yurets12
Tier1
- Реєстрування
- 19 Чер 2024
- Дописи
- 216
- Бали
- 28
Ще можливо перевернути вилку в розетціКонтроль полумья залежить від фази
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ще можливо перевернути вилку в розетціКонтроль полумья залежить від фази
Контроль полумья залежить від фази
Тепер напишіть, як зрозуміти що інвертор порозумівся з jk bms (інверторна v19).
Взагалі резистор то є альтернатива заземлення N-OUT.Доброго вечора панове!
Дійсно, сьогодні підключив реле NO/NC, яке замикає "умовну" нейтраль та землю, після зникнення мережевої електрики.
У проводах стала фаза та нуль. Все чітко.
Котел після цього запрацював, як потрібно.
Резистор був готовий до впровадження, але не знадобився.
Такчис вам не влаштовує Гроват? Я використовую його. Якщо чесно незнаю чим вони всі відрізняються. Ще працює Пілон але він не показує максимальні струми допустимі.Тепер напишіть, як зрозуміти що інвертор порозумівся з jk bms (інверторна v19).
З'єднав кабелем від Deye. Обтиснутий згідно стандарту TIA/EIA-568B.
Встановлено свіжий логер (WiFi-адаптер) від виробника. Закинуто в AEC Cloud.
Щоб інвертор перестав кричати алярму, прийшлось виставити протоколи: jkbms - growatt та інвертор growatt.
Якщо виставити протоколи: jkbms- pylon low voltage, та інвертор - PYL =Помилка 56
Щось ніфіга не зрозумів
Напишить, де та що я провтикав
Коли є обмін інформацією, то нажимаючи кнопки уверх або вниз (не заходячі в налаштування) Ви побачите додаткові пункти P4, P5... P9.Тепер напишіть, як зрозуміти що інвертор порозумівся з jk bms (інверторна v19).
З'єднав кабелем від Deye. Обтиснутий згідно стандарту TIA/EIA-568B.
Встановлено свіжий логер (WiFi-адаптер) від виробника. Закинуто в AEC Cloud.
Щоб інвертор перестав кричати алярму, прийшлось виставити протоколи: jkbms - growatt та інвертор growatt.
Якщо виставити протоколи: jkbms- pylon low voltage, та інвертор - PYL =Помилка 56
Щось ніфіга не зрозумів
Напишить, де та що я провтикав