Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скорее выплата была за 22гДонецкая область, 100% рассчитались за май 2023
Нет, у меня в мае 2022 генерации не было как таковой , село было оккупированно и не было электроэенергии с апреля, по 2022 году у меня генерация была только до апреля, и за нее уже полностью рассчитались еще месяца два назад. Сейчас прилетел платеж соответствующий акту майскому 2023 года.Скорее выплата была за 22г
Я так розумію, що окрім Донецької обл. виплати нікому за травень 2023 не прийшлиДонецкая область, 100% рассчитались за май 2023
Полтавська за травень 23 виплатила ще 17,07,23Я так розумію, що окрім Донецької обл. виплати нікому за травень 2023 не прийшли
Одесская тоже получила за май 2023 ,читайте сообщения .Полтавська за травень 23 виплатила ще 17,07,23
Днепропетровская обл. Тоже не получила за 23г.Сумська область не розрахувались ні за травень 23 ні за травень 22 р. На звернення відповідають, що кошти від Укренерго не надійшли. Цікаво чому Одеська та Полтавська області отримали кошти за травень 22 та 23 р., а інші області ні
Як ви розумієте що моніторинг вимкнений ?Запорізька область взагалі вимкнули лічильник моніторингу. Зараз немає інформації по генерації за добу вже тиждень. Це таке нововведення?
Дякую.Якщо у вас Solis, то вони перейшли на іншу платформу. Скачайте з плеймаркету Solis Cloud, встановіть і все буде добре.
Заплатили за серпень?Полтава борг за серпень 2022 +
серпень?
Хмель за 5/22 не оплочено…