустилася до float по БМС споживання по нулям, на власне споживання він бере з мережі. В мене проблема в тому що коли пускається морозильна камера то інвертор на час пуску реве як реактивний літак, хоча при цьому нічого ще не нагрілось. Просто він в моменті побачив струм в 100А і по його алгоритму роботи потрібно включити вентилятори на 100% потім струм спав і він їх виключив. От якби можна було дати затримку на вул. вентиляторів по струму в декілька секунд, то це мою проблему вирішило. Але підтримка каже що то все норм. Хоча інший інвертор так не реагує на ручки тої камери.
Та ні це баг. Тоді весь сенс тиші цього інвертору пропадає. Я зараз пишу в усі контакти які є в тех підтримці. Може щось покращать, в майбутньому. Тим паче можливість оновлення прошивки наче є.В мене FGI-S5000 веде себе так само. Схоже це не баг, а фіча.
Напишіть, якщо буде щось від них. Я теж сподівався що буде від них щось, в ідеалі нова прошивка, яка пофіксить проблему зі струмом заряду, але вже декілька місяців від них,тиша.Та ні це баг. Тоді весь сенс тиші цього інвертору пропадає. Я зараз пишу в усі контакти які є в тех підтримці. Може щось покращать, в майбутньому. Тим паче можливість оновлення прошивки наче є.
я очікую на роз'яснення інженерної групи Anern і відразу все напишуНапишіть, якщо буде щось від них. Я теж сподівався що буде від них щось, в ідеалі нова прошивка, яка пофіксить проблему зі струмом заряду, але вже декілька місяців від них,тиша.
яка це особливість, або як хочете feature? Коли інвертор заряджає акум 2-3 години струмом 50А і без продування та нагрівання. А коли дійде до 100%, то починається : струм практично до 0, і починається нагрів. а далі турбопродування.В мене FGI-S5000 веде себе так само. Схоже це не баг, а фіча.
Сьогодні я щось типу такого теж зловив. Один раз. Але мені здається що алгоритм наступний. Типу інвертор заряджає до напруги bulk 28,2В в а float 27,2В і щоб до цієї напруги спуститися він вимушено розряджає АКБ на себе, і за цього і нагрів, шкода що я по БМС не встиг глянути що там з струмом було.яка це особливість, або як хочете feature? Коли інвертор заряджає акум 2-3 години струмом 50А і без продування та нагрівання. А коли дійде до 100%, то починається : струм практично до 0, і починається нагрів. а далі турбопродування.
Це прикол. Ніби, інвертор говорить , що він стояти без роботи не може і дає сигнал туропродувкою, що дайте мені навантаження, або підключіть мені інший акум, бо без діла простоювати не можу. Звичайно, це жарт, але так виглядає.
Інженери працюють, тестують, можливо і з'явиться update прошивки
Цікаво куди ви його плануєте підключити? В інструкції немає інформації про трансформатор струму, і я думаю що він його не підтримує.Вітаю, товариство! Маю того звіра і, дві доби навіть, як підключив PV. Запитую - якщо той інвертор вміє віддавати в мережу, то чи є можливість підключити трансформатор струму, для обмеження зони, і куди? Це б розширило межі застосування. Наприклад встановити перед ввідним автоматом.
Дещо знайшов за допомогою ші.
Для инвертора Anern AN-FGI-S5000 подходит разъемный трансформатор тока со встроенным нагрузочным резистором (выход по напряжению 0–0.333 В), имеющий коэффициент трансформации от 100A / 0.333V до 120A / 0.333V. Использовать старые промышленные трансформаторы с выходом по току (например, 100A / 5A) категорически запрещено — они мгновенно сожгут измерительную плату инвертора.
Поскольку инверторы Anern собираются на ОЕМ-платформах, аналогичных маркам Anenji, EASUN, PowMr и Must, найти совместимый датчик на рынке достаточно просто.
- Тип корпуса: Split-core (разъемный, в виде клипсы). Его можно защелкнуть на провод без демонтажа силовой линии.
- Выходной сигнал: строго 0.333 V (переменного напряжения). На датчике должно быть написано, например, Output: 0-0.333V или Ratio: 100A/0.333V.
- Номинальный ток первичной обмотки: 100 Ампер или 120 Ампер (этого с запасом хватает для стандартного домашнего ввода до 20–25 кВт).
- Диаметр внутреннего отверстия: 10–16 мм (достаточно, чтобы обхватить вводной фазный провод сечением от 6 до 16 \(мм^{2}\)).
- Популярные совместимые модели: Датчики серий SCT-013 (модификация на 0.333V) или SCT-T16.
- Маркетплейсы (AliExpress, OLX):
- Вбивайте в поиск: «Трансформатор тока 0.333V», «CT sensor для гибридного инвертора» или «SCT-013 100A 0.333V».
- Специализированные магазины солнечной энергетики:
- Обратитесь в любую компанию, продающую инверторы. Скажите менеджеру: «Мне нужен разъемный датчик тока (лимитер) на 100 Ампер с выходом ноль-триста тридцать три вольта для китайского гибридника».
якщо ставити bulk 28,2V а float 28, або 28,2 або 27,8 чи 27,2 В, то це немає значення. Все те саме. Мінімальний струм і нагрівання, а це добре простежується через мобільну аплікацію AEC Cloud .Сьогодні я щось типу такого теж зловив. Один раз. Але мені здається що алгоритм наступний. Типу інвертор заряджає до напруги bulk 28,2В в а float 27,2В і щоб до цієї напруги спуститися він вимушено розряджає АКБ на себе, і за цього і нагрів, шкода що я по БМС не встиг глянути що там з струмом було.