Питання по інвертору Anern FGI-S5000

Показник ХХ залежить напряму від потужності .
Якщо наприклад Luxpower SNA 6000 споживає 50Вт , то це означає атоматом що Lux відсталий дєшман ?
Чи може щось інше.Я ось про кажу.
ХХ без розгляду конфігурації-начинки то є сферічний кінь в вакуумі
Ну ще недавно було
3-4квт -30-35вт
5-6квт 60-70вт
10+квт - 100вт
Самоспоживання каже про втрати

а ви є користувачем цього інвертора, що цікавитесь?
якщо без навантаження лише інвертор і акумулятор, і лише робота як безперебійника в очікуванні, то при встановленні в налаштуваннях bulk 28В, а флоат float 26,6В , інвертор зарядить акум до 28В, а потім акум буде поступово розряджатись до 26,6 В. Цей розряд в очікуванні триватиме досить довго і коли досягне 26,6В , то знову буде заряджати до 28В.
Немає змісту робити такі речі. Тому я в себе встановив 28,2 і 28,1 В, а можна і однакові величини.
У мене таким чином працював і попередній інвертор MUST-PV18-3224 VPM II з тим сами акумом
Постійно тримати 28В на LFP це деградація батарей. ідеально щоб інвертор після заряджання bulk спустив напругу до float і тримав її на рівні Float.

Добре, якщо так, але це мало ймовірно. (Бмс може не бачити той 1А, чи менше.)
Все залежить від інвертора. і вибранного режима роботи. якщо вибрано заряджати акум від мережі то навіть після повного заряджання батареї все живлення на внутрішні потреби буде йти від мережі.
Мій старий 6.2квт PoWMR в такому режимі кушає 150Вт, а якщо поміняти режим USB на SBU то від батареї він кушає 35-40Вт. Тому я програмно міняю режим після зарядки.
Ще деякі інвертори як цей мают режим Еко, в якому інвертор вимикає вихід якщо немає зовнішнього споживання. Для ДБЖ це непоганий режим. Споживання 10-15вт від батареї.

Назад
Угорі