Питання по інвертору Anern FGI-S5000

Ось. Аліекспрес магазин анерн
Діспут треба відкривати і просити грошей через проблеми в роботі. До 50% можна повернути.
Знімаєте відео і пояснюєте що не так. Особливо зі струмом заряду. В вентилятори працюють постійно щоб не було локального перегріву.

я зараз користуюсь звичайним Volt Polska 120Аг 24В, з яким раніше працював інвертор Must 3200W/
А очікую на Anern-AN-LPB-N-24200.
Прошу подивитись, чи це спрацює, тобто чи в цьому акумі є доступний параметр RFV
я все ще очікую від виробника відповіді на ці танці з 100% зарядкою. Ще розглядають і тестують
В середині стоїть 8 комірок по 230Аг.
Можна було самому купити комірки, корпус, бмс і зібрати

Якщо воно в режимі ДБЖ то так.
І навіть якщо як сонячна станція, то вночі важливо скільки воно кушає
Показник ХХ залежить напряму від потужності .
Якщо наприклад Luxpower SNA 6000 споживає 50Вт , то це означає атоматом що Lux відсталий дєшман ?
Чи може щось інше.Я ось про кажу.
ХХ без розгляду конфігурації-начинки то є сферічний кінь в вакуумі

Останнє редагування:

Вкладення

• Знімок екрана (1291).png
    Знімок екрана (1291).png
    98,1 Кб · Перегляди: 2
Як і сам інвертор. Там тріщить, там нудить, там хрен пойми як заряджає
я не знаю, що приходить з магазинів Аліекспресу в Україну, але зараз були доставки з європейського скаладу Алі у Польщі, то інвертор ANERN FGI-S5000 і ANERN FGI-S6500 прийшли упродовж 5 днів у подвійній упаковці.
Увімкнули, жодних шумів, потріскувань. Перевірили всі з'єднання проводів і навіть кріплення транзисторів. Якісно, без зауважень.
На корпусі, збоку на всіх інверторах стоять бірки про проходження тестування. Для європейського ринку мабуть це вимога.

Щодо інверторів , куплених в магазині Алі , то 3 роки тому приходили екземпляри PowMr, Anenji в не нейкращому виконанні. Потрібно було у кожному розкривати кришку і все перевіряти, дотягувати, а іноді і забирати лишній непотріб, який невідомо як там опинився. Та й було багато пошкоджень корпусів, не критично, але Алі від цього відмежовувався, оскільки вважає це проблемою перевізника.

Заряд тількі від сонця

Вкладення

• Инвертор.jpg
    Инвертор.jpg
    351,7 Кб · Перегляди: 3
Назад
Угорі