Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Те і мав на увазі - на 3 окремий пристрій. А три до інвертора.що тоди ви мали на увази Або окремий мппт ??
Якщо немає знань, то припиніть радити. Є хороша практика > мистецтво мовчання. Проявляйте себе в інших справах.а якщо послидовно то дани панели видадуть в суми 32а а интертор максимум на 27...незгорить ??
32А > 27Aвибачяюсь..помилився..мав на увази по три послидовни ..на схид и захид и потим их запаралелити..то струм може бути 32а а инмертор розрахований максимум на 27
Не згорить. Бо такі поля не видають максимальний струм одночасно. Для контролю підключить тільки якесь одне поле і в обід подивіться який струм іде. Потім помножте його на 2. Оце і буде ваш максимум при включенні полів схід-захід. Бо таке включення видає максимум саме в цей час. І два таких поля по 1.8кВт це цілком нормально. В мене Аненжі нормально працював на двух стрінгах схід-захід по 1.6кВт.вибачяюсь..помилився..мав на увази по три послидовни ..на схид и захид и потим их запаралелити..то струм може бути 32а а инмертор розрахований максимум на 27
на всі 100% погоджуюсьНе згорить. Бо такі поля не видають максимальний струм одночасно. Для контролю підключить тільки якесь одне поле і в обід подивіться який струм іде. Потім помножте його на 2. Оце і буде ваш максимум при включенні полів схід-захід. Бо таке включення видає максимум саме в цей час. І два таких поля по 1.8кВт це цілком нормально. В мене Аненжі нормально працював на двух стрінгах схід-захід по 1.6кВт.
А чого сміятися? Я теж згоден! У мене так працюють два поля по 9 панелей 575Вт сх/зх паралельно взимку на один вхід інвертора, дві зими вже так. На цю зиму також буду паралелити, так як краще працюють разом (взимку), ніж кожне поле окремо на свій вхід.на всі 100% погоджуюсь
якщо смішно, то особливо з фрази "Двулічне якесь... ". звучить відмінно.Тому шо до цього було ось це - таке мізерне поле є малоефективним©
Двулічне якесь... То і смішно.
вибачте, що вас образив. Гарного дняНе треба розповідати що мене стосується, а що ні. Ще вчора я відповів що робити з тими 3+3 панелями , а в "дискуссію" втрутились ви, а не я. Чи ви вважаєте, що в цій темі можуть тільки вибрані писати (?).Переглянути вкладення 12585
подключите в паралель посмотрите как будет, мы цепляли на анерн 6квт с 27а мппт панели 16а 6+6 было 2 стринга в паралель на одной крыше, в итоге проработал почти пол года заменили на 11квт. с панелей тянул под 7квт.допоможить з пидключенням...
FGI-S5000 маю три панели Jinko Solar JKM620-66HL4M-BDV на сходи и три на заходи...можна их якось послидовно пидключити на один вихид iнвертора ? бо якщо пидключяю послидовно то на заходи попадае сонце але пракритчно недае енергии бо в цей чяс на сходи вже панели в затинку...
або який е вариант виришення даної проблеми..