tsmarko1
Tier1
- Реєстрування
- 14 Вер 2024
- Дописи
- 315
- Бали
- 43
- Інвертор
- MUST PV18-3224 VPM, Anern FGI S5000
okЯк прийде тоді й дізнаєтесь.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
okЯк прийде тоді й дізнаєтесь.
Діспут треба відкривати і просити грошей через проблеми в роботі. До 50% можна повернути.Ось. Аліекспрес магазин анерн
В середині стоїть 8 комірок по 230Аг.я зараз користуюсь звичайним Volt Polska 120Аг 24В, з яким раніше працював інвертор Must 3200W/
А очікую на Anern-AN-LPB-N-24200.
Прошу подивитись, чи це спрацює, тобто чи в цьому акумі є доступний параметр RFV
я все ще очікую від виробника відповіді на ці танці з 100% зарядкою. Ще розглядають і тестують
Якось зроблено на отєбіс...нє нуашо ми хотіли за такий прайсВ середині стоїть 8 комірок по 230Аг.
Можна було самому купити комірки, корпус, бмс і зібрати
Як і сам інвертор. Там тріщить, там нудить, там хрен пойми як заряджаєЯкось зроблено на отєбіс...нє нуашо ми хотіли за такий прайс
Я тут на хх підключив інвертор 12квт. Споживання 1А на 50в. Це 50вт.Як і сам інвертор. Там тріщить, там нудить, там хрен пойми як заряджає
Ну ХХ це самий важливий показникЯ тут на хх підключив інвертор 12квт. Споживання 1А на 50в. Це 50вт.
Якщо воно в режимі ДБЖ то так.Ну ХХ це самий важливий показник![]()
Показник ХХ залежить напряму від потужності .Якщо воно в режимі ДБЖ то так.
І навіть якщо як сонячна станція, то вночі важливо скільки воно кушає
ви помиляєтесь, я про інший акумулятор.В середині стоїть 8 комірок по 230Аг.
Можна було самому купити комірки, корпус, бмс і зібрати
я не знаю, що приходить з магазинів Аліекспресу в Україну, але зараз були доставки з європейського скаладу Алі у Польщі, то інвертор ANERN FGI-S5000 і ANERN FGI-S6500 прийшли упродовж 5 днів у подвійній упаковці.Як і сам інвертор. Там тріщить, там нудить, там хрен пойми як заряджає
а який зміст тоді обслуговувати навантаження з підключеною електромережею?Заряд тількі від сонця