FAQ Рейтинг гібридних інверторів. Доповнюється та оновлюється

Влітку вистачає енегії щоб цілодобово сидіти тільки на сонці?
Летом без проблем, если есть солнце, но летом есть излишек энергии, а зимой -недостаток. Тем более приходится на кухне электричеством подтапливать, а летом нет.

Летом без проблем, если есть солнце, но летом есть излишек энергии, а зимой -недостаток. Тем более приходится на кухне электричеством подтапливать, а летом нет.
Яка стратегія влітку? Вимикаєте таймери і ставите режим SBU на постоянку?

У нас тут на одному відділенні Нової пошти поставили гібрідний інвертор. Місця в них мало, тому інвертор стоїть прямо у "предбанніку" на вході і його можна роздивитися. На перший погляд звичайний китаєць. Батареї в нього якісь цікаві тієї ж торгової марки. Але саме цікаве це напруга тих батарей. Вчора там показувало щось біля 20.5В і подумав щось занадто малувато для 24В стандарта. А сьогодні на екрані інвертора взагалі було 19.4В. Нажаль на фото екран не дуже видно. Виходить там щось нестандартне? Бо звичайний 24В інвертор на такі низькі напруги навіть не вийде налаштувати. Чи може я щось не додивився. Спробую якось ще сфотографувати екран. У всіх на виду це робити не дуже зручно :)

Вкладення

• 20241209_142300.jpg
    20241209_142300.jpg
    147,2 Кб · Перегляди: 36
  • 20241209_142302.jpg
    20241209_142302.jpg
    153,1 Кб · Перегляди: 36
А сьогодні на екрані інвертора взагалі було 19.4В. :)
мож то теппература була а не вольти? 19,4 градуси, а батарея прикольна все продумано, кишки ззаду щоб інтерєр не портить. можна з тумбочкою переплутати

Вітаю. Пропонують інвертор Must 3200W 24V 100A (PV18-3224 PRO). Якось мало про нього інформації. Хтось стикався з таким, чи варто його брати? Зацікавив тим що можна сонячне поле підключити до 4000 вт.

Вітаю. Пропонують інвертор Must 3200W 24V 100A (PV18-3224 PRO). Якось мало про нього інформації. Хтось стикався з таким, чи варто його брати? Зацікавив тим що можна сонячне поле підключити до 4000 вт.
А ANJ 11kw не подойдет? Там два поля по 6 квт можно подключить. Правда, он на 48В.

6шт 585 панелей максимум можно до 3квт, это такой-же как и остальные 3224 масты, только трекер более полноценный и летом их с огнем не найти было...

смотря под какие задачи, а так да поигравшись полгодика уже нужно на 5квт 48в переходить...
Вот и я так же. Начинал с 24В в 2010году. Потом перешел на 48 в. Мне больше 6 квт не нужно. Менял инвертора, пока не остановился на ANJ 11 квт. Есть запас по мощности и тихо работает. С проблемами в нем, не сталкивался. Подключил весь дом через него.

Вот и я так же. Начинал с 24В в 2010году. Потом перешел на 48 в. Мне больше 6 квт не нужно. Менял инвертора, пока не остановился на ANJ 11 квт. Есть запас по мощности и тихо работает. С проблемами в нем, не сталкивался. Подключил весь дом через него.
про запас по моще - это сильно... дай бог шоб там 50% от заявленной держал...

дай бог шоб там 50% от заявленной держал
В мене Аксіома 8кВт, теж вся хата підключена через нього. Дружина може без оглядки підключати все підряд - пралка, бойлер, мікрохвильовка, фен і так далі... Коли була теж Аксіома, але 5кВт, то бували випадки перевантаження. Зараз немає!

Зваживши всі за і проти всетаки 24в передумав, буду брати 48в. Ціна батареї виходить майже однакова на одну й ту саму потужність, а потужність інвертора більша. Зупинився на MUST PV18-5248PRO. Є функція підмішування, може робити без акб, і начебто підтримує звичайний генератор.

Назад
Угорі