Dmitry
Tier0
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 837
- Бали
- 63
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A, VMII plus 5,5kVt
кім вважається? чи це Ви так вважаєте?знаю джиконг важається найкращою
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
кім вважається? чи це Ви так вважаєте?знаю джиконг важається найкращою
ну тут була логіка - при перенавантаженні або по температурі - він падає в помилку, вимикає навантаженняЯкщо вийдуть зладу транзистори в інверторі і буде КЗ, це не допоможе.
ну краще сказати - народний БМС.кім вважається? чи це Ви так вважаєте?
Ні, це не я важаю, це люди вважають, багато є порівнянь в інтернеті і тестів і більшість віддають перевагу джиконг, відомі люди які роблять збірки говорять що пробували різні варіанти і джиконг є топом, але при такому жорсткому косяку по захисту вже є сумніви, до прикладу Daly бмс червона, то в них було багато браку з заводу в ютубі є різні відео на цю тему, ось вийшла на ринок 100 Balance і цікаво подивитися як в неї реалізований захист...кім вважається? чи це Ви так вважаєте?
Согласен. Но в Вашем случае инвертор же цел?Якщо вийдуть зладу транзистори в інверторі і буде пробій транзисторів і КЗ, це не допоможе.
Daly, 100Balance мають не набагато меньше налаштувань, не мають тільки непотрібнихз такою кількістю налаштувань і підтримкою обладнання.
Daly, 100Balance
Причому тут мій інвертор якщо мова іде про правильний захист, сьогодні працює, а завтра не знаєте що чекає ваш інвертор і чи не дасть він дуба...Согласен. Но в Вашем случае инвертор же цел?
Об этих инверторах 6.2; 8.2 и 10.2 очень плохо отзываются ремонтники на ютубе. У меня сгорел при первом же включении 6.2.Якщо вийдуть зладу транзистори в інверторі і буде пробій транзисторів і КЗ, це не допоможе.
zum Beispiel?Daly, 100Balance мають не набагато меньше налаштувань, не мають тільки непотрібних
Инвертор в праве работать и без БМСа. Например от кислотных аккумуляторов. Так что первичным, все таки является инвертор.Причому тут мій інвертор якщо мова іде про правильний захист, сьогодні працює, а завтра не знаєте що чекає ваш інвертор і чи не дасть він дуба...
??zum Beispiel?
я німецьку вчив у школі)))
От для того і треба ще ставити запобіжник.Якщо вийдуть зладу транзистори в інверторі і буде пробій транзисторів і КЗ, це не допоможе.
Я це розумію, але мова іде про захист і про КЗ по лінії акб, в випадку КЗ інвертор просто фізично не зможе нічого вже зробити і відєднати навантаження, бо транзюки стали перемичкою по лінії батареї...ну тут була логіка - при перенавантаженні або по температурі - він падає в помилку, вимикає навантаження
і дає змогу спочатку виявити причину і її прибрати. А потім вже вручну перевантажити інвертор.
Я радий за вас, як би ще Ви спробували поважати тих хто знаходиться на україньскому форумі і не вчив німецьку.я німецьку вчив у школі)))
Seplosваші варіанти хороших бмс?
я спілкувався з Китайцями як раз нещодавно. а що вони ставлятьSeplos
зате по ціна/якість напевно найкраща, я вибирав між сеплосом і джіконгом, але сеплос без балансира коштувала кажись на тисячу дороще + балансир як опція окремо ще + 2 тис грн, а бюджет у мене не олігарха, вирішив хай краще джіконг але на 200А чим сеплос на 100А.я спілкувався з Китайцями як раз нещодавно. а що вони ставлять
PACE BMS, ENengry BMS (energyborn = selpos ), JK BMS, Daily BMS
Наше ЖК та Далі там далеко не на першому місці.
це іронія і коньяк)Я радий за вас, як би ще Ви спробували поважати тих хто знаходиться на україньскому форумі і не вчив німецьку.
ну так PACE - в них типу стандарту. Але за рахунок просто більшого досвіду на ринку.я спілкувався з Китайцями як раз нещодавно. а що вони ставлять
PACE BMS, ENengry BMS (energyborn = selpos ), JK BMS, Daily BMS
Наше ЖК та Далі там далеко не на першому місці.