Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Саме так - заморочливо і не дуже оптимально. Але Вам все одно не підійде, бо у Вас різнонаправлені поля, та ще й три фази.На просторах інтернету натрапив на таке відео , як один з наших колег по цеху реалізував відбір лишньої енергії, заморочливо але без втручання в інвертор, цікавить ваша думка, може в моєму варіанті це буде краще рішення, бо думки зайшли в тупик,зараз спробую добавити силку на відео.
Щоб Вампір повільніше регулював, зменшіть коефіцієнт К1. Також можна зменшити значення запобіжника по PV, або взагалі його вимкнути.Зібрав свого вампіра, все підключив. Почав тестування.
Переглянути вкладення 8221
Бойлер підключив так:
Залишився контактор на 400В, то я грію двума тенами по 2кВт 400В в нічний час, і один тен на 2кВт був не задіяний. Добре що іх можна підключати як на 220В так і на 400В.
Поставив контактор на 220В 25А, для можливості контролювати коли потрібен нагрів, коли ні.
Далі лічильник с Modbus, щоб рисувати гарні графіки.
І перемикач, 220В напряму або через реле.
Переглянути вкладення 8223
Зараз тестую. Розрахункова Pmax ~ 340V. Та зараз бачу що при повній нагрузці на панелі інвертор тримає напругу 270-300V, залежить від часу. В холостому режімі 350-370В. На вімпірі поставив TargetPV = 310В.
Коли напруга 350-370В, вампір починає бистро крутити навантаження, і напруга падає нижче 300В і просідає до 200В та він відключає навантаження. І так постійно. Я так розумію йому не вистачає той секунди щоб поміряти напругу при зміні % регулятора. Потрібно більш плавке регулювання %, с більшим часом на перевірку, хватає напруги чи ні.
Може я щось не те роблю? Якщо поставити більше TargetPV то вампір не витягує усю доступну енергію.
P.S. Вже замовив EPS32, якщо там TargetPV визначається самостійно, то то дуже круто!