FAQ Рейтинг гібридних інверторів. Доповнюється та оновлюється

год назад во время ажиотажа заказали два, один дочери поставил, а себе-шоб було) хотел поменять 5-ти киловаттный Optisolar, на 6 ку(маловато иногда было 5кВт). Солаксы, тогда, только начали появляться, сравнил техничку, посмотрел отзывы на ютюбе владельцев дей с замерами собственного потребления и купил солакс. Все имхо, кому что нравится

Те, що не потрібна, зрозуміло одразу. А чому - не дуже. Я правильно розшифрував - Солакс має менше споживання, краще працює з сонцем і менший за розмірами? То розкажіть яке саме споживання і в чому саме краще працює з сонцем. І як Ви порівнювали, якщо Дея запакована?
Ну і головне - чому вона запакована, якщо прийшла раніше? Якби навпаки якась логіка була б :)
Періодично залітають дивні люди на форум щоби прорекламити свої пристрої, ось видно людина зареєструвалася тільки 12 числа вчора, ви вірите в те, що проста людина не продаван придбала собі інвертор, а потім через великий час вирішила потратити свій час і зареєструвалася тут щоби написати про свій пристрій щей таким дивним способом:)Більше схоже на те, що у людини ціль обгадити топ дею без доказів і прорекламити свій пристрій без доказів, людина пише що його пристрій в два раза легший за дею і думає що це є плюсом, а легше це менше радіодеталей ітд, відповідно легше дорівнює мінус якість ітд...

Останнє редагування:
а мне нужно годы проторчать на форуме, что бы вы разрешили мне писать?) станция у меня уже лет 9ть, рекламировать тот или иной девайс мне нет необходимости-не продавец, а дея топ лишь для вас, похоже, другого вы не видели, покажіть, будь ласка, фото вашої станції, я викладу свої)

не вопрос, не я начал ярлыки клеить)

а мне нужно годы проторчать на форуме, что бы вы разрешили мне писать?) станция у меня уже лет 9ть, рекламировать тот или иной девайс мне нет необходимости-не продавец, а дея топ лишь для вас, похоже, другого вы не видели, покажіть, будь ласка, фото вашої станції, я викладу свої)
Вашою поведінкою ви тільки підтверджуєте мої слова, перечитайте будь-ласка уважно що ви раніше писали і в якому тоні, напевно ви не бачите що пишите, вам навіть модератор форуму відписав на ваші дивні коментарі, ви собі поклали солах, бо вам приїхала раніше дея, логіка просто вийшла з чату, дальше пишите що ваш інвертор краще за дею без доказів і тестів і порівняння, це зараз тільки ваші слова не більше, я бачив яка дея і яка вона нафарширована в середині комплектуючими і тести її ітд, дискусію продовжувати більше немаю бажання, пишіть грамотно і конструктивно вашу думку з доказами. І ще додам, ви вирішили ваш солах порівняти із деєю, яка ціна вашого солаха і деї одинакової потужності, якщо ваш солах набагато дешевший, то він ніяк не може бути кращим, небуває такого, що дешевше краще за дороге це є фантастика, ви написали що вага менша в два рази, то вже по цьому зрозуміло яка якість вашого солаха, ви порівняли свій солах з деєю без доказів, а потім ще пишите своє не довольство, гарного вам дня.

по порядку-где я писал, что солах в два раза легче деи, второе-где я писал, что он набагато дешевле? к вам еще раз вопрос, какие инвертора вы лично, эксплуатировали? кроме соплей и безосновательного швыряния какахами в незнакомого человека от вас 0 конструктива. Вот вам техничка солакса, с техничкой деи сами сравните или носом тыкать?

Вкладення

• Solax 6kWt.pdf
    19,2 Mб · Перегляди: 9
  • 17839555872514275255395533197106.jpg
    17839555872514275255395533197106.jpg
    4,2 Mб · Перегляди: 7
а це дея за которую вы топите, а я написал "все ИМХО"

Вкладення

• 17839558535505325596747347323966.jpg
    17839558535505325596747347323966.jpg
    3,3 Mб · Перегляди: 5
по порядку-где я писал, что солах в два раза легче деи, второе-где я писал, что он набагато дешевле? к вам еще раз вопрос, какие инвертора вы лично, эксплуатировали? кроме соплей и безосновательного швыряния какахами в незнакомого человека от вас 0 конструктива. Вот вам техничка солакса, с техничкой деи сами сравните или носом тыкать?
Ви читати вмієте? Я написав про порівняння ціни двох пристроїв, і не писав що ви про це писали, читайте будь-ласка уважно написане, ось на скріні про габарити в два раза, якщо ви не бачите що ви пишите. Що я використовую до теми немає ніякого відношення, ви прийшли на форум і почали без доказів ліпити що ваш солах кращий за дею, притому що ваша дея запакована, дея запакована, тестів не було, але дея гірша, логіка вийшла знову з чату...

Вкладення

• Габарити.jpg
    Габарити.jpg
    37,8 Кб · Перегляди: 6
У меня не бывает блекаута. Быстро чинят.
Дай бог щоб так і залишалось.
Але кредит Вам дадуть тільки під систему з акумулятором. І там ще є умова, що не можна підключатись до зеленого тарифу. Про інші тарифи не в курсі.

слив засчитан, вы даже не попытались сравнить PV , параметры диапазонов работы двух инверторов, осальное даже комментировать не хочу, из моего короткого текста написана целая изврвщенная повесть, ссылки на ютюберов владельцев деи давать не буду, вам важен спор, сами, похоже ничего кроме писанины не умеете...

слив засчитан, вы даже не попытались сравнить PV , параметры диапазонов работы двух инверторов, осальное даже комментировать не хочу, из моего короткого текста написана целая изврвщенная повесть, ссылки на ютюберов владельцев деи давать не буду, вам важен спор, сами, похоже ничего кроме писанины не умеете...
Написали про злив, а самі пишите напевно коментарі із закритими очима і нажаль не бачите що ви пишите, ваш файлик пдф не відкривається, від вас тестів немає, тільки пуста писанина і казки про тести, ви прийшли на форум поділитися досвідом без доказів і тестів і поводите себе не компетентно, дея стоїть запакована ви нічого не тестили, але дея погана, ви поставили солах, бо дея приїхала раніше за солах, просто рука лице, люди які хочуть поділитися досвідом, то такі люди діляться ним, записують відео або показують відео інших людей тести ітд скидують розгорнуту інформацію, а не пишуть маячню як ви без доказів і тесті, а потім щей починають випендрюватися, вести діалог з вами більше немає сенсу, бо ви окрім себе нікого не чуєте, доброї ночі.

Вкладення

• 000001.gif
    000001.gif
    512,5 Кб · Перегляди: 1
снова лжете, только что скачал и открыл, теоретик безрукий)

Люди добрі (і не дуже), досить вже може (?)
Дея дійсно жере забагато вхолосту і тупить на поганому сонці/малих полях. Але це не повід влаштовувати срач.

"...сравнил техничку, посмотрел отзывы на ютюбе владельцев дей с замерами собственного потребления и купил солакс. Все имхо, кому что нравится" кто срач устроил? я выразил СВОЕ мнение, на основе сравнения тех характеристик и опыта, которым делятся владельцы деи, вы косвенно подтвердили мое мнение. у солакса тоже есть свои нюансы(не поддерживает в частности протоколы некоторых бмс, с которыми дея без проблем работает) но по солнцу и на малых нагрузках он лучше деи, для кого то это не имеет значения.

Назад
Угорі