DesignerMM
Tier0
- Реєстрування
- 8 Гру 2025
- Дописи
- 954
- Бали
- 63
- Сонячні панелі
- rsm108-10-425
- Інвертор
- HF2430S60-100
Добре, якщо так, але це мало ймовірно. (Бмс може не бачити той 1А, чи менше.)На БМС струм нульовий
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Добре, якщо так, але це мало ймовірно. (Бмс може не бачити той 1А, чи менше.)На БМС струм нульовий
Завтра поміняю кліщами. БМС бачить струми мізерні.Добре, якщо так, але це мало ймовірно. (Бмс може не бачити той 1А, чи менше.)
Ну ще недавно булоПоказник ХХ залежить напряму від потужності .
Якщо наприклад Luxpower SNA 6000 споживає 50Вт , то це означає атоматом що Lux відсталий дєшман ?
Чи може щось інше.Я ось про кажу.
ХХ без розгляду конфігурації-начинки то є сферічний кінь в вакуумі
Постійно тримати 28В на LFP це деградація батарей. ідеально щоб інвертор після заряджання bulk спустив напругу до float і тримав її на рівні Float.а ви є користувачем цього інвертора, що цікавитесь?
якщо без навантаження лише інвертор і акумулятор, і лише робота як безперебійника в очікуванні, то при встановленні в налаштуваннях bulk 28В, а флоат float 26,6В , інвертор зарядить акум до 28В, а потім акум буде поступово розряджатись до 26,6 В. Цей розряд в очікуванні триватиме досить довго і коли досягне 26,6В , то знову буде заряджати до 28В.
Немає змісту робити такі речі. Тому я в себе встановив 28,2 і 28,1 В, а можна і однакові величини.
У мене таким чином працював і попередній інвертор MUST-PV18-3224 VPM II з тим сами акумом
Все залежить від інвертора. і вибранного режима роботи. якщо вибрано заряджати акум від мережі то навіть після повного заряджання батареї все живлення на внутрішні потреби буде йти від мережі.Добре, якщо так, але це мало ймовірно. (Бмс може не бачити той 1А, чи менше.)
Пару сторінок назад я описував як працюєТак я ж намагаюсь добитися конкретної відповіді. При заряджанні до 28 (наприклад) інвертор що робить потім(?) - переходить у флоат. Без варіантів. Читав , читав - не понятно, чи можливо на ньому виставити флоат 26.6 і щоб воно висіло на цій напрузі нескінченно (поки мережа, чи сонце є)
Я вас і читав. З цього місця.Доброго. Дійсно алгоритм заряду не зрозумілий нікому, окрім самому Богу китайських інверторів і напевно тільки тому китайцю який писав, лівою рукою і з одним оком, прошивку цього "чудо апарату" налаштування bulk 24,8V float 28V.
Так я ж намагаюсь добитися конкретної відповіді. При заряджанні до 28 (наприклад) інвертор що робить потім(?) - переходить у флоат. Без варіантів. Читав , читав - не понятно, чи можливо на ньому виставити флоат 26.6 і щоб воно висіло на цій напрузі нескінченно (поки мережа, чи сонце є)
так, можна виставити flot 26,6В і буде на ній "висіти". Сподіваюсь повірите мені. Робити відео 24 годинного тесту мабуть не потрібно.Так я ж намагаюсь добитися конкретної відповіді. При заряджанні до 28 (наприклад) інвертор що робить потім(?) - переходить у флоат. Без варіантів. Читав , читав - не понятно, чи можливо на ньому виставити флоат 26.6 і щоб воно висіло на цій напрузі нескінченно (поки мережа, чи сонце є)